Nevysvetliteľné nervové bolesti oka, krčnej chrbtice, chrbtice, kĺbov...psychika?

Príspevok v téme: Nevysvetliteľné nervové bolesti oka, krčnej chrbtice, chrbtice, kĺbov...psychika?
Mimka1987

Ahojte. Potrebujem sa súrne poradiť. Už 3 mesiace trpím nevysvetliteľnými bolesťami. Začala sa to tlakom v očiach, postupne bolesť pravého oka akoby od nervov. Začala som hľadať na internete čo by to mohlo spôsobovať a dočítala som sa že krčná chrbtica. Začalo som ju precvičovať a skutočne ma začala bolieť. Neskôr som bola u liecitelky ktorá mi povedala že mám boreliozu. ked som si prečítala na internete o čo sa jedná, bolesť mi začala postupovať po celom tele. Čiže aj celá chrbtica a kĺby. Medzitým mi ešte povedali že môžem mať sjogrenov syndróm ktorý sa prejavuje suchostou slizníc. Skutočne som začala mať hrozné sucho v ústach a nedokázala som kvôli tomu spať. Mám z toho celého hrozné depresie, som slabá a mám problémy so spánkom. Prosím poraďte mi niekto čo môže byť na príčine. Môže to spôsobovať psychika? Ďakujem vopred za každú radu. ..

matway

Mimka,fakt som to už niekde písal, skúsim to všetko v rýchlosti zhrnúť a určite nie som tajnostkar.
Používaš plazmu, čo je silnejši, ako zapper, má hlbší dosah do organizmu. Máš za sebou, tal ako aj ja, merania záťaží, takže vieš na čo sa zamerať, kde udrieť.
V prvom rafe som začal zo seba chelatovať ťažlé kovy, robil som to kyselinou lipoovou a potom aj EDTA. Kyselinu thioktovu som nevyskúšal. Likvidoval som zapperom, čo som mal namerané. Popri tom som za každým asi tretím sedením /sadách/ detoxikoval zapperom. Na rad prišli kúry, hlavne pečeňová, ľadviny som si udržiaval v 100% stave, bez nich by efekt pečeňovej kúry bol minimálny. Po kúre, ktorú som si urobil už viac krát, zo mňa vyleteli kamienky veľkostí fazule, a menšie, ktorých bolo ... nepočítal som ich.
Klby prestávali bolieť, na meraní som už nebol.
Problém s trojkllanným nervom som vyriešil s jedným michalovským chiropraktikom, a následnými homeopatokami hypericum perforatum 30 ch. Naučil som sa aj stimulovať ten poondiaty nerv, a aj dve super cviky.
V puse mám už iba dve plomby, ktoré pôjdu tiež pa, časom.
Bolesti, čo som prežil, už nechcem zažiť, nedovolím to už!
Teraz chodím iba s úsmevom, a žiadna borélia, bolesti klbou, ani nič podobné.

A prečo by si chcela vymazať myseľ? Buď rada, že máš informácie, ktoré budeš vedieť využiť vo svoj prospech. Ja osobne už neprehltnem ani ružovú lentilku.

Nič nejde rýchlo vyriešiť, všetko to má svoj čas a postupnosť. Mňa si doktori pohadzovali 8 mesiacov, pre bolesti som celé tie mesiace nespal! Tak čo, tajil som niečo? A jedinú chémiu, čo vezmem je na tú cheláciu, možno ešte antiparazitiká alebo antihelmintiká, toť vsjo.
Za hrubky sa ospravedlňujem.

Mimka1987

Nika vraj najlepšie je bezlepková diéta ale ja až do takých extrémov nejdem. Pečiem si vlastný spaldovy a ražný chlieb. Inak teraz som aj ja pribrala cez sviatky :) jedla som úplne všetko vrátane majonézoveho šalátu a koláčov.ja som teraz so svojou postavou konečne spokojná. Ale určite by som bola radšej zdravá ako štíhla :/
Vločky tiež jedavam na raňajky. Teplé raňajky ako napr ovsena kaša je dobrá na slezinu. Vraj keď je oslabená slezina tak sa v tele premnožia baktérie a vírusy. Inak vymazala som sa skoro zo všetkých zahraničných skupín na fb. Naozaj to na mňa začalo zle vplývať. Teraz ľutujem čo všetko som si už o tejto pliage prečítala . najradšej by som vymazala pamäť za posledných 5 mesiacov.

