Ako sa zbaviť chuti

Príspevok v téme: Ako sa zbaviť chuti
Hana25

Poraďte mi ako sa mám zbaviť chuti na sladké. Neviem sa v tomto obmedzovať, pretože som si navykla, že keď si spravím kávu tak si k tomu musím dať aj sladké a neviem s tým prestať. Už som pribrala 5 kíl. A sladkého mám stále dosť, lebo stále nejaké dostávam a nemôžem odmietnuť, alebo si jednoducho kúpim. Neviem v tomto poľaviť, aj keď sa každý deň pozerám do zrkadla a si hovorím škaredé veci aby som s tým prestala. Ale aj tak to nepomáha :( Ako z toho?

LindaEastman

Ahoj,
skús pohľadať na nete nejaké recepty na (zdravé) sladkosti resp. koláčiky so zníženým obsahom sacharidov, môžem ti dať pár tipov ak chceš, si môžeš napiecť a budeš mať kú káve na pár dní... prípadne sladkosti nahradiť aspoň 70 % čokoládou (tej sa ani veľa zjesť nedá), alebo znižovať "dávky"...mávam občas rovnaký problém a sama viem že keď mám neprekonateľnú chuť na čokoládu, ovocie je to posledné čo by som si dala. Ešte by si mohla skúsiť ubrať sacharidov inde, neviem síce aký máš jedálniček a životosprávu. Alebo kávu nejako vypiť osamote, a dať si potom napr. jablko+orechy+med, alebo sušené slivky...čím viac sladkostí tým väčšia chuť na ne...a keď prvý raz odoláš, druhý raz sa bude odolávať o trochu ľahšie...držím ti palce, i keď bez istej dávky sebazaprenia to bude ťažké

1324569788

Ahoj, je to síce veľmi ťažké, ale vyskúšaj toto:2 týždne si to čaju vôbec nedávaj cukor ak si dávaš a nejedz vôbec sladkosti. je vedecky dokázané, že po 2 týždňoch telo prestane ten cukor tak prosiť. Keď bez kávy so sladkým nevieš byť tak obmedz kávu ako sa len dá a koľko bez nej vydržíš! PS: do obchodu keď sa chystáš, tak choď najedená aby si sa vedela kontrolovať.

annav

Chuť na sladké-to je začarovaný kruh!
Zješ sladké, to ti v krvi zvýši cukor a organizmus si pýta ďalšiu dávku.Cukor je droga! Pozor na to, ak si ešte nie celkom závislá a dokážeš si povedať-žiadne sladkosti, žiaden cukor máš vyhrané.
Zo stravy celkom vylúč sladkosti, neboj sa, že organizmus potrebuje cukor, toho cukru je dosť aj v napr. horčici, kečupe, nátierkach a vo všetkom prakticky.Výrobcovia s obľubou používajú túto drogu, na dosiahnutie žiadúcej chuti.
Chuť na sladké je dôsledkom konzumácie sladkého, prečítaj si niekde, čo robí cukor s našim organizmom.Ako sa zbaviť chuti na jedlo?Napi sa vody -čistej najlepšie odstátej, bylinkového čaju, daj si ovocie, hoc aj sladké, treba oklamať maškrtný jazýček.Ver, ide to, vyskúšaj a vydrž!

Gima

Kup si v tescu Protein Vanila napoj s vanilkovou a cokoladovou prichutou. Na obale je napisane low fat - zniženie tuku a dietary fibre Vyraba Max sport. Stoji 1,99 eur. Maqa bledomodry vrchnacik a bielozlty obal. 310ml.

Gima

Tak miesto sladkosti si kupuj prirodne sladkosti ako su sezamove keksy, trubicky, alebo koksovy kmen Mne to chuti s kavou. Nic si z toho nerob, si v takom obdobi. Dolezite je si cistit zuby a vela pit cajov, aby organizmus nebol dehydrovany.