Mast na zuzenu predkozku

Príspevok v téme: Mast na zuzenu predkozku
jano0200

Zdravim, chcel by som sa poradit. Bol som na vysetreni u urológa, pretoze mam mierne zuzenu predkozku - v norm. stave ide pretiahnut bez problemov, ale pri erekcii to uplne neide, resp. s velmi velkou námahou. Urolog mi navrhoval hned obriezku,ale ja som ho este ukecal, ze ci by sa nedala vyskusat nejaka mast alebo niečo take. Nechcem to riešit hned takto radikalne. Predpísal mi mast - Ialugen Plus. Má niekto s nou nejake skúsenosti, pomohla niekomu, alebo je to strata času? V navode pri masti ani nie je spomínana, ze by bola vhodna pri problémoch s predkozkou. A dalsia otázka - aký máte nazor na obriezku, ako sa po nej zmeni zivot. Vdaka za postrehy.

Ja Sam

Zasiel by som na kozne. Urologovia radi rezu a nie som si celkom isty, ci tato mast pomoze. Skocil by som radsej za koznou/venerelogickou.
Vo svete aktualne fici riesenie takychto stavov pomocou kortikosteroidovych masti. Tieto latky sposobuju ze koza je viac elasticka. Pouziva sa asi tri mesiace. Mal som rovnaky problem ale s tym, ze mne sa predkozka este potrhala a rozpraskala. Po trojmesacnom masteni to nie je uplne volne, ale ziadne trhanie nenastava a "tesnost" je akurat.

Takychto masti je kopa, vsetky su na predpis a lisia sa podla obsahu aktivnych latok. Doktorka ti predpise silu podla aktualne tvojho stavu