RNG-porad co je na uzliny

slniečkovmáj

Neliečia sa uzliny, ale dôvod prečo sú zdurené, prečo bolia uši... Ak máte v ústach amalgámové plomby, odpoveď je jasná. Odstránením príčin sa obvykle vyliečí celé telo, všetky choroby.

denuška

dobrý den, cchem sa opýtať a poradiť, mám vybraté mandle, takže mám asi oslabený lymfatický systém. Pod zubami sa mi spravili uzliny a aj pri uchu, nebolia len sa mi zvačšuju alebo zmenšujú ako kedy. niekedy ma bolí aj ucho aj dasná.. može mi niekto poradiť, ako by som si tie uzliny preliečila?? dakujem

RNG

rico, lucinka, pite roztok citricidalu minimalne, lebo mate v tele nejaku infekciu.
Rico, ak to bol infikovany kliest, mozes mat hromadu "naockovanych" infekcii, od parazitu(babeliosis) cez rozne virusy az po boreliozu. Netreba im nechat sa rozmonozovat.
Pripadne by som ti radil brat aj extrakt z olivovycych listov(3x750 mg, 20% oleuropein)

Inac kazdemu radim stale brat selen, zinok, jod a probiotika, pripadne lecitin, vitamin C a E na to aby si udrzali zdravie.

Rico

Chcel som sa spytat ...ci vazne lebo sa mi nedavno objavila uzlina za pravym uchom ...objavila sa mi tam asi po piatich dnoch od chvile co som si tam nasiel kliesta ktoreho som si vytiahol este ked sa nenacicial krvi ... vsimol som si ho hned... Ako sa prosim zbavim tej uzliny?

Rico

Chcel som sa spytat ...ci vazne lebo sa mi nedavno objavila uzlina za pravym uchom ...objavila sa mi tam asi po piatich dnoch od chvile co som si tam nasiel kliesta ktoreho som si vytiahol este ked sa nenacicial krvi ... vsimol som si ho hned... Ako sa prosim zbavim tej uzliny?

lucinka22

pls poradte...na krku sa mi urobila uzlina a teraz ich tam mam viacej asi 4 ..jednu trochu vacsiu a ostatne take male..co by mi na to pomohlo??

RNG

uzliny sa zduria(napuchnu) ked sa cez ne zvadzaju rozne toxiny
Uzlina je len zvodovy ventil a filter na mikoby, ktore sa dostali do lymfy.

Vybranie uzlin tu infekciu,pricinu zdurenia, co je blizko nich nevylieci.

Pricina moze byt infekcia bakterialna, plesnova,kvasna, viralna, mykoplazmicka.
Na stastie su v prirode rozne latky, ktore su neskodne pre telo a pri tom silne antimikrobialne s tak sirokym zaberom, ze zasiahnu prakticky vsetky mikrobialne nakazy.
........
Ja osobne by som zobral 60 kvapiek GSE do litra vody(bakterie, plesne),
3x2 kapsule oreganoveho oleja(bakterie, kvasne infekcie a plesne)
2x1 gram chaparalu(silne antiviralne)
a 3x400 mg betaglukanov.
Tato kombinacia zasiahne prakticky vsetky mozne infekcie.
Ak ti uzliny odpuchnu, je to znak, ze nakaza bola vybita a cez uzlinu uz neprechadzaju ziadne toxiny.
....
V prirode su iste desiatky tisicov antimikrobialnych latok s velmi sirokym spektrom zaberu, v roznych temach som ich urcite spomenul aspon sto.
Neslobodno zabudnut na nase vlastne "tovarne" na vyrobu protilatok, probiotika v crevach. Musime sa o ne starat, doplnit ich po hnackach a pouziti antibiotik co nam da vyssiu imunitu proti vsetkym mikrobom.

milota

Prosím o radu : moja mamka je 2 mesiace po operácii bedrového kĺbu ľavej nohy. práve tam v oblasti slabín, /len na strane kde bola operovaná/ sa jej zdurili uzliny.
Bolia len pri väčšej námahe. Zajtra s ňou idem na ulrazvuk. Čo ak lekár odporučí, že ich treba vybrať ? Mohlo by sa to ešte rozplynúť? /Lekár jej na to pred dvoma týždňami nedal nič. Len sme čakali na termín vyšetrenia. Nebude noha po vybratí uzlín opúchať?Zatiaľ nemala teploty. Vopred ďakujem za odpoveď.

jaaaaa

prosim poradte mi pod uchom sa mi urobila uzlina... vcera citila som ju a ked som sa jej dotkla ta ma jemne bolela... a dnes uz ked jem tak ju citim...tak pockam do zajtra ako to bude...ale pomoze mi niekto ci mam dat na to obklad alebo ja neviem...prosim kto ma s tym skusenosti napiste mi...dakujem

RNG

adriana, beta glukany
Davka preospelych je 3x400 mg, to je na zhruba 70 kg vahy.
Dietatu staci podla vahy prepocitane podstatne menej.Predavkovat sa neda,lebo je to len neskodny potravinovy doplnok .
Mozno ho dostat aj v kapsuliach, ktore sa daju otvorit a vysypat do jedla .
Celkom slusny obsah ma vytazok z huby agaricus blazei(275 mg betaglukanu na kapsulu.
Na podporu imunity je tiez vyborne collostrum, pre dospeleho 3x5 az 10 gramov, tiez je v kapsuliach(475 mg) a da sa vysypat do jedla alebo napoja.
Oboje nemaju zvlastnu prichut,,takze su pre dieta tolerovatelne.