z najlepšieho kamaráta priateľ?

evka9

ja1, ale tak autorka pise o najlepsom kamaratovi, nie o hociakom... a kolko najlepsich kamaratiek mas? tou nieje asi kazda druha, takze pravdepdobne zacali spolu travit vela casu, preto to nazvala najlepsi kamarati a pritom mozno uz davno chcu nieco viac...

ja1

cucflek ak mas tri , styri kamaratky tak co, so vsetkymi sa vyspis , vsetky ta pritahuju, do kazdej sa zamilujes ???
to si ptm fakt divny
proste kamaratka je kamaratka a s kamaratkami nechrapem, na to mam predsa partnerku! to je chore

Mesačný princ

cucflek - veď láska a priateľstvo ide ruka s rukou :) Vždy musíš mať skutočného priateľa rád, ak ho rád nemáš, tak to priateľstvo nie je. Vždy tam musí byť prítomná ,,láska,, ale... Ak sú jednoducho situácie kedy existuje len priateľstvo a kedy sa dajú daní ľudia dokopy. Ale je to nadlho to tu písať a popravde sa mi nechce.

Aj tak väčšina ľudí to vidí inak ako ja :D

Mesačný princ

Existujú kamaráti, najlepší priatelia a partneri...a dokonca priateľ nemusí vždy znamenať partner. To len v dnešnej dobe sa význam slova ,,priateľ,, stratilo a automaticky znamená partner!!!

A nesúhlasím ani s tebou.

cucflek

Mesačný princ ako bez urážky ale nemáš potom problém s potenciou? Lebo ja som mal takéto vzťahy tri že začali priateľstvom so ženou ale nakoniec to prerástlo do partnerského vzťahu so vším všudy. Ako priateľstvo môže trvať také tie tri až päť mesiacov ale potom sa ozvala matka príroda a mne to nedalo aby som sa so ženou s ktorou sa cítim super, smejem sa rád, chodím s ňou na obedy, dívam sa jej rád do očí, radím sa s ňou, som rád v jej prítomnosti, rád ju vidím, telefonujeme si a píšeme, proste všetko čo rád robím s osobou ktorá mi je sympatická tak mi nedalo aby som s ňou ostal len v priateľkskom vzťahu lebo začala ma priťahovať aj sexuálne. Jednoducho povedané bol som rád v tom psychičnu s ňou ale časom aj fyzičnu. Na rovinu poviem že som sa časom zamiloval. Ja na priateľstva medzi mužom a ženou neverím. Nedá sa.. Buď je tam to niečo vo vzduchu ktoré spôsobuje že tí dvaja sú radi spolu alebo nieje. A kde nieje tam nemôže vzniknúť ani priateľstvo a kde nieje priateľstvo tam nieje láska.Povedal by som že keď som rád so ženou ako priateľ tak ju aj tak trochu milujem: A časom milujem viac a viac kým sa mi niečim nezhnusí/správanie, konanie.../

Slobodna

Najlepsi kamarat zeny je cakatel na vhodnu prilezitost stat sa priatelom :) Nie ze si to viem predstavit, ja takyto vztah uprednostnujem, poznat muza skor, nez mu dovolim prekrocit svoju osobnu/intimnu zonu.

Mesačný princ

cucflek - si totálne mimo. Nepovažujem sa za inak orientovaného a napriek tomu som mal priateľstvá aj so ženami a veľmi dobré priateľstvá.

Takže nevylučuje sa to ako to ty píšeš. je to len ,,jeden povedal,, a tak to musí byť. Ja som to zažil a vidím to úplne inak :)

cucflek

Súhlasím s príspevkom od užívateľa s nickom Muž.
Ak má žena najlepšieho kamaráta ktorý s ňou chodí na obedy, na kávu, do kina, na výlety, na akcie, píše s ňou na fb, telefonujú spolu ak niečo riešia a napriek tomu všetkému sa o nič viac nepokúsi ako bozkávať ju a iné fyzické intímne kontakty ani po pol roku tak je buzerant. Pretože najlepší priateľ ženy neexistuje! Nikdy!
Muž ak môže byť dobrý priateľ a kamoš ženy ale po krátkom čase sa pokúsi o niečo viac, dať jej najavo že má záujem ako má mať muž o ženu záujem. Ak nie a stále to hrá na veľmi dobrého kamoša tak je na mužov čiže homosexuál jednoznačne!