Isoprinosine

Ladbajk

ja bojujem už dlho s bradavicami na tvari a na rukach, tiež som skušal všetky možne volnopredajne...vitaminy a čo ja viem čo...niečo aj trošku pomahalo, ako zmiernovalo tie recidivy...ale tento Isoprinosine zatial vyzera najnadejnejsie, recidivy prestali prakticky okamžite jak som ho začal brať...tak dufam, že mi to konečne pomôže.

Veronika_27

Moja skúsenosť.. brala som najprv balenie 50tbl. tri krát denne po dve tbl., potom 100 tbl. balenie dva krát denne po dve tbl.... vychádzalo to cca na mesiac užívania, pretože som mala veľmi oslabený imunitný systém, herpes ako hrom (pod celou spodnou perou), no po dobratí (bolo to v sobotu) som zase dostala herpes na hornej pere, našťastie nie taký obrovský, ale stále to bol herpes, asi v utorok alebo stredu po dobratí :/ teraz beriem dobrovoľne zinok s vitamínom C, dúfam, že to bude mať nejaký efekt..

AniTi

Ahoj všetci. Podelím sa s vami s mojou skúsenosťou.
Tiež som mala bradavice, všimla som si to pred rokom.´Veľa som o tom čítala, a som už začala tušiť, o čo vlastne ide. Samozrejme navštívila som svojho gynekológa, ktorý - na moje veľké prekvapenie - povedal s úsmevom na trávi, že prečo som ja k nemu s týmto problémom išla, veď to nie je gynekologický problém, ak ma to trápi, nech navštívim dermatológa... Ešte som sa aj spýtala, že náhodou neide o bradavice, ktoré spôsobuje HPV, a on sa iba smial, a že sa nech ukľudním, to určite nie.
Čítala som čoraz viac k téme, a rozhodla som sa, že si vypýtam názor aj iného gynekológa. Keďže bývame blízko k hranici, išla som k jednému známemu lekárovi, o ktorom som už počula veľa dobrého. On na prvý pohľad vravel, že ide o kondylómu, predpísal mi roztok Condyline a odporúčal multivitamín na posilnenie imunity, všetko krásne vysvetlil. Na kontrolu som mala ísť o tri mesiace, ale ja som už bradavice o mesiac a pol mala preč. Ide hlavne o posilnenie imunity, v podstave zabudnite na svoj problém, je to pekelne ťažké ale ide to, aj mne to šlo. Pred dvoma mesiacmi som mala kontrolu opäť, a na jeho odporúčanie mi urobili test HPV, bohu žiaľ je to pozitívne, a vysokého rizika, ale ja viem, že aj to zdolám. Vyskúšam, čo môžem, pokúšam sa žiť zdravšie, hlavne jesť veľa zeleniny - to je to podstatné! A čo som našla pred pár týždňami - koloidné striebro. Ja nebudem presviedčať nikoho, že aké je to dobré... Ja to užívam aj vnútorne, aj na vonkajšie použitie. Mne to už dokázalo...

RNG

V dnesnej tichej viralnej epidemii nosime v tele coraz viac roznych virusov, ktore sa prejavia pri oslabeni tela, alebo dokonca len jeho casti. Preto je rozumne dnes si zvysovat viralnu imunitu roznymi doplnkami potravy, neskodnymi a predsa znacne ucinnymi. Viac pozri cez Google.sk pod rng herpes. Dodam k tomu este dalsie, ako monolaurin, citral, berberine a Sangre de Grado. Treba brat viacero, samozrejme a striedat. Virusy sa prakticky nedaju vyhubit uplne, ale daju sa velmi ucinne potlacit, tak aby v tele nikdy nenarobili vacsiu skodu.

dakota

ja som si sama vyliecila bradavice tym,ze som si v lekarni kupila E vitamin,to su take cervene tobolky a z nich som vytlacila tekutinu,ktoru som si natierala 2x denne na genitalie a asi po 3 tyzdnoch mi zmizli same od seba.

TomasT

Zdravim, trapia ma virusove infekcie dychacich ciest, mam 29 rokov a chory som takmer nepretrzite. Isoprinosine mi vobec nepomohol a to som tych tabliet pojedol 100ky. momentalne som znova bezradny, vie mi niekto poradit, prosim?

ela9343

KU GENITÁLNYM BRADAVICIAM: Tento odkaz je pre všetkých, ktorí majú genitálne bradavice, liečili sa na ne masťou Aldara alebo zmrazovaním dusíkom a nič nepomohlo!!! Toto bol aj môj prípad a ťahalo sa to 9 mesiacov. Radím vám, opýtajte sa na názor aj viacerých gynekológov. Ja som si dala kartu ku jednému špičkovému doktorovi v Poprade - Adnan Saade. Nie vždy sa dajú kondylómy odstrániť dusíkom, on toho nie je zástanca, a ani tých mastí ako je Aldara, lebo škodia zdravej časti, keď sa urobia bolestivé lézie, treba to vyoperovať, aj spáliť to miesto, aby sa zničili korenie a viacej sa to už nerobilo!!! Je to pár minutová záležitosť, ktorá pomôže a nie to nekonečné vypalovanie, ktoré ani nič neprinesie!!!!!!!

SHORTY

trápim sa kvoly bradavicam a potrebujem pomoct no lekarka mi len vypaluje nič ine mi nechce dat nato bojíím sa velmy prosim o radu Dakujem .

BIBIzuz

Ja práve beriem isoprinosine ... mávam časté herpesy a imunológ mi ich kázal, že nech tie tabletky začnem užívať odkedy sa mi vyhodí hepres ... herpes sa mi vyhodil, tak som nasadila lieky ... lenže, po dvoch dňoch ako som tie lieky začala brať, sa mi hepres rozšíril po celých ústach ... nechápem tomu ... asi majú na mňa opačný účinok, alebo ja neviem ... vie mi niekto poradiť? mám tie tabletky ďalej užívať?