Otazka na zeny - kde sa s vami zoznamit?

Príspevok v téme: Otazka na zeny - kde sa s vami zoznamit?
vianocnykaprik

Chcel by som sa spytat zien a dievcat par otazok ze kde a za akych podmienok ma vlastne zmysel vas oslovit za ucelom zoznamenia a nadviazania vztahu. :) Je toho viac co mi vrta hlavou, tak pre lepsi prehlad som otazky usporiadal do niekolkych bodov. Tak ak mate chut a cas uprimne odpovedat, velmi mi tym pomozete, pretoze som v tomto dost bezradny. :)

1. ake miesta su vhodne kde by vas nejaky muz mohol oslovit a skusit nadviazat kontakt? Mohlo by to byt napriklad aj na ulici, ze niekto ide povedla vas a sa len tak prihovori? :)

2. ako si predstavujete take vhodne oslovenie ktore by sa vam pacilo? Co vam povedat? Musi byt dotycny vtipny, alebo staci ak je mily?

3. ak by sa vam dotycny ktory sa vam prihovori nepacil, ako to vnimate? Je to pre vas velmi neprijemne, alebo sa nahnevate? Citite k tomu dotycnemu nejaky hnev alebo odpor ze si vas dovolil oslovit? Alebo to beriete ako prirodzenu vec a nerobite z toho velku vedu, nehnvate sa na neho len s nim jednoducho nechcete pokracovat v dalsom zozamovani?

4. ak by sa vam dotycny nepacil, budete ho nejak ohovarat, budete o tom hovorit napriklad pred znamymi ze vas oslovil nejaky "trapny skaredy debil"? Chceli by ste sa mu nejak pomstit ze si vas dovolil oslovit ked nesplnal vase poziadavky a kvality?

5. za akych okolnosti by sa vam pacil introvert ktory nema vela priatelov? Ma taky clovek aspon nejaku sancu?

Dakujem za odpovede.:)

kafe

:D :D to vôbec nebol návod "ako zo seba spraviť extroverta" ale "ako byť aspoň trochu normálny a nerobiť z rozprávania sa vedu". Predstav si, aj introverti sa vedia porozprávať s druhým pohlavím. Tiež som sa to naučila. Úplne najjednoduchšie sa to naučíš ak sa budeš so ženami rozprávať, nie iba s tou jedinou, ktorú chceš. Tak zlepšíš a naberieš komunikačné zručnosti. Inak to nejde. Upresním, aby si si to zase debilne nevysvetlil: vôbec nejde o balenie desiatok dievčat. Rozprávanie sa a balenie niekoho neni to isté, ano? Ak vieš čo chceš, akú babenku si predstavuješ, tak vieš mrte vecí na ktoré sa dá opýtať. Hneď máš témy na rozhovory. Ak máš koníčky, aktivity - môžeš spomenúť to. Ak potrebuješ pomôcť s niečím, nahanbi sa ju o pomoc požiadať.. prípadne naopak, ak kočke niečo nejde, tak sa ponúkni, že jej s tým helfneš. Ja len nerozumiem, ako preboha chceš prejaviť záujem o úplne neznámu babu, o ktorej prd vieš. Ako to TY ROZPOZNáŠ, že ju chceš a že je to presne tá, akú si predstavuješ?? Má to napísané na čele? Nesnaž sa hneď niekoho baliť, ale uvoľni sa a nauč sa PRíJEMNE TRáVIŤ ČAS v ženskej spoločnosti. Aj ty potrebuješ predsa najprv zistiť, aká je a či máš vôbec o ňu záujem. Radšej ako oslovenie na ulici hľadaj aktivity pri ktorých môžeš spoznať babu podobných záujmov. A pri aktivitách sa aj oveľa ľahšie rozpráva ako na ulici. Chodíš behávať? Daj si inzerát, že hľadáš parťáka/parťáčku na behanie. Vieš postaviť šarkana? Trochu sa odviaž a daj si inzerát, že hľadáš streštenú, introvertnú parťáčku, ktorá s tebou pôjde púšťať šarkany. ALE nehľadaj za tým hneď vzťah, nesnaž sa JU zaujať, neskúmaj, či máš u NEJ šance.. ty si len všímaj, či sa TEBE páči, či je pre teba niečím zaujímavá a bla bla bla, aká asi je, skús si tipnúť, čomu asi sa venuje... všetko to, čo ty chceš DOPREDU VEDIEŤ (či som ju zaujal, či ju obťažujem, či mám u nej nejaké šance, či má aspoň minimálny záujem..) sa proste dopredu vedieť nedá! A určite nie pri prvom oslovení dievčaťa. Ale pokecať si s niekym, či len tak prehodiť dve tri vety, je úplne bežné a normálne a nerob z toho takú strašnú drámu.

