FBERG TUKE

fberg

Ďakujem krásne za príspevky, lenže mňa straší to, že moje známky z matematiky nie sú bohvieaké :( čo sa týka koncoročných, tak tam nemám horšiu než trojku, ale tak skoro zo všetkých predmetov mám poväčšine trojky, bojím sa teda, že sa nevmestím k prijatým študentom...

fdfdffdfddfcfe

Viete čo urobí študent FEI keď ma 2 týždne voľna?

ING na BERG. Asi tak.... Ak ti ide iba o titul, smelo... Ak si snaživejší študent, skús Hutnickú alebo strojarinu. Sú tam určite zaujímavejšie odbory, s ktorými budeš mať väčšiu šancu sa uplatniť.

Pravdivá historka, ktorú mám od profesorov a učiteľov, ktorí na BERGu prednášali. "Ak študentom nevyznačili v prednáškach čiernou farbou dôležité veci, ktoré boli potom otázky na teste, 90% ľudí by neuspelo".

Nechcem ohovárať, určite sa tam nájdu aj poctivý študenti... No mňa osobne by prístup tých ostatných deprimoval natoľko, že by ma tá škola prestala baviť.

Na priemer nepozeraj. Na TUKE ťa vezmú kdekoľvek. Na VŠ začínaš takpovediac odznova. Čiže vedomosti, ktoré ti chýbajú z SŠ vieš dohnať a preskočiť aj gymnazistov "jednotkárov". Treba vykročiť tou správnou nohou.

Držím palce.

matyo

BERG je slabá fakulta, berú tam takmer každého, aby mali peniaze, v podstate celá TUKE ide dole vodou už niekoľko rokov. Geológia je určite zaujímavý odbor, ale nemá veľké, resp. žiadne uplatnenie na Slovensku.