krce v lytkach

Príspevok v téme: krce v lytkach
fordi

V poslednej dobe ma chytaju krce na lytkach cez den,nie v noci.Nepomaha mi ani rozmasirovanie,ani urcene gely. Takisto som dost unavena pocas dna...Chcela by som poradit,ako sa toho mozem zbavit-okrem tej akupunktury a dozvediet sa,ci to moze sposobovat nedostatok nejakeho vitaminu,alebo je v tom nieco ine?

RNG

na metlicky ciastocne pomaha krem s obsahom vitaminu K, ale hlavne silne antioxidanty, vitamin C, E, a bioflavonidy(rutin, hesperidin...)
V 53 rokoch mozes mat problemy s hosdpodarenim mineralov pre hormonalne kolisanie.
Na pomoc ptori tomu som castejsie spominal brat hlavne yam,ale aj damianu, pupalkovy olej a Dong Quai(angeliku cinsku) v davkach asi 1-2 gramy denne.

RNG

Zara, krce su casto z nedoatatku draslika. Dobry zdroj draslika je napr sol so znizenym obsahom sodika, kde je 38% draslika(KCl) najdes ju napr v Bille. Pouzivaj ju normalne do varenia a na solenie.

zara

Mam 53 rokov a asi 2 roky ma trapia ukrutne a dost caste bolesti iba laveho stehna zo zadu,je to krcova bolest tej najvysej intenzity a objavuje sa asi 1-2 krat do tyzdna.Uzivam magnezium,vit.D &K,Calcium.Co mozem este urobit,aby som sa toho zbavila.Mam aj hodne krcovych zil aj tzv.metliciek.

RNG

Vsetko, co sa predava na Slovensku musi mat tie iste schvalenia,ministerstvo zdravotnictva, ustav hygienika atd.
Produkty co odporucujem maju naviac medzinarodne schvalenu vysoku kvalitu-znamka GNP, ktoru nie je tak lahko dostat, preto ju mnohe vyrobky predavane na Slovensku nemaju.
Extrakty s morskeho dna-stare okolo 1 milion rokov , tazene v state Utah, su tu uz desatrocia. Nepochybujem o ich vzacnom zlozeni, co sa tyka stopovych prvkov.Lenze my nepotrebujeme doplnit len stopove prvky, ale casto aj velke mnozstva vapnika, horcika,a inych.
Absorbcia tychto zavisi od ich chemickeho viazania.
U mnohych ludi, hlavne starsich niektore anorganicke formy su slabo absorbovatelne. Tj. co pracuje pre mladych casto nepracuje pre 50+ kategoriu.
Preto sa v poslednom case sustredili na vyskum absorbcie roznych foriem mineralov.
Pre 50+ skupinu napr vapnik vo forme uhlicitanu ma sancu absorbcie 4%. naproti tomu vo forme citratu, maleatu a laktatu je to vyse 40%
V tychto organickych formach sa mineraly nachadzaju v jedle, ale nie v mineralnych usadeninach.
Preto davam prednost organicky viazanym mineralom pred inymi formami.
Nuz a v takej forme su v dobrych zmesiach na kosti.Tie propagujem.

Co sa tyka ohanania sa medickymi autoritami, nuz ja to mam z dobrych zdrojov z celeho sveta.
Moja misia je priniest tieto vedomosti na Slovensko, mam zozbieranych vyse 5000 stran periodik a kmih , o ktore by som sa milerad podelil s tamojsimi autoritami.
Prvy pokus som urobil pred vyse 4 rokmi, nepodarilo sa mi vytvorit alternativnu skupinu medzi niekolko docentami a profesormi. Jediny zaujem mali komercny, zialbohu.Nuz a u mna je to misia, ktora ma doteraz stala velke peniaze A pri tom nie som milionar.
To dokazuje, ze som ochotny obetovat vela na tu osvetu.....
Kedze ale mam aj ine povinnosti(nemam len jednu firmu na Slovensku), cas mam velmi vzacny.Na tuto platformu som sa rozhodol obetovat 2 tyzdne 5 hodin denne. Uz je to prekrocene.
Na ziadost o reklamu, ktoru mi administrator odporucil, som ani po druhej vyzve na reklamne oddelenie dosial nedostal odpoved.
Mozna sa niekto citi, ze mu slapem na paty.
Moja uloha je ale len jedna: informovat a umoznit kupu kvalitnych doplnkov za najnizsie mozne ceny pre mojich krajanov.
Punktum