ivobrick

Kapor kapor.. akokeby som cital seba pred par rokmi.
Nevies o com mas hovorit? Pytaj sa nanu, aj tak toho cloveka nepoznas, aj keby si mohol tak nezistuj - napr. v praci, za prve sa oberas o temy, za druhe ludia rozpravaju sracky. Maximalne si zisti ci niekoho ma. Ze to bude trapne, nikoho nebude zaujimat o tyzden, ci sa uz znova stretnete alebo nie.
Ked si niekomu vyslovene neprijemny, povie ti to neboj sa.
PRECO chces nieco dostat, ked ty sam nic nedas. Velmi lahko povies hociktorej zene ze ju chces.. ocami napriklad? Divaj sa jej do oci ked s nou hovoris.. alebo sa jej pozri na zadok, kozy, pousmej sa a to je vsetko.. (necum ale dlho..). Alebo ked sa ti daka paci, tak jej to povec..
Ked napriklad zapoti ze nieco vie.. co ja viem, rada vari, jej povec ze si ju beries domov.. alebo podobne blbosti. Aj tak nebude vediet co si ma o tom mysliet a ako to myslis.. z jej reakcie potom mozes bud dalej utocit alebo nie..
Aj to je dobra somarina, ze sa snazis vymazat so seba ten stres, alebo strach, nervozitu. Moja otazka znie, AKO bez toho zistis ze sa ti niekto paci (aj ked si s nou zatial neprehovoril). Vsetky tie lepy znamenaju to, ze mas ist zanou, ze sa NIECO stane. A TY si ten, ktory je za to zodpovedny - nemam na mysli to ako to dopadne. Ak nic neurobis, nic sa nestane, to je realita.
Sebavedomie ziskas, ziskavaj ho stale, maj zaluby - a venuj sa im, hoci aj sproste, staraj sa o seba - daj si poradit od zien, ak kamaratky nemas tak si ich najdi. Kto povedal ze budes mat vsetky rad - nebudes, tie riesit nemusis.. A aj ony maju ine kamaratky..
Diskoteka? Naozaj? - len dalsia vyhovorka, ja som si partiu spravil z ludi ktorych mam rad v praci a zvykneme si vynst.. hadaj co sa tam stalo.. nic, akurat kamosky otravovali nejaki somari co nedokazu pochopit vetu; Som vydata a mam dve deti. Ostatne tam boli opite decka a par aj normalnych.. ale teoreticky ak sa neprihovoris, tak nic nebude. To ze sa nalamany budes drmat pri bare ti zenu nezaruci - to narazam na tych co argumentuju tym ze "nechodim von".
Daj radsej konkretne otazky a situacie, ostatne vies.
To ze niesi krasny, na to sa vyser, zeny sa na teba aj tak citovo naviazu ovela skvor ako muzi, kamaratku spravit si je lahsie ako kamarata, to znamena v tvojom pripade partnerku.

vianocnykaprik

Viem to, pretoze to citim. Extrovertne dievcata ma jednoducho nepritahuju, necitim sa v ich spolocnosti dobre.

