make-upy na AKNE

Príspevok v téme: make-upy na AKNE
snoopy

Caute!Chcela by som sa spytat na radu ohladom make upov.Uz je tu leto teda aj kupanie a nie kazdy je odolny proti vode+ potrebujem aby bol aj dost kryci lebo ja mam celkom bledu plet a dost jaziev, akne a nerovnomerneho povrchu. dakujem za rady...PS:chcem sa spytat na ten od vichy ten dermablend mala som vzorku a bol super lenze strasne tmavy na mna, myslite ze ten najbledsi mi bude pasovat?

tanta84

Zohnala som tu vzorku od Vichy Derm. V jednej lekárni mi povedali že už nemajú a v druhej mi o ňom super porozprávala a dala vzorky bez problémov. Takže treba skúsiť viac lekárni. Sú rôzne ochotní. Ten Nude 25 je fakt originál aspoň pre mňa. S akými cenami ste sa stretli? Ja. 679, a hneď vedľa v lekárni 615 Dobré čo?

mmm1

to asi tazko niekde zozenies. hovori sa ze v lekarni. tam ich urcite maju a mali by ich dat ak sa spytas. ale vacsinou povedia ze uz niesu lebo sa rozdali....vacsinou ich asi maju na vlastnu spotrebu. mne sa este nikdy nestalo ze by mi dali hocijaku vzorku ked som pytala

mmm1

ja pouzivam dermablend uz asi druhy rok a som velmi spokojna, uz som toho vyskusala hodne aj tie drahsie aj tie lacnejsie ale tento je jednoznacne naj co sa tyka krytia a vydrze. inak ten novy od vichy na aknoznu plet, ten liecivy, neviem presne ako sa vola ale male som vzorku a otras, neodporucam. to je teda aspon moj nazor lebo mne vobec neprekryl plet

RNG

Lymfa v tele je na odvadzanie odpadu. Je to ako kanalizacny system. Lymfy je 3 krat tolko, ako krvi. Pohyb lymfy sprostredkuju len pohyby svalstva.
Ked sa z nejakych dovodov lymfaticky system pribrzdi, nahromadi sa v tele privela toxinov a nastanu zapaly. Niekedy aj naopak zo zapalov sa zduria uzliny a zabranuju tym cistenie tela.
Pomahaju protizapalove prostriedky a extra voda na premytie systemu
Prirodne protizapalove:quercitin, bromelain, papain, zazvor, kora bielej vrby(salix alba), omega 3 oleje, GHL(nachadza sa v pupalke a boraku)
Ak je zdurenie sposobene patogenom, najlepsie je to preventivne adresovat niecim sirokospektralne antimikrobialnym(olivovy list, GSE,oreganovy olej) a extra vitaminami, najma C a E. Tiez niekedy pomoze extra NAC(n- acetyl cystein, posilni telo, expektorant)
Zo zelenin zeleny petrzlen,hlavne cilantro(vnat koriandru=cinskeho petrzlenu) stava zo surovej cvikle, stonkoveho celeru a mrkvy.
Tieto enzymaticke prirodne prostriedky odmoria(vycistia) telo a pomozu normalizovat tok lymfy.Enzymy sa nicia zahriatim uz nad 55 stupnov celzia.

O davkach jednotlivych pre spravny ucinok som uz pisal viackrat.
Neviem, ako to zdoraznit, ale primale davky neucinkuju a zialbohu v mnohych doplnkoch nezodpovedni vyrobcovia davaju casto neucinne male davky, nie take, ktore boli vyskumom dokazatelne ucinne.
Potom su ludia sklamani, ze je to vsetko na nic a obratia sa ku syntetickym farmaceutikam
Keby sa tieto predavali v podstatne mensich davkach, nez vyskumom zistene ucinne, tiez by nepracovali.

tanta84

Ahojte chcela by som sa opýtať kde sa dajú zohnať zdarma vzorky make up od Vichy Dermablend. Možno aj viac. Ďakujem veľmi pekne.

janica20

ja používam tiež dermablend je veľmi dobrý ja som si tiež kúpila ten podľa vzorky odtieň nude 25 pre mňa nie je až taký tmavý ale môžeš skúsiť svetlejšie tento nude 25 je telovej farby potom majú aj slonovinovú kosť tá je svetlá a môže byť dobrá popýtaj sa v lekárni

ldasngoi

presne vichy som chcela povedat ze je super,nema sice ten dermablend ale iny, ale je tiez dobre kryci a oni maju dost dobre odtiene...myslim ze si tam najdes svoj odtien..