Prvýkrát zamilovaná

Príspevok v téme: Prvýkrát zamilovaná
Dada_16

Ahojte mám 16. Chodím na strednú do prvého ročníka. V prvom ročníku ale v inej triede je chlapec ,ktorý sa mi fakt veľmi páči. Predtým som si ho nejako nevšímala ale ako mi spolužiačka začala o ňom hovoriť čo má rád(chodila von s jeho kamošmi zo školy) tak som si ho nejako viacej začala všímať. Vždy keď sa stretneme na prestávke vonku tak mám iskričky v očiach a vždy mi príde zle od žalúdka ale zároveň sa znášam. Nikdy som pred týmto nič také nezažila. Nedostala som prvú pusu ešte tak aj keď bol záujem tak som ku nemu nič necítila ale toto je iné také zvláštne ale zároveň to najkrajšie. Každý deň mám chuť vstávať do školy lebo viem že ho stretnem. Ja som fakt úplne mimo z toho chlapca len problém je v tom že to asi nie je obojstranné aj keď mi vravia že sa pozeral na mňa ale aj tak mám pocit že sa pozeral po spolužiačke a tiež mám pocit ako keby mi hladel na chrbát keď som otočená alebo ma schválne ignoruje. Ja už neviem čo ďalej mám hlavu v smútku že sním nemôžem byť. Viem je to blbá otázka ale myslíte si že som naozaj zamilovaná? A myslíte že má o mňa záujem?

Zalubeny Fantomas

Jasne ze to je tazke sa prihovorit. Na to aby sa clovek prihovoril potrebuje mat trochu pripravenu poziciu - vediet ze ho ten druhy aspon eviduje.

Najlepsia strategia je vyskytovat sa tam kde je on. Ked mas nejakeho kamarata v tej jeho partii, pozdrav jeho, ked vies ze idu kamaratky s jeho partiou pridaj sa k nim, ked vies ze niekde hraje s chalanmi futbal, tak sa tam chvilu zdrz a podobne. Ked nic ine, aspon ho lepsie spoznas a mozes byt aspon nepriamo s nim.

Ja som to tak robil s dievcatami co sa mi pacili - jednoducho bol som tam, kde bola dotycna. :)

Dada_16

Vám sa povie že prihovor sa mu. Keď sa mi ani neodzdravil tak to trochu uberie na sebavedomí :( a aj keby som chcela tak to nejde lebo po 1. Hanbím sa a po 2. Vždy je okolo neho tá ich partia ale aj tak ďakujem za rady.

Betliz

Ahoj, myslím, že by bolo najlepšie, keby si sa naňho usmiala a pozorovala reakciu = opätovaný úsmev je prvý krok k dobru :D a potom, naozaj, dať sa s ním do reči.. najlepšie keď začneš komentovať niečo naokolo, potom sa možno dostanete do rozhovoru a potom už budeš vedieť aspoň, že vie kto si a uvidíš čo ďalej ;)

Filip TT

Usmej sa nabuduce aj ty, aj keby to nebolo urcene tebe. Proste take mile nedorozumenie. A keby zostalo bez odozvy nic si z toho nerob, kedy uz clovek ma zazit platonicku lasku, ak nie v 16tich.:)

Dada_16

Dnes som sa mu pozdravila a ani sa neodzdravil iba keď šiel po chodbe tak sa pekne usmial ale neviem či to bolo mne mierené.

srdiečko

Jéééj, no keď ste sa stretli tu tak je to super, a držím vám prsty. :) . :DD prajem vám veľa krásneho priateľstva, alebo skôr lásky keď to klapne..:))))))))))))

Ten Dotycny

Však naber odvahu a prihovor sa mi. Zízaš na mňa a ani pol slova mi nepovieš :-(
Aby som sa uistil, že si to ty, daj o sebe vedieť...