Katalytické lampy

Príspevok v téme: Katalytické lampy
mimonka

Počuli ste niekedy o katalytických lampách ? Hľadala som na netu vôňu do bytu a aby neobsahovala škodlivé látky a narazila som na katalytické lampy. Tvrdili tam , že vraj to ničí pliesne, bacily a virusy vo vzduchu. Máte s tým niekto skúsenosti? Aké sú najkrajšie? Pripadalo mi to ako pekný vianočný darček,.

emkapl

Dobrý deň, rada by som vám predstavila internetový obchod z Poľska, candlove.pl, kde nájdete lampy a tekutiny za lepšie ceny. Predávajú aj do zahraničia. Môžete im bez problémov napísať v akomkoľvek jazyku.
Odpusťte trochu spamu, ale možno to niekoho zaujme ;))))
Zdravím!!!
www.facebook.com

majamoja

Kúpila som si krásnu lampu , ručne vykladanú - nepamätám si už značku a celý rok používam krásnu orientálnu vôňu Moroccan Spice. odporúčam všetkým čo nevedia čo kúpiť pod stromček a hlavne hľadajú náhradu za sviečku!!!

radkaBB

Vôbec neviem ako to funguje. Videla som ich a sú prekrásne. Mňa napadlo, že niekomu pod stromček ??? Naozaj to funguje?

pindroska

Kúpila som a vyskúšala. Krásna vôňa ,ktorou je určite os Ashleigh & Burwood Jasmine & Damson. Slivka s jasmínom je výnimočná vôňa. Odporúčam aj ako darček ak Vás nič iné nenapadne a nechcete darovať stále len kozmetiku.

AlžbetkaP

suhlasim vona ruže Red Velvet je kráásna ,ale ja teraz fičim na voni vodný melon a uhorka :-) je to vona letaaaa

Katka122

Pre mňa jednoznačne je favoritom vôňa RED VELVET ROSE. Vôňa ruže je všade , ale táto je prekrásna a chcem, aby mi doma všetko po nej voňalo!!

Petusika

Ja som teraz objavila nové vône sú užasne Vaness , vyskúšaj Sladky pomaranč alebo melón a uhorka , kukni link možno sa ti budu páčiť aj iné :-) www.krasnadoma.sk

kreativka

Tak ak by si dala na moju radu :-) odporučam katalyticku lampu , je to krasny doplnok do bytu a rýchlo prevonia byt a pohlti zapach to určite difuzer nedokaže

Aju-ska

Je podla vas lepsie na prevonanie katalyticka lampa alebo difuzer ?
zatial mam skusenosť len s roznymi difuzermi :-)