Je normalne ak sa takto muz sprava vo vztahu?

Príspevok v téme: Je normalne ak sa takto muz sprava vo vztahu?
menonepoviem:)

Priatel ma 24 rokov a nepaci sa mi jeho spravanie voci inym zenam v mojej pritomnosti aj mimo nej. Robi to co sa mi nepaci aj napriek tomu ze som ho nato uz parkrat upozornovala a ziadala o vysvetlenie. Napriklad pridem k nemu do prace na konci prac. casu a co nevidim na kolenach mu sedi kolegyna akoby nic, alebo ju obopina okolo pasa dobreze nie na zadku ma ruku, minule jednu tiez stiahol na svoje kolena ked sedel. To nerobi len s kolegynami ale aj s kamoskami svojimi ked niekde si ideme posediet alebo sa zabavit ze kamoske pleskne pozadku, obopne ju okolo bedier, pritiahne si ju blizko k sebe a hovori jej laska, mojko a pod pi*oviny. Ked som mu to vytykala parkrat tak sa obhajoval tym ze je muz a ako muz nebude sa voci inym zenam spravat frigydne aj ked je vo vztahu a ze preco by mal ked je zdravy testosteronom obdareny muz a ze to nic neznamena, ze on ma vsetky jemu sympaticke zeny v okoli v podstate rad ale to neznamena ze kazdu pretahuje a ze sa nemusim obavat aby ma podviedol ze k nicomu takemu nedoslo plus uskrn na tvari pritom mal...

Je toto normalne? Ved netvrdim ze ked je vo vztahu tak ma chodit zamraceny ako boh pomsty a na ziadnu sa neusmiat ale fyzicky ich kontaktovat telo na telo a hovorit im laska a mojko? A ked si vypije tak si k nim este viac dovoluje ako plieska po zadku aj tie ktore za triezva neplieska. Aj sa ho bojim pustat na firemne posedenia a oslavy lebo si viem predstavit co tam s kolegami robi voci kolegyniam. Pracuje v kolektive kde su muzi aj zeny, mlade aj starsie, pekne aj menej pekne a to mi dost dviha tlak ze co robi ak tam niesom. Stale mi pritom tvrdi ako ma neskutocne miluje a ze som laska jeho zivota ale tak preco potom provokuje tym spravanim voci svojim kamoskam a kolegyniam? Do kedy mam trpiet tie jeho excesy?

Hrozila som mu aj rozchodom ale ked on je tak krasny a neskutocne zabavny muz ze stale podlahnem tym jeho sladkym opojnym recickam ktore skoncia neskutocne skvelym milovanim.

Co mam robit? Ako to riesit?

smolinkaa 22

Tvoja tema je skoro dva roky stara, cize predpokladam, ze uz sem nechodis a asi ste sa rozisli, ak sa ti otvorili oci ale ak nahodou nie, poviem k tomu len jedno je to strata drahocenneho casu, rokov, ktore by si mohla stravit mozno s nie tak peknym a ziadanym alfa samcom, no vernym aj spolahlivym muzom co by bol schopny ta naozaj lubit, vazit si ta, nie sa takto iba hrat s tvojimi citmi.. takze suma sumarum.. tazko zhodnotit ci ti mam zagratulovat alebo popriat uprimnu sustrast nad stratenym casom zmiznutym v nenavratne..

neznasamTo

Neviem, ci sem este chodis, ale ak ano, tak by ma zaujimalo ako ta zbalil a docielil, ze si suhlasila so vztahom a ci sa takto spraval aj predtym.

neznasamTo

A to sa neboji, ze mu ta kolegyna jednu streli? Ja nechapem zeny, ktore si sadaju muzom na kolena a nechavaju sa nimi obchytkavat, ked to nejsu ich partneri a este k tomu ak aj vedia, ze je zadany. Mne toto zvykne jeden dost cato robit (netusim ci ma babu alebo nie), a zvacsa sa mu vyhnem, ale nejde sa tomu ubranit, ked ma prekvapi odzadu a uz ma chyta za zadok, no je velmi rychly a ja nestihnem uhnut. Najradsej by som mu vlepila facku, ibaze sa v tej chvili zaseknem a na jedine co sa zmozem je, ze sa snazim odtiahnut alebo ho odstrkujem.
Nechcem nanho ziapat, lebo mozno by ho to este viac vyprovokovalo. Ked by ma zacal obchytavat aj inde, asi by som nanho uz vyskocila a strelila mu, ale zadok mi pride predsa len tak trochu neosobny v tomto, no stve ma to a obcas to jeho plesknutie aj zaboli, co ma stve este viac. Keby mi to bolo prijemne, tak nepoviem.