Ivka 1

RNG máš vo veľa veciach pravdu ale tieto produkty sú vyrobené vo vyváženom
pomere tak, aby zabezpečovali dennú
dávku potrebnú pre ľudský organizmus.
Určite máš lacnejšie riešenie ale veríš
tomu že aj kvalitnejšie? Veď tieto produkty majú pečate kvality ktoré si musia obhájovať , sú schválené aj Ministerstvom zdravotníctva SR. Mám ich
odskúšané sama na sebe a aj na mojich
blízkych.Máme poradný zbor lekárov a aj primára alternatívnej medicíny a výživy, s ktorými sa môžeme poradiť a aj dať kotakty každému,kto to bude potrebovať. Produkty, ktoré Ty propaguješ nehovorím,že sú zlé ale aké
majú garancie kvality ?

RNG

Podla reklamy firmy Forever ich produkt Nature-Min obsahuje dokopy 100 mg vytazku z usadenin morskeho dna.
Nasa odporucena spotreba vapnika je 1500 mg horcika je 750 mg.
Je pravda ,ze sa tam nachadzaju rozne vzacne stopove mineraly, ale tie mozeme lacnejsie dostat z nerafinovanej morskej soli .
Co sa tyka mineralov na kosti a nervovu sustavu, odporucil by som radsej balancovanu zmes mineralov a vitaminov na kosti. Tam su kvantity potrebnych v kombinacii a ovela vacsich kvantitach, ktore telo potrebuje pri roznych problemoch. Aj forma nie je nahodna-anorganicka, ale specificka pre ludi, pre lepsiu absorbciu.

Ivka 1

Na kŕče v lytkách by som odporúčila súbor minerálov.
NATURE-MIN (180 tbl)

Zloženie: vápnik, fosfor, jód, železo, horčík, mangán, meď, zinok, selén, chróm, vanád, molybdén - minerálov získaných z prírodných minerálnych usadenín morského dna (v chelátovej forme).
Minerály si telo nevie vyrobiť a vzhľadom na znižovanie zásob minerálnych látok v pôde sa stáva ich doplňovanie formou potravinových doplnkov do organizmu nevyhnutnosťou.
Sú vo vyváženom pomere, takže zabezpečuje väčšinu miner. látok, ktoré sú vlastné ľudskému telu.
Využívame nové biologicky dostupnejšie formy minerálov na dosiahnutie ich max. absorpcie.
Funkcie miner. látok: niektoré pre stavbu kostí, zubov, iné sa nachádzajú vo forme rozpustných solí, ktoré napomáhajú regulácii zloženia telesných tekutín a buniek. Miner. látky pracujú s množstvom enzýmov a proteínov, ktoré sú nevyhnutné pre uvoľňovanie a využitie energie.
Účinky : pomáha pri osteoporóze,
Pri zlomeninách (u našich klientov prebiehala liečba o 1/3 rýchlejšie),
Môže pomôcť pri problémoch s vlasmi (vypadávanie ...).
Prevencia osteoporózy v menopauze.
Dávkovanie: 4-6 tbl. denne (v troch dávkach, s jedlom, aby sa vstrebali spolu s inými zložkami potravy) Ako prevencia 2 tbl. denne.

shakt

Dnes som sa docitala,ze krce v nohach su prave v tychto dnoch z prehriatia organizmu a vraj pomaha pit slanu vodu...divne..
RNG dakujem,magnezium beriem,len mi pripada zvlastne,ze to mam ako priznaky menzesu,ked sa menzes skonci nohy ma nebolia.

71gloria

Pri kŕčoch v nohách okrem doplnenia minerálov treba doplniť aj vit.E, RUTíN , venovať sa cievam. Cvičiť napr.sviečku alebo si aspoň vyložiť nohy- oprieť o stenu. Cievy potrebujú aj pohyb- vyhýbať sa dlhodobému státiu, sedeniu. Masáže noh pagaštanovou, arnikovou,propolisovou, kostihojovou masťou...