Výber zubára v Bratislave

Príspevok v téme: Výber zubára v Bratislave
Yong

Odporučil by mi niekto nejakého zubára, zubárku.
Môj zubár nemá zmluvu s mojou novou poisťovňou, a jeho vybavenie nezodpovedá tomu, aby som mu hradil plné sumy.
Uvažoval som nad Mudr. Lindou Borskou, len tie termíny objednania sú minimálne dva mesiace. A zase platiť sumy ako napríklad na Drieňovej 130€ za plombu nebudem.

stastna125

ale vidis u nas tiez to bolo tak ze mama nedala najprv na svoju statnu zubarku ani dopustit, ale ked zacala mat problemy so zubami tak to uz islo dolu vodou az som ju k sukromnej musela vziat a u nej uz aj ostala.

tamarka78

tak ju zmeň.. vyskúšaj niekoho iného. Niet nad to nájsť si dobrého zubára. Ktorý svoju prácu má rád a je to vidieť aj na kvalite práce ;) čiže neváhaj.

bejbina

to je najhoršie, keď človek lekárovi verí a nakoniec to na nič dopadne. Pokiaľ už máš obavy chodiť na preventívky, tak by bol asi najlepší nápad poobzerať sa po inej zubárke ;)

lenusa00

vies co u mojej si to nechcem dat vobec robit, tam nerada chodim uz len na preventivky a nie este na nejaky zakrok. Parkrat som mala vaznejsie problemy a riesila som ich u tejto mojej a to cele zle. Kopu penazi a vysledky o kvalite nesvedcili.

Romanka25

erikuska prepac ze pisem az dnes ale som tu dlhsie nebola. Vyhotovenie korunky? to trva nejaky par dni, popripade tyzden, samozrejme zalezi od toho kolko tych koruniek je a aj kde ti ich budu robit.

erikuska

ôôôôô na skolske zubarky si pamatam, ale dnes mam pocit, ze uz to nebyva. Tu je to celkovo s lekarmi tazko, treba riadne vyberat aby clovek nasiel dobreho :/

Tiborrrr

slnko31 pozeral som ze o com pises ako som na teba zabudol, ale teraz pozeram ze si sa pytala a ja som ti neodpisal prepac :) hned to napravim. Je to doktorka Banasova, myslim ze to by si nemala problem najst kde konkretne maju ambulanciu lebo aj stranku maju. Snad som ti pomohol, aj ked neskoro ale snad predsa..

slnko31

Tiborrrrr na mna si zabudol? :) potrebujem co najskor riesit noveho zubara ani nie tak pre mna, ja zatial so zubami nejako problemy nemam, ale rodicia ano :(

kyslikakusok

ôôôôô nie komu to finančná situácia dovolí, čo sa týka zdravia tak myslím, že u každého by sa mali nájsť peniaze. Do zdravia sa investovať tie peniaze naozaj oplatí.