Vzťah so spolužiakom?

Príspevok v téme: Vzťah so spolužiakom?
retypept07

Ahojte, mám na vás serióznu otázku. Všetko to začalo, keď som mala 16. Páčil sa mi môj spolužiak, no myslela som, že to nie je obojstranné, že je to len z mojej strany. Časom sa ukázalo, že sa aj ja páčim jemu no a teraz máme obidvaja 17 a trápime sa, čo ďalej. Vraví sa, že láska so spolužiakom nefunguje a že celkovo takýto vzťah stojí za nič, ale keď... mám pocit, že keď sme od seba trápime sa ešte viacej. Takže.. moja otázka znie.. Uznávate takéto vzťahy (popr. čo si o nich myslíte) a myslíte si, že by sa dalo takéto niečo utajiť (aspoň na nejaký čas) pred ostatnými spolužiakmi? Že dajme tomu, že by sme sa stretávali niekde mimo triedy, školy atď :) Nepíšte blbosti, že je na riťku skrývať vzťah, nepoznáte moju triedu a zase nechcem aby si z nás niekto robil srandu :) Za nejaké rozumné rady a odpovede vopred ďakujem :)

Mayaaaa24

Na strednej bola moja celá trieda popárovaná :D jaaaj to bolo, tie hádky a nadávky nikdy nezabudnem, zlaté časy :D ale nie, jasné, že boli aj vzťahy, ktoré si rozumeli a v pohode spolu vychádzali, a tajiť sa to dá, ak to vydržíte :P

lolinka

kludne to mozte skusit a ak to chcete utajit, da sa to. v skole sa k sebe budete spravat ako kamarati a stretavat sa budete po skole. ja som mala na strednej spoluziacku a spoluziaka co si spolu zacali a vztah im vydrzal dva roky na skole aj po jej skonceni. ak sa mate radi, chodte do toho, nikto nemoze vediet ci vam to vydrzi alebo nie. napr. moja mama boli s mojim otcom tiez spoluziaci a vidis, skoncilo to manzelstvom.

Cariboo

ked budete dosledny, tak tajit sa to da dlho :)))
skor si zvaz co budes robit ak sa nahodou rozidete (v zlom) a potom ho budes musiet trpiet v triede, inak bezne sa davaju spoluziaci dokopy, nevidim v tom problem...

Mesačný princ

Jasné, že sa to dá a kľudne do toho choďte ak to obaja tak cítite :)

Podľa štandardov sa každý takýto vzťah rozpadne ale keďže a prieskum hovorí o 3% tak máte šancu :) Síce malú ale máte šancu :)

A skrývať sa to dá a veľmi dobre. Dokonca to môžete tajiť koľko len chcete a nie len nejaký čas ale bude to vyžadovať veľa energie a sebazaprenia.

Mal som spolužiakov, ktorí vzťah tajili celé 4 roky. Nikto ani netušil, že sú vôbec kamaráti, nieto, že spolu chodia.

Lenže to je už iný level...