Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?

Príspevok v téme: Kde sa nachádzate "prírodné" ženy?
prírodný

Ahoj, som 23 ročný chalan, ako mnoho ľudí dnes sa nemôžem adaptovať a nájsť si k sebe kamarátku, alebo vzťah. Ja som chalan, čo má rád prírodu, nie som typ, ktorý by rád išiel veľmi do baru vo voľnom čase, alebo diskotéku, ja by som chcel mať kamarátku, prípadne takú partnerku, ktorá by radšej išla so mnou na túru do prírody, išla sa bicyklovať, ísť niekam na pekné miesto do prírody a vo dvojici tam relaxovať a rozprávať sa, miesto baru, alebo diskotéky. Nemám nič proti takýmto ľuďom, viem, že aj slušní ľudia chodia na diskotéky a sem tam si vypiť do baru, ale ja nie som ten typ. Rozmýšľal som, že by som skúsil ísť na diskotéku a podobne, ale bolo by to len nasilu a asi nemá význam tlačiť takto na pílu.

Niekde na internete je takmer nemožné takú osobu nájsť, lebo dneska je veľmi málo žien, ktoré má rado takúto formu odreagovania, ako ja. Rozmýšľal som, že by som išiel na nejaký ranč a išiel si zajazdiť na koni, alebo sa tam niekoho popýtal osobne, či tam chodia nejaké baby pravidelne a či by som s nimi mohol niekde ísť a spoznať sa. Alebo nejaký turistický klub, fakt neviem. Veľmi ma to ubíja, chýba mi proste žena.

Nechcem žiadnu na sex, ani na to nemyslím, ako prioritu, chcem len mať v nejakej oporu, aby sme sa podržali hocikedy, robili spoločné koníčky, mohli si zavolať aj v noci, keď nám bude nanič, možno by sa z toho niečo rozvinulo po čase. Aj keď je pravda, že mi chýba veľmi intimita, ale city sú určite prednejšie na začiatku, ako začať intimitami, to zatemní mozog a nespoznali by sme sa dobre.

Biela Kobra

Do záznamu: To tejto témy už niekoľko týždňov neprispievam, podobne ako iní, koho nicky tu používajú iní, než komu patria. Na týchto komentároch vidím jedno pozitívum: zdroj údajov pre prípadnú dizertačku.

Biela.Kobra

Mladý muž sa asi zľakol. Prírodný, neboj sa jej a ozvi sa. Núka sa ti tu sympatické mladé dievča. Myslím, že ty a ona by ste si dobre rozumeli.

adr1a.

A citala si aj ty poriadne? Nielen kamosku ale aj partacku v jednom, s ktorou by chodili spolocne na turistiku tury hory, s ktorou by kopce zliezaval ai spominal.....

adr1a.

Otaznikova. Uplne si toho chudaka chalana z tejto temy vyhnala. Maj trosku uroven, taktnost a pouzivaj rozum. Vypisujes tu uplne blbosti, spravas sa ako posadnuta, uz je to az obtazujuce a hlavne smutne. Ked nechce tak nechce. Je to jeho rozhodnutie. Nikoho do nicoho nemozes nutit ak on nechce a nema zaujem