Mimka1987

Matway..chodím na plazmovy generátor aj na premeranie parazitalnych záťaži som bola. Pokiaľ viem tak plazma funguje na rovnakom princípe ako zapper. Ale stále robíš tajnosti s tým čo ešte ti pomohlo. Byliny alebo aj chemia? Teraz tým nemyslím antibiotiká.

nika82

Mimka, pises ze si vylucila psenicu, to znamena, ze spaldovu muku a pecivo z nej jes? alebo si uplne bez muky? neviem sa rozhodnut ci uplne byt bez muky vratane zdravsich verzii (razna, spaldova atd) aebo nie
ovsenych vlociek sa nechcem vzdat, to uz by som nemala co ranajkovat. co bezne ranajkujes?
schudla som 7kg, ale kilo je uz naspat takze 6kg. uz predtym som bola chuda, tak to nie je vitana zmena,hlavne som schudla so svalovej hmoty

matway

Mimka, mať problémy a riešiť ich bez doktorov, je na zamyslenie, však. Neverím už žiadnému, mám zapper, a naučil som sa aj reálne zmýšľať, to znamená, sedliacky myslieť a hlavne dostať zo seba všetko škodlivé, čo inak farmaceut-mafia zatajuje...

Mimka1987

Matway ja privítam každú radu. Napíš teda ako presne si sa z toho dostal. Viem že si písal daco take že treba zo seba dostať parazity ale čo si presne na to použil si nepísal. Ďakujem.

Nika ano schudla som 10 kilov za 4 mesiace. Teraz neviem či stres strava alebo to že borelioza u mňa spôsobila aj autoimunitu voči štítnej zlaze. Ale to má takmer každý s týmto problémom. Ale ja som rada že som schudla. Ty si koľko schudla?

nika82

dakujem Mimka aj tebe pekne sviatky!
ja som bola vcera na joge a dobre som sa po nej citila. dneska citim silnejsiu unavu, ale da sa to prezit.
cez cviatky trosku porusim dietu ale potom to napravim :D neschudla si velmi? lebo ja chudnem odkedy nejem pecivo a nepaci sa mi to. no ale zdravie je prednejsie ako vyzor

matway

Kýčera, prepáč, ale toto je uzavretá spoločnosť, ktorý si nedajú v žiadnom prípade poradiť, téma nie je mŕtva, len je oplotená hypochondriou. Prešiel som všetkým, čím oni, a dostal som sa z toho, ale oni majú vlastný názor, a ten ja nemám právo meniť...

Mimka1987

Ďakujem Nika za link, išlo mi to otvoriť :) veľmi dobre robíš že menis aj stravu...ja som tiež vyradila cukry, mlieko, pšenicu a hlavne kávu. Zistila som že práve káva s mliekom mi úplne zakyslovala organizmus. 2 roky som sa trápila s pálením záhy každý deň a od kedy ju nepijem (4 mesiace) tak som pálenie záhy nemala. Pri tejto chorobe je dôležité zachovať zasadite prostredie. Jogurty som začala opäť jesť kvôli probiotikam, vraj je dobré si dať probiotikum spolu s jogurtom. Veru s tým cvičením by sme mali asi opatrne, po fitku som bola 4 dni ako vypluta.
Hetera nechcela som ťa vystrasit :( daj potom vedieť ako si dopadla u dur. Som zvedavá.
Baby musíme žiť naplno a veriť že čoskoro bude lepšie. Sú na tom ľudia oveľa horšie ako my.
Kycera dakujem za rady :) chodím občas na plazmový generátor to by malo byť podobné ako zapper. Skúšam naozaj všetko čo sa dá :)
Holky všetkým Vám želám krásne sviatky!

Kýčera

Mimka, ahoj! Pýtala som sa preto, lebo som Ťa chcela na niečo v súvislosti s týmito injekciami upozorniť. Keďže ich neberieš, je to bezpredmetné. Ešte niečo vám chcem napísať, baby. Keď ste choré, len opatrne s pohybovou aktivitou. Neodoberajte energiu telu, kt. má využívať v prvom rade na vaše uzdravenie. Ak máte možnosť, využívajte k liečbe aj zapper. Nezabudnite, že vám po liečbe môžu v tele ostať toxíny, aj tie treba odstrániť. Tiež na detox pečene, obličiek... A posledné, držte sa a uzdravte!