Som tehotná alebo nie? - čo sa deje ?

Príspevok v téme: Som tehotná alebo nie? - čo sa deje ?
Lucka.p1102

Pekný večer prajem, hľadám odpovedd alebo aj rady - Začnem takto pred skoro pol rokom som spontanne potratila prvý krát zhruba medzi 2-3 mesiacom. Tento krát som nedostala mendzes a testy po 2 týzdnoch vyšli pozitívne 4 testy 4 dni za sebou. Kedže žijem v zahraničí návšteva doktora je nepodstatná kto zažil asi vie. ( Anglicko) Potom som si našla jedného gynekológa z čiech v írsku tak som tam išla tam ako samoplatca musím všetko platiť a strašne veľa takže sa radšej tomu vyhybam. Doktor mi povedal že maternica je malá a že nič nevidí aj ked v prvých týždnoch by teda ani nemal čo vidieť tak som to neriešila, ale po návrate domov robil mi aj ster z krčka maternice my už testy vychadzaujú negatívne. Príznaky mám stále teda rovnaké ako aj pri prvom aj do nedávna čiže časté močenie, pobolievaniev bruchu a podbrušku, bolesti prs - a akoby nafuknute brucho alebo taky nejaky tlak. Tak teda nechápem tie negatívne testy. Včera som hľadala nejaké info na nete ohľadom HCG hormónu a jedine čo som sa dočítala bolo že ak vyjde test pozitívny tak bud som tehotná na 100% a mohla som stihnut hned aj potratiť ale otázka je či sa dá potratiť bez krvácania a s pretrvavajúcimi príznakmi.Alebo dalšia vec sú nádory a cisty ktoré môžu zapričiniť pozitívne testy. Ešte by som chcela dodať že mám zvúčšenú štitnu žlazu a v minulosti som mala problém zo zrazanlivostou krvi a brala som tabletky - v súčasnosti neberiem tabletky ale asi zhruba 2 týždne pred očakavaním mendzesu som dosť často bezdovone krvácala z nosa. Poprosila by som tie ktoré to dočítate o názor na moju istuáciu, už som objednaná ku doktorke tak sa to budem snžiť vyriešiť čo najlepšie. Ďakujem za vaše odpovede a prajem pekný večer.

Lucka.p1102

Testy boli pozitívne ked mi dva týždne mešakala MS a po zhruba 5 dnoch začali byť testy negatívne ale príznaky tehotenstva pretrvavajú.

joleen

V ojedinelých prípadoch pozitívny tehotenský test môže poukazovať na niektoré ochorenia. Ženy môžu mať napríklad choré vaječníky a iné ženské orgány. Ťažkosti, ktoré na začiatku takýchto chorôb majú, sa môžu javiť ako tehotenstvo. Môžu to byť akékoľvek nádory, ktoré môžu obsahovať neuroendokrinné bunky a tkanivo, ktoré sú schopné produkovať tieto hormonálne látky

joleen

Radim ti navštíviť endokrinologa s.z musí byť liečená ono má veľa spoločné s otehotnenim a s tehotenstvom. Pri potrate sa väčšinou krváca. Píšeš že testy ti vyšli pozitívne tak si tehotná ale nižšie píšeš že negatívne aké výsledky sú negatívne?