Muzi, otazka na vas - Co by vas potesilo dostat na Vianoce?

Filip TT

Jeden sex medzi partnermi, ktori spavaju pravidelne, nie je ziadny specialny dar. V spomienkach splynie do radu s ostatnymi a za par dni nezostane na neho ziadna specialna spomienka.

"Obdarovany" teda nebude mat ani nic hmotne, ani zazitok, ani spomienku. A ked sa ho niekto opyta, co pod stromcek dostal, nebude mat co povedat.

Jax: Zivot je nevypocitatelny....

Jax

zuzi - dám ti ešte jeden tip keď spomínaš tie výlety. Ja som v podobnej situácii prehrabal všetky naše spoločné fotky v PC, povyberal legendárne a tie, na ktorých sme najšťastnejší, dal ich vytlačiť a prikúpil fotoalbum...

adr1a - noooo s bratom som nerátal, ale dobrý brat je lepší ako žiadna sestra :P Hmmm

dalsi

najvystiznejsi prispevok, aky som cital....

mal:

thetruth
Detaily
06.12.2015 21:16:55

Do kamena vytesat...

Co muz chce a potrebuje, to si vie kupit, zohnat, vyrobit, atd. Ako sa hovori, vojak sa stara, vojak ma. Takze vacsine chlapov neurobi NAOZAJSTNU radost nic, co im zena moze kupit.

Vo vacsine pripadov, ked je dnes mnozstvo zien frigidnych, muz najviac oceni zeninu pozornost, chut na neho, pripadne velmi prijemne sexualne praktiky /napr. ze mu zienka urobi fajku/, ci nieco podobne.

Mile zienky mozu zhanat cokolvek /na textil, obuv a podobne somariny hned zabudnite/ a muz sa tak pod stromcekom len usmeje a mysli si svoje.

Mna az dviha zo stolicky, ked sa ma zena opyta, ze co chcem. Ked jej poviem - tak zahlasi, ze okrem toho... Takze prakticky, ci vymyslia zeny ponozky, alebo podobne zenske napady, je to uplne fuk, ak chlap neni uspokojeny a v pohode. A ak je to este nebodaj doplnene atmosferou - ze mesiac pred sviatkami idete dusu vypustit, co sa tyka svojej profesie, starosti o domacnost, alebo toto urob, hento urob, povysavaj atd... tak by ste najradsej cele sviatky vymenili za bezsviatkove obdobie, ale hlavne nech je klud a pohoda, ziadny stres.

Ja osobne sviatky moc ani nemusim, lebo prave pre ne byva v rodine velke dusno. Takze vacsinou muzi co chcu nedostanu, len niektore zeny sa chcu tvarit, ze im akoze nieco splnili. Potom muz len kyve hlavou, samozrejme draha, ze sa mi to paci.../aby uz mal klud a nie nejaku hadku, alebo dusno z toho, ze je nevadacny/.

Ono by uplne aj stacilo, KEBY ZENY POCUVALI, co ich muz hovori a brali to na vedomie. Nie, nerobime si srandu, ked povieme, ze najviac nas potesi.... trebars dobry oral :) A neni to "blby" darcek. Cele je to len o nepochopeni chlapov.

Filip TT

Ahoj Adria, hej presne to som myslel :-)
Co sa tyka mojej pritomnosti na fore - ano nejak to tu flakam. Ale inak v poho, ty co?