Nedarí sa mi otehotnieť

500xka

skus sa poradit s lekarom o nejakych doplnkoch co by pomohli tvoje telo nejak rozumne pripravit na tehotenstvo a nasledne co by pomohlo k zdravemu vyvoju babatka :) ja som trebars zacala uzivat ogestan pocas planovania a cez tehu az po dojcenie a mame babo jak lusk a asi po troch mesiacoch snazenia sa

kalinka jj

No to je tym ze strasne chces. Ja som otehotnela az po pol roku strasneho chcenia. Ked som uz nedufala. Som si myslela ze som neplodna. Cim viac sa budes v sebe rypat. Ze sa nedari tym to bude horsie. A dalej. Ked som uz deti vobec nechcela a ani uz nechcem. Lebo jedno mi staci som druhy krat otehotnela a to si muz davala velky pozor !! Lebo jsme vedeli ze staci jedno koli finan. Takze takto ! Nechapali jsme to. A tak to je staci sa pozret co za ludia maju deti hned na jede sup. Kadejake socky.co o detoch nemaju ani paru !! Takze takto.

nedarulka

Ahojte.s priatelom sa snazime o babo uz 2mesiace a stale nic.no pri prvom sa to podarilo az po 3rokoch lebo som mala cistu na vajecniku co mam aj teraz ale aj bolesti v podbrusku,citlive prsia a od kedy sa snazime som pribrala skoro 10kg.hlavne do brucha a prs.je to normalne?

melissa

v prvom rade vypni, máš sa milovať, nie vyrábať deti, počkala by som 2 mesiace po vysadení antikoncepcie, mne sa nedarilo otehotnieť,pomohol mi jeden športový lekár, ktorý mi napravil kostrč-robí sa to cez konečník, potom mi dal cviky na panvu, za mesiac som bola tehotná!!!! Po náprave kostrče som mala pocit, že som sa v bokoch rozšírila o niekoľko cm. Niekedy je maternica vplyvom vadnej chrbtice stlačená, posunutá, niekedy je menej vyvinutá na svoj vek. Ale musím povedať, že ja som mala aj taký problém_na ten som prišla až pri 2.dieťati, že mi plodné dni začínajú spolu s menštruáciou, preto som ďalšie deti "splodila" vtedy(na začiatku menzesu,keď je slabulinká, avšak zvýšená hygiena a tolerantný partner sú podmienkou! Mám 3 deti, prvé som mala v 26 a nič som nestratila, bola som zrelšou a skúsenou matkou!!!!

kokosa

baby a vy tie ktoré sa snažíte otehotnieť nemávate niekedy výtoky? Ja chcem tiež otehotnieť, ale okrem toho sa mi nedarí zbaviť výtokov. Skúšame len 5 mesiacov. Prosím mávate pri snažilkovaní sem-tam výtoky?

zlata

a dalsia pravda je ze ked sa zena snazi silou- mocou otehotniet tak sa to nepodari.skus na to nemysliet a otehotnies razdva.

shakt

Ja ti poradim nieco ovela lacnejsie- hovori sa,ze ked zena pohladka tigra otehotnie...zvysi sa jej hladina adrenalinu....a to sa iba nehovori,to je fakt..
ale tiez,ked sa ti nedari otehotniet, mas zablokovanu cakru...skus vyhladat vo svojom okoli niekoho kto sa tym zaobera.

Ivka 1

Skúsila by som produkty na prírodnej báze
odporúčané gynekológom, ak sa budeš s ním
chcieť porozprávať, napíš na mail. Dám Ti
kontakt.To je výborné,že je manžel v poriadku.