Spaľovače tukov pri chudnutí

Príspevok v téme: Spaľovače tukov pri chudnutí
ivonka133

Používate popri chudnutí aj nejaké spaľovače?Alebo úplne ich neberiete do úvahy. Mne sa už podarilo peke schudnúť za posledné 2 mesiace.Strva robí svoje, ale rozmýšľam, či si nepomôcť najakými tabletkami. Toľko ich je na internete... Kamarátky mi radia, že sa mi nič nemôže stať,a el ja neviem...Máte skúsenosť s najakámi spaľovačmi tuku? Zaujíma ma, napríklad Kankusta Duo. Čítala som o ňom na stránke, vyzerá celkom fajn.

Emma3

Ahoj..ja osobne by som sa k tomuto neprikláňala..ja si nerada do seba dávam takéto prípravky a tabletky.. schudnuť dokážeš aj bez toho a veľmi pekne

luke778

Kedze tu vsetci pisete o spalovacoch tukov pridam sa aj ja.

NAJLEPSI SPALOVAC TUKOV JE ROZHODNE ADI-PEX od ULTIMA.LAB .... je to komplexny spalovac a berie si vsetko dobre z original lieku Adipex Retard a odstranuje neduhy a neziaduce ucinky.

Nahrávam aj fotku produktu.
A stranku najdete na domene adi-pex . sk
alebo na fb/ig profile adipexnatural

Ja ho uzivam v rysovacke zakazdym a uz sa da zohnat aj tu na sk predtym som si ho kupoval len v USA od znameho

Mravcik

Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že žiadne zázračné tabletky nefungujú, ale len spaľovače, vďaka ktorým sa pri cvičení viac zapotíte. Jedným z nich je aminokyselina L-carnitine. Ja osobne ju objednávam z myProtein - www.myprotein.sk akurát včera som objednával. Získal som dopravu zdarma a zľavový kódik 35%,ktorý som našiel tu - www.kodino.com inak sa mi páči, že si len hodím do vyhľadávača obchod a hneď mi vyhodí zľavové kódy a nad akú sumu ponúkajú dopravu zdarma

fitnessrecenzie

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

Prosím ťa o jednu vec, nekupuj si tie tabletky na chudnutie, ktoré majú pekný obal a našla si ich niekde na internete. Pred kúpou je dôležité vedieť, čo kupuješ a neskočiť hneď na prvý produkt, na ktorý natrafíš! Ver mi, v 98% prípadoch iba vyhodíš peniaze. Ak ti nevadí strata peňazí, a máš čas otestovať všetky spaľovače, tak smelo do toho.
Ale je tu aj druhá možnosť. Naštuduj si poriadne čo kupuješ a čo produkt má, alebo nemá obsahovať. Dve najúčinnejšie látky, ktoré stoja za zmienku, a spaľujú tuk, a každý správny spaľovač by ich mal obsahovať, sú kofeín a karnitín.
Kofeín je ten najúčinnejší spaľovač tukov, aký v súčasnosti poznáme. Nerobím si teraz srandu, viem o čom píšem. Káva je teda tvoj nový kamarát.
Karnitín má pravdepodobne najbližšie ku reálne funkčnému spaľovaču tuku, pomimo kofeínu. Téma karnitín je ale veľmi zložitá, no okrem možného spaľovania tuku, pozitívne vplýva na tvoje celkové zdravie.
Ak chceš vedieť o karnitíne viac, prípadne sa pozrieť na najlepší karnitín na trhu, prečítaj si tento článok. Určite ti pomôže.
www.fitnessrecenzie.sk
Dúfam, že som pomohol, a ak nie tak aspoň vyššie spomenutý článok

Jana763

Cau, ja pouzivam spalovac pred intenzivnym cvicenim, hlavne kvoli tomu, ze ma nakopne a po treningu nemam chut na jedlo. Najprv som skusala karnitin, ale ten mi velmi nefungoval, potom som si trosku o tom nastudovala a zacala som skusat spalovace na baze kofeinu, takto som sa dopracovala az k spalovacu ktory pouzivam dnes a vyborne mi sedi. Vysledok vidim hned po treningu. Vola sa black mamba, ale pre niekoho moze byt prisilny lebo je to uz kombinacia kofeinu a pseudoefedrinu. Cele zlozenie si vies pozriet na anilab.sk

Jana2273

Je tu niekto kto si objednal tento produkt ? Potrebovala by som aby mi niekto odfotil ten príbalový letáčik čo je ku každým liekom

Michal Brsko

Prosím ľudia, neverte tomuto podvodu. KANKUSTA DUO je jeden z naslávnejších internetových podvodov. Dajte si to do GOOGLU, ignorujte falošné portály s falošnými recenziami a hľadajte na HOAX.CZ alebo HOAX.SK a nikde inde radšej. Sú to prašiví podvodníci, ktorí ľudí okrádajú o peniaze. Zúfalí ľudia robia zúfalé veci a tak uveria sľubom. Fotografie ľudí čo to vyskúšali sú ale ukradnuté z iných stránok.

Gima

Psylium - indická vláknina na prečistenie čriev a k chudnutiu. Mám to z lekárne.
Acidofit - šumive tablety na chudnutie.
Veľa zdaru pri chudnutí.

munz

Vedľajšie účinky Xenicalu- orlistat:
Najčastejším vedľajším prejavom pri užívaní Xenicalu je hnačka, bolesť brucha a hlavy. Tiež sa môže stať, že ste na orlistat alebo niektorú ďalšiu zložku lieku alergický, vtedy sa zvyknú objaviť vyrážky a iné kožné prejavy. Xenical môže spôsobiť únavu a nepravidelnosť menštruačného cyklu. Tiež sa neodporúča užívať orlistat pri chorobách obličiek. Koniec koncov tento liek je viazaný na lekársky predpis a váš lekár zváži všetky klady a zápory užívania Xenicalu vo vašom prípade. Xenical môže ovplyvňiť účinok niektorých súbežne užívaných liečiv ako napríklad liečiv proti zrážaniu krvi a pod.
Tak NINOCKA, nie je to bohvie čo, ako pomocník......