Ako si mám získať dievča?

Príspevok v téme: Ako si mám získať dievča?
Erik1899

Zdravím, hoci už tu bolo vytvorených mnoho diskúzií, napriek tomu by som potreboval poradiť. Páči sa mi jedno dievča... Nie je spolužiačka ale chodí na tanečnú, tam kde aj ja. Problém je v tom, že chodí na inú školu a ja mám možnosť vidieť ju raz za týždeň a to je celkom dosť málo na to aby som niečo podnikol. Zaťiaľ som sa s ňou nerozprával, ale poznám jej súrodencov atď... Takže ako by som mal začať? Vidím ju raz týždenne po dve hodiny... Čiže neviem ako na to. Bol by som rád ak by ste mi dali nejaké rady.

ivobrick

Ty mas na to raz za tyzden 2 hodiny. Ja mam nato 30sekund cca, kazdy den. Kto je natom horsie?

Zacat mas na dalsej tanecnej, povec blbe "cau" a zacni sa pytat na to, co ta zaujima.. alebo jej povec nech ti nieco ukaze (s tancom), alebo ze daco jej vezmi/alebo odkaz/alebo dones od surodenca.. Takychto blbosti si mozes vymysliet dost, teda vsetci vieme ze to je za ucelom zblizenia.

Ak ju ty neoslovis, necakaj ze za tebou dolezie prva, hlavne ak mate malo rokov.

Stratit nemas co, ale ziskat mozes vsetko.

To ze nieste s rovnakej skoly by som ako nevyhodu nevidel, tiez len vyhovorka preco zanou neist.

_meno

Nazdar Erik

Pozri sa na svoje hodnoty, co si cenis.

Pozri sa na jej hodnoty, co si ceni ona.

Zivot je kvazy ako obchod, ponukas seba. Ak uvidis ze druhy ponuka seba tiez, ze na to reaguje a ponuka tiez- tak je to krasny vztah :_) Ak by bola arogantna, upozorni ju na to ze sa ti paci a chcel by si s nou byt viac, ze sa ti pacia jej dobre stranky, ale jej zle stranky nie si ochotny tolerovat, ale si ochotny jej s nimi pomoct.

Z mojej skusenosti sa neda prinutit ludi byt dobrymi : bud su taki sami, alebo su ochotni prijat pomoc zvonku, (alebo su zli).

Bud uprimny, nechod okolo : povedz jej co citis (si rovnako hodnotny ako kazdy iny). Ak ta ma rada tiez je to vztah, ak by si dokonca cenila tvoju ochotu je to este krajsi vztah, a ak je arogantna tak si si zachranil mnooohooo casu a radosti vo svojom zivote ^^

Ja Vam prajem vela radosti a drzim palce aby Vam to spolu vislo :) Pekny stvrtok prajem