Svrbenie - navsteva bazena..

carmina

Mandy,

pokial si telo nevycistis od odpadovych latok, ktore sa nam kazdemu v tele hromadia, ziadne chemicke lieky ti nepomozu..resp. co urobia je, ze potlacia...na ca..ale pri akomkolvek slabsom psychickom rozpolozeni, ci vybrati antibiotik sa vratia znovu...a mozes zacat lieky znova, je to neustaly kolotoc...RNG ma pravdu - oleje, bylinky, potravinove doplnky...mozno to bude trvat dlhsie, ale pravidelnost a vytrvalost prinesie svoje vysledky...

nas problem je v tom, ze my chceme vsetko hned ako mavnutim carovneho prutika..to 'hned' nam zarucuju chemicke lieky, lebo ukazuju rychle vysledky, ale iba nacas...

berusicka

Tamtum Rosa je slaby...vyskusala som ho a nic...predavaju vaginalny vyplach, ten je fajn, ale nepomohol pri spominanych problemoch...Ja som mala ten Gyn Gel, a to je gel, ktory sa zavadza do vaginy a tam necha cez noc posobit...je to super.Ako som uz pisala do troch dni bolo po probleme...

berusicka

mne pomohol prirodny produkt Multi-Gyn gel...do troch dni bolo po probleme...co som ocenila najviac je to ze je prirodny produkt ziadna chemia...cista priroda..jediny problem bolo zohnat ho v lekarni, ale na nete sa da objednat telefonicky..poslali mi ho na dobierku...vela stastia..

Ivka 1

Prirodné a spracované aj prírodnou cestou. Nič lepšie nepoznám.Ja som mala
podobné ťažkosti a nemohla som sa toho
zbaviť skoro pol roka a práve prírodné
antibiotiká + pitie aloe mi pomohlo.

mandy21

nevidela som ju:-) ok, ale myslim, ze ked uz ide o prejavy ako svrbenie a vytok, tak to uz je mykoza, nie reakcia na chlor, to je nieco ine. Neber to tak, ze ja som nejaky zastanca liekov, to vobec nie. Ale keby si bol zena a zazijes akutnu mykozu so vsetkym co k tomu patri, tak dakujes Bohu za peroralne antimykotika, lebo to strasne svrbi a zneprijemnuje zivot..

RNG

Tak mandi 21, uz tu hned mas jeden dokaz, ze tie "slabe prostriedky" pomahaju(inac vyliecia, hoci toto slovo sa nesnazim tlacit ja, podla mna len pomahaju)
Este som si vsimol, na rozdiel od povodneho zakladatela temy tvrdis ze sa jedna o "akutnu mykozu". to ju poznas a urobila si na nej vysetrenie diagnozu, alebo je to len slovo hodene do vetra?
Ja v principe nic take nerobim. Len poradim, co by mohlo pomoct z predoslej historie podobnych pripadov a diagnoz.

zuz

ja som raz mala reakciu z prechlorovaneho bazena, a v lekarni mi poradili laktacid cipky ako prva pomoc pomohlo. Kupila som si aj intimne mydlo ktore pouzivam kazdy den a obrusky ktorimi sa utrem po bazene..od vtedy ziaden problem.