lolinka

toto by mi urobil priatel raz a bol by razom byvaly, nech ako krasny by bol. radsej mat menej krasneho co ta bude mat fakt rad a bude si ta vazit. on si ta nevazi a ani ty si nevazis sama seba.

usmevny_den

si fakt hrozne naivná a zakomplexovaná,toto nie je vzťah, tobôž nie láska, nuž ale keď mu chceš robiť rohožku bez štipky sebaúcty a byť ďalej podvádzaná, tak len si maj toho svojho neodolateľného krásavca, naozaj ti niet čo závidieť a buď si istá, že tým babám strčí nielen jazyk ale aj niečo iné niekam (nerieš kedy a kde to robí) a nezmení sa len preto lebo tebe to vadí, no komu niet rady tomu niet pomoci :)

miki26

Normálne to nie je určite a smrdí to veľmi. Osobne poznal som aj takýchto chlapcov vo svojom okolí a nedopadlo to nikdy dobre. Chápem, že si už namotaná, ale dúfam, že nie si aj hlúpa. Podobné typy chlapov tzv.sukničkári sú skutočne tí najhorší, mal som jedného takého spolubývajúceho, čo chodil s dievčaťom a 2-3x za týždeň praštil zakaždým aj nejakú inú a tej svojej hovoril ako ju ľúbi. Ona mu to verila, miestami fakt som sa smial, ale neriešil som danú vec, lebo do cudzích vecí sa nemiešam.

Moireal

Priatel ma 24 rokov, takze jasne, ze si daco dokazuje. Osobne sa smejem uz na takomto spravani, lebo viem, ze to ten chlap ma trosku v hlavicke pomotane. Ja by ho poslala do prdele. Ak mas aj ty tolko, co on a aj keby si nemala, mozes si este najst niekoho rozumnejsieho a takeho, co si komplexy neriesi flirtovanim. Ale kto to dnes nerobi? Ide o to, robit to aspon v norme. To, co stvara tvoj, je uz dost mimo normy.

Na jednej strane je jasne, ze vzdy sa mu budu pacit aj ine zeny ale obchytkavat ich je privela.

Hladka si ego a je zavisly na tom pocite.

Drzim palec, nech sa nakoniec rozhodnes k svojej spokojnosti a aby to bolo dlhodobo spravne rozhodnutie.

ivobrick

menonepoviem:) - ja svojim spravanim vadim vela ludom, ale hlavne chlapom, to tak chodi ked hovoris to co si myslis. Niekto ta neznasa, niekto ma rad, co uz.

Co ma ku tomu vedie? No to asi nuda (v praci), proste s kym mi je dobre robime hluposti.

Pritahuju ta tie zeny? - mozno, ale mam urcite hranice. Aj to nie tak fyzicky pritahuju ale povahovo. Poviem ti to narovinu - ak ma vztah / je vydata tak sa jej rovno vysmejem do ksichtu ze " No nic s teba, mas manzela " napriklad.

Velka chyba je aj v tebe, a to ta, ze si nevazis samu seba. Ty si strasne "ista" prenho, ako tu niekto pisal, isty sex.. Preco sa teda nezacnes spravat ofenzivne? Nevidim dovod preco by si ty mala byt to uplakane chuda zavisle nanom. Ked robi somariny, tak sa radsej bav s inymi ludmi, aj opacneho pohlavia, daj pocitit ze neni jediny na tomto svete. Nenechaj sa ucicikat recickami a potom sex? Radsej mu s usmevom odpovedz ze ked ti povie ze s nijakou nic nema ze "Hej? to chcem vidiet..(cim drzejsia odpoved tym lepsie, milo povedane :D)" A nenechaj sa stiahnut do postele.. par dni vydrzis.. prsty mas nie?

Mal by ostat v soku, ja by som isto ostal, ty ho poznas ja nie, tak si to nastav podla seba.

Ten tvoj ak je to pravda ze ich v hocijakom stave bozkava alebo chyta za kozy tak ho rovno kopni do guli.

kafe

-- buď sa zmieriš s tým, že si jedna z mnohých a on flirtuje s každou sukňou. Ale večer je doma s tebou a pár pekných rečičiek venuje aj tebe.

-- budeš sa zožierať jeho správaním a bude ti nahovno.

Rozísť sa nerozídeš, takže máš len dve možnosti.