Dĺžka Penisu

Príspevok v téme: Dĺžka Penisu
LenTo

Dobrý deň, mám 14 rokov a neviem či moja dĺžka penisu je v poriadku alebo ešte dorastie? mám 7 cm penis a keď je stoporený tak má 12 cm v minulosti som mal aj problém s pokriveným ale to už nie je ešte keď som mal 13 tak som mal 9 cm v stoporený potrebujem len poradiť či je to normálna veľkosť.

Cock

Ked som mal 12 mal som 12cm..ked som mal 14 mal som 14..mysel som si ze chlap dospieva do 20 a ze budem mat 20cm.kedze som rychlejsie dospel tak sa aj rast zastavil na 17.5 pokial dospievas normalne este ti kludne dorastie.a aj keby si mal priemer..ja by som chcel mat tych 20 haha..teda nikdy nie je dost.
Inak stihly maju vzdy vacsi..mozes to vidiet v peckach najma gay p (nepozeram ale samo ze som nieco videl) tam su najma stihly.ja stihly nie som a keby som dal dole tych 8kg tuku a 10kg svalov aj mne by narastol o nejake cm..

Jefitto

Trollia ťa... ale to nič. Veľkosť penisu je individuálna, niekto má 10 cm (japonsko), niekto má 23cm (keňa). Je to úplne jedno, na veľkosti záleží len curvam, od ktorých by si sa mal držať čo možno najĎalej pokiaľ nechceš syfilis a genitálny herpes.

Ja v 14tich rokoch som riešil Spidermana a Batmana a ne veľkosť penisu...

Jax

Kazdy ma iny takze normalna celkost neexistuje. A kazda ma inu, takze...
Neboj je to v pohode, najdolezitejsia je aj tak technika a nemysliet len na seba, potom sa buchty pojdu zblaznit