Stipanie po sexe prosim poradteee

venuša

Ja vtedy použivam Canesten, lebo ked ma po sexe štípe, vtedy mám vačšinou aj vytok a svrbenie. A po sexe pálenie, hlavne keď sa do mńa priatel urobí. Fuh, potom si musim sadnuť do studenej vody. Je to hrozné, ale chvala Bohu sa to už stava zriedkavšie.

denisa

mne sa to stalo prave vcera, a ked sa pozriem dole zrkadlom, tak ju mam doslova natrhnutu, cervenu, natieram si to aloe vera gelom, dufam ze do najblizsieho milovania mi to prejde a bolest bude prec.je to neprijemny pocit ked si to nemozes vychutnat tak ako by si chcela.

zuzka19

Holky to stipanie vas nemusi trapit,lebo je to normalna vec aj ja to mavam a hovorila som o tom aj s gynekologom,ked nieste dostatocne vlhka,tak to pali pri moceni vzdy,lebo sa podrazdi mocovy mechur ci jak mi to povedal,ale ak to palenie vymizne do 3 ci 4 hodin,tak to ok,ale ak nie tak s tym treba ist k doktori.ja zvyknem pouzit po pohlavnom styku gel na intimnu hygienu od nivei,tak je na precitlive partie ako stvorena(ta ruzova)

hp

Nuz dievcata... stipe to niekedy aj mna.najma vtedy ked som malo vlhka... alebo ked mam prave nejaky zapal.... vtedy to dost neprijemne... a nemyslim, ze by to bolo kvoli spermiam...i ked to moze trosku zhorsit... je to asi skor tym nedostatocnym zvlhcenim... ja sa po tom trochu oplachnem vlaznou vodou a natriem mastickou.... a potom je to vsetko ok...

antika

tiež mávam niekedy také štípanie, ale priateľ sa do mňa vždy urobí, tak som si myslela, že je to tým. To štípanie nie je stále. Tak neviem