Strach z gynekológa

Príspevok v téme: Strach z gynekológa
emjey

nevif jako to poriesit...
mam holku ja(18)ona(15) to je fajn zatial..no a co sa tyka sexu este sme pohl.styk nemali zatial je to taky petting no samozrejme z otazkou prveho sexu sa vybavuje slovo antikoncepcia,som za hormonalnu zensku antk.A tu je problem neviem ako to riesit lebo sa boji navstivit gynekologa (ja vim pre mlade holgy je to neprijemne) ale na druhej strane si potrebuje dat predpisat antk..
Neviem ci by bolo lepsie aby si pozicala od kamaratiek tabletky,alebo kupila ake v lekarni.Ale s tou anvstevou u gyn. to je asi fakt posledne riesenie.a ete ma prisnu maminu a ta by asi nebola nadsena ze jej dcerka ce uz sexovat...ale zas treba sa chranit ne?

ludia jako by ste to riesili?co je naj spravit?

ethel

Ja tiež nepovažujem za zodpovedného človeka,ktorý súloží s 15 ročným dieťaťom.A hlavne keď on je už dospelý!

samko r.

Lea, píšeš že je zodpovedný, lebo myslí na ochranu. Preto dievča by najlepšia ochrana bola, keby jej do 15.-tich rokov dal pokoj. To je môj názor.

lea

Ludia, vy ste sa na emjey zhrkli ako supy. ani ja tu HAK neschvalujem, ale aspon je pozitivne, ze sa chcel poradit a hlavne, ze sa chce chranit! urcite ma aspon trochu zodpovednosti, iny v jeho veku by na to uplne kaslal a na ochranu ani nepomyslel.

tinusska

boze, ja mam 20 a HAK nemam chut zrat za ziadnu cenu! a nie take 15r dievca... preco musi ona? nemozete pouzit kondom? mne moj povedal, ze radsej bude pouzivat kondom a davat si pozor, ako by som mala brat HAK.
emjey - ty si teda bezcitny, ked ju tam chces donutit.. ked chces, aby ju brala silou-mocou len aby sa tebe dobre sexovalo.... pako!

opbh

Počúvaj ty expert na ženské lono!!! Uvedom si, že mladá je ešte pod zákonom a ty by si to do nej chcel strkať? A ešte nemáš hanbu sa tu radiť?!!!nie ona ale ty by si mal brať tabletky a to nie na vtáka ale na hlavu! Vy praktizujete peting? Obidve ruky by som ti poodtínal sekerou. Obávam sa že si úchyl najvyššieho zrna! Vtáka do nej strkaj až po jej 18 rokoch a hoci aj do ucha a nech jej vylezie aj okom von, do vtedy jej však daj pokoj a nenič jej mladý život!!! Kam speje tento život?