Vidim, ze tema sa uz zacina zvrhavat dost off-topic, tak to znova upresnim, ze ja nemam problem s tym, ze neviem co chcem, alebo ze si nevazim sam seba, ja mam problem s nedostatkom zrucnosti pri zoznamovani, je to pre mna narocne, pretoze mam slabu verbalnu komunikaciu, neviem o com mam hovorit, aby to nebolo nudne, trapne, alebo nevhodne a neviem byt na povel vtipny, takze neviem vtedy ked treba vytvorit veselu naladu a udrziavat ju a podobne. Teda tu ma zaujimalo ako ju oslovit, ako ju zaujat, o com rozpravat, ci musim byt nevyhnutne vtipny atd. Tiez ma trapia neprijemne pocity, ze svojim oslovenim nejakého dievcata ju len obtazujem a neviem ci sa mam snazit a venovat sa jej, ci mam u nej nejake sance, alebo mam radsej odist, pretoze to neviem rozpoznat. Neviem co si mam na jej spravani vsimat na zaklade coho by sa dalo vopred odhadnut ze ma to dievca o mna nejaky aspon minimalny zaujem, alebo ci jej nie som aspon vylozene neprijemny. Ak by som tieto horeuvedene veci vedel, teda ako na to a ako zistit zaujem, tak by som uz lahsie pozbieral odvahu na to aby som niekoho oslovil a skusil sa s niekym zblizit.

Biela Kobra

S tou horalkou mi to pripomína ten klasický vtip:
Na autobusovej zastávke stojí špinavý, zapáchajúci bezdomovec s fľaškou lacného vína. Vedľa neho čaká na autobus pekná slečna.

Bezdomovec si ju chvíľu obzerá, potom si logne a otrčí fľašku k dievčaťu: "Hej, napijete sa so mnou?"

Dievčina poodstúpi a hovorí: "Nie, ďakujem."

Bezdomovec pokrčí plecami, siahne do vrecka a vytiahne ožužlaný cukrík olepený chlpmi a omrvinami: "Dáte si cukrík?"

Slečna ešte viac ustúpi. "Hovorím vám, že si neprosím, dajte mi pokoj."

Bezdomovec pokrčí plecami. "Tak so sexom ani začínať nemám, čo?"

IMHO týmto smerom cesta nevedie :)

Mesačný princ

vianocnykaprik - otázkou ostáva - odkiaľ vieš, že také extrovertné dievča nepotrebuješ? Čo ak práve také potrebuješ aby si spoznal aj druhú stranu, aby si sa niečomu priučil a kto vie. Veď protiklady sa priťahujú a častokrát sa vzájomne takýto partneri dopĺňajú.

nikdy nevieš, tak uvažuj...

Filip TT

cokoladova horalka - ty si skvela. :) Poznam jednu dievcinu, ktoru si vzdy ziskam Linou, ale obavam sa, ze dievcina, ktora ma nepozna by asi vahala. To by som asi musel z druheho konca pred nou osobne odkusnut...

vianocnykaprik

Nikde som nepisal, ze nieco nedokazem, alebo ze sa mi nieco nepodari. Hovorim len, ze nebudem zo seba vyrabat extroverta. O extrovertne dievca ani nemam zaujem.

Kýčera

Počuj, chlapče, dám Ti ako ďalší introvert radu zadara. Predtým, ako niečo vypustíš do éteru, skús popremýšľať nad tým, čo Ti tu tí ľudia píšu, ako to myslia, čo Ti tým chcú povedať,...A máš tu kopec skvelých rád. Takže tá moja prvá veta, to je spolovice žart / kapor, preferovaná štedrovečerná večera/, spolovice vážna vec - chce to zmenu! A nehovor mi, že niečo NEMOŽEŠ, NEDÁ SA, NEVIEM!!! Zmeniť musíš hlavne svoje myslenie! Všetko sa DÁ, MOŽEŠ /ak to poslúži dobrej veci/ a ak nevieš a je tam vôľa, aj sa NAUČÍŠ! ZMENA je ŽIVOT! Aj keď mám pár krížikov na chrbte, učím sa každý deň a samozrejme aj mením. Ak toto pochopíš, máš vyhraté, v tomto máš totiž veľké medzery.