Ako zviest / zbalit chlapa

cranberries ➤ co tak založiť si vlastnú tému??? ╰(◣﹏◢)╯

mna už to jednoducho nebaví, ten chlap na mna s e r i e...nič viac

a aj keby to nepovedal....je to mrtve....nemám 15 , som zvyknutá, že sa chlapi snažia byť somnou, nie opačne
táto téma je proste omyl

wallnuts

najdi si dovod ako ju oslovit a nadviazat s nou komunikaciu. Najskor taku kratsiu napriklad "nevies kolko je hodin?" alebo nieco podobne. A neskor dialog predlzuj, usmievaj sa na nu a ak sa chyti a bude sa tiez usmievat tak je chytena a nie vylakana. Preco by sa mala lakat? Ak nevyzeras ako krvilacny duch tak bud v pohode. Ty sa mozno bojis viac ako by sa bala ona ze ju oslovis. Hlavu hore a chod do toho, za pokus nic nedas a nemas co stratit, iba ak ju. Nech to dopadne akokolvek lepsie je skusit s neuspechom ako sa nepokusit vobec a neskor si to vycitat.

cranberries

Prajem pekný deň chcel by som sa aj ja poradiť ohľadom toho ako by som mohol "zbaliť" dievča ? Napíšem to sem ako to je a potom by som bol rád ak by ste mi akokoľvek poradili čo by som mal asi robiť. Začal som chodiť na strednú školu do 3. ročníka ale som tam teraz prvý rok pretože som prestúpil. Zapáčila sa mi jedna baba ale ona asi o mne nevie že existujem to je prvý problém, potom mám ďalší problém že okrem školy ju vôbec nestretávam takže jediná šanca je v škole ale vzhľadom k tomu že moc asi nemá záujem tak neviem čo by som mal robiť je skorej taká tichšia. FB nemá takže tadiaľ to tiež nevedie, jedine čo ostáva je prísť za ňou do školy a na rovinu povedať že sa mi páči a že by som sa s ňou rád stretol? Lenže to babu väčšinou vyľaká a už nebude žiadna šanca.. v škole sa vidíme len keď ideme cez chodbu do inej triedy lebo není v mojej triede. Viem môj problém je asi banálny a väčšina sa zasmeje , no aj tak by som bol rád ak by ste mi akokoľvek poradili. Ďakujem.

john doe

ja neverím na žiadne vyššie sily ja sa riadim racionálnym uvažovaním a preto to aj beriem opačne. on jej nebol nikým/ničím poslaný aby sa o niečom poučila - oni sa len za určitých životných okolností stretli, nejak na seba reagujú a je na nej čo si z toho odnesie.

tajomno..

Joe Doe
a co ak ta ti ludia ktorych stretavas maju niecoho naucit? Co ak su poslani k tebe aby ti na nieco poukazali, na tvoje chyby, omyly, nevedomost, mylne hodnoty, nedostatky, atd.?
ten jej, ktory ju fascinuje aj napriek tomu, ze jej nadava sprostymi slovami ju mozno tiez ma na nieco poucit. Mozno az neskor zisti preco on jej bol do cesty poslany. Mozno si ona zacne neskor ked bude k nej stale takyto drzy samu seba viac vazit. Poznam muzov ktori na nejake dievca nadavaju sprostymi slovami ale pred nou sa spravaju normalne a za chrbtom im nadavaju do kur*ev a p*c pojeb*nych. Tie holky samozrejme o tom nemaju ani len potuchy co sa o nich hovori.

john doe

tajomno... prdlajs bol poslaný. stretávaš ludí a jediné čo môžeš v prípade že sú kokoti jak ten autorkyn fešák je vziať si z toho nejake ponaučenie alebo sa na tom naučiť mať idiotov v paži a nevšímať si ich.
a autorka. tak povedzme že na teba nenadával, teraz si nie si istá, ale ty aj s vedomím že na teba možno nadával ho chceš získať. ty máš 15 rokov ? ak ano tak dieta moje jedno sa nauč, nenechaj so sebou jednať ako s handrou. kde aký kokotko to bude na teba v živote ešte skúšať tým si bud istá, ešte zažiješ všeličo, ale je na tebe či to tým chumajom dovolíš alebo nie. nikdy sa nedávaj dohromady alebo nechci niekoho kto tebou pohrda.

Srdiečko

Mať voňavé vlásky,jemné líčenie,upravené ruky,byť oblečená nie priliš vyzyvavo ani nudne...usmievať sa prirodzene...nebýť priliš sebavedomá,mať vlastné názory...vedieť počúvať...mať dvojzmyselné narážky... ;-)

adr1a ------ to mi je jasné ... tému som založila v dobe ked som nevedela " ako na tom som " ja som nepocula ze to povedal...jedna "známa" co po nom ide tvrdí že ano....mne sa to len zdalo...ale asi je to tak