Vecera

Príspevok v téme: Vecera
Pozvanie-na-veceru

S priatelom spolu zijeme sest mesiacov. Minule ma napadlo sa mu pozriet do mobilu,kedze som mala iste podozrenie. Nasla som smsku od nejakej zeny ako ho pozyva na veceru. On jej odpisal na druhy den ze s nou rad pokeca ale ci nemozu ist na obed pocas obednajsej pauzy a ona ze nie ze to nestiha atd. Tak sa nakoniec dohodli na tom obede. V ten isty den sa dohodoval s dalsou znamou tiez na obede. Ta mu zas napisala ze moze prist k nej vecer na vino pokial este byva nedaleko nej. Priatel na to odpisal len to ze uz byva uplne niekde inde a ze teda skocia na ten obed. Neviem co si mam o tom mysliet. Mam pocit ze tie zeny absolutne netusia o tom ze je zadany a byva so mnou. Mam pocit ze sa o nieco pokusaju aj ked priatel bol chladny a z jeho slov sms som nemala pocit zeby mal zaujem aj on. Preco im ale rovno nenapise ze nepridem k tebe lebo som zadany? Nepoznam tie zeny ale z tych sms som pochopila ze maju rovnake zamestnanie ako on. Mam pocit ze sa poznaju z nejakeho skolenia alebo tak. Mam byt kludna podla vas?

k0k0t_t0_je

Chlap sa stretáva poza tvoj chrbát s inou ženou a klame ti do očí. Podľa mňa najvyšší čas ho opustiť. Ak to chceš spraviť teatrálne, nechaj mu veľký balík pod stromčekom vo vnútri s nápisom zbohom.

Prezyvka055

Ja vo vseobecnosti neznesiem klamarov akychkolvek :D takze by u mna skoncil pre hocake klamanie. Kludne mu zbal veci. Ked niekto podvadza tak budis, ale ked sa ho na to clovek spyta a on este aj klame tak to by som mu fakt uz za to vrazil. Nemam rad klamarov.

Pozvanie-na-veceru

Mam nove info... v pondelok bol s tou jednou na veceri do 22.00. Dozvedela som sa to tak, ze som mu zas nakukla do mobilu. Mne tvrdil, ze bol s klientom. Ked som mu spravila scenu ze si myslim ze bol s nou, ze si myslim ze spolu nieco maju atd atd tak ma presviedcal o tom, ze o nic nejde a maju sa stretnut len kvoli pracovnej veci. V stredu jej pisal smsku, ze by ju chcel viac spoznat, lebo o nej prakticky nic nevie a ona na to napisala, ze "ved sa nic nezmenilo". Ked som nanho znovu vecer udrela, ze si myslim ze spolu nieco maju tak ma stale dookola presviedcal ze nie a ze chce byt s nou. Ja uz neviem co mam robit.

adr1a

Pytala si sa ci sa mu mas priznat ze si citala tie sms v jeho mobile. No isto nie! Ako pisala kycera slova dr.Plzaka. zatlkaj zatlkaj zatlkaj! Ja som az moc uprimna. Ale zas ty budes uprimna a on k tebe nie je (vsak ti o tych pozvaniach ai obedoch stretkach ani necekol). Zeny maju na ohrozenie, nevery ai 6zmysel citaky tusaky. Tu plati doveruj ale preveruj. Ja som mala kolegov kt.zasadne na rychlovky a stretka s milenkami chodili pocas obednych pauz (30min narok zo zakona a dalsich 30min si nadrobili ci aj viac). No boli vychcani v tom, ze ked prisli o 30-60min neskor domov nebolo to tak do oci bijuce kedze vecer cucali doma. A to si neraz este dali kolegovcom nieco kupit v potravinach o kt.vedeli ze tam cez obed pojdu a hned mali vyhovorku ze sa zdrzali mensim nakupom do domacnosti (a este boli doma za hviezdy aki su starostlivi ai).

Kýčera

A čertica ešte menej...Dôveruj, ale preveruj a drž sa, dievča, toho, čo radil Dr. Plzák : "Zatĺkaj, zatĺkaj, zatĺkaj!"

Tinušška

V žiadnom prípade sa nepriznávaj, že si sa mu hrabala v mobile.Ono sa to zdá ako nepekné, hrabať sa v partnerových veciach, ale zasa povedzme si pravdu, koľko nevier a iných podstatných záležitostí sa tým odhalilo...Ak človek nemá podozrenie, väčšinou také niečo určite nespraví.
Podľa mňa tiež oni majú záujem o čosi viac len než o jeho spoločnosť pri obede/večeri, z jeho strany nevyzerá, žeby sa išiel potrhať kvôli jednej či druhej.
Mne osobne by asi dosť prekážalo, keby mi partner chodieval takto na obedy s babami.
Vo svojej podstate na tom nie je vôbec nič zlé, ale ja už mám akosi v podvedomí (zo skúseností z firmy, v ktorej som kedysi pracovala), že takéto nevinné obedíky sa neskôr zmenili na večere, posedenia pri vínku a potom..však každý si domyslí. ..Čiže takto: možno sem-tam obed s kolegyňou je v pohode, ale nech sa to nestane pravidlom.
Si s ním o tom nenápadne, ako ti tu ktosi radil, pokecaj, ale buď ostražitá. Čert nikdy nespí.

lolinka

no kedze si s tym uz zacala, tak asi najlepsie urobis, ked sa mu zase prehrabes v mobile, aby si zistila ci ta klame alebo nie. inak sa budes stale trapit a zozierat a mozno zbytocne. ak zistis, ze naozaj ma s nejakou stretko, tak vies na com si, ak by si nic podozrive nenasla, tak sa na to vykasli a uz sa mu v mobile nehrab

Riana12

ak by som vedela ze ma is v urcity den na obed tak neskor doma by som sa ho spytala aky mal den, co robil cez obed atd. ak by sam nespomenul ze bol z kolegynou na obede = zamlcal tak by som mala odpoved.
mam velmi dobrych kolegov a chodime spolu v praci na obed, su to muzi ale ani jedneho z nich nemam telephone cislo..

smilova

Co vyriesis tym, ak mu povies, ze si mu citala sms? Ale tak ty vies, co ta k tomu viedlo..ako chces pokracovat? vnimas sa za ziarlivu, co s tym urobis?