MÁM VZŤAH, ALE VYMÝŠĽAM.....

Príspevok v téme: MÁM VZŤAH, ALE VYMÝŠĽAM.....
mandydx

Mám problém.... Mám 24r a niekoľko ročný vzťah. Sme spolu celkom šťastní. Samozrejme sú tam občas malé rozpory ako v každom vzťahu, ale v podstate tam nie je nič vážneho, čo by ma malo primäť k tomu, čo robím.
Situácia je totiž taká, že okrem môjho priateľa som spala len s jedným ďalším chalanom. Môj priateľ nemal okrem mňa nikoho.
Teraz som spoznala jedného chalana, s ktorým mi je fajn. Boli sme spolu párkrát vonku a vymenili si pár bozkov... Neviem, prečo to robím, keď mám vzťah... Mám pocit, že mám skúsenosť len s dvoma mužmi a že keď som sa v mladom veku pripútala k niekomu, s kým som doteraz, že to nemusí výjsť a tak skúšam....
Potrebujem váš názor, čo mám robiť... Môjho priateľa mám rada, i keď teraz na ňom vidím mnoho chýb... ale to môže byť len situáciou....

mell313

myslím, že každí má takéto stavy, že by chcel ešte vyskúšať niečo iné.Tiež som to zažila, ale nebolo to z mojej strany, ale priateľ nad takým niečím uvažoval a tak sme sa rozišli, ale potom ked som ho opustila akosi ho to prešlo, práve nemal chuť byť s niekým iným. Možno to tak cítime len keď nie sme samy a keď sme slobodní a môžeme si užívať, tak nás to akosi neberie.

xxxx

Ja mám podobný problém. Mám vzťah s chalanom už dlho, ale stále mi po rozume behá iný. Jeden kamarát. Neviem, čo mám urobiť. Risknúť to a skúsiť šťastie s iným, alebo ostať pri overenom?

Daniela191

Ahoj Mandyx, až teraz som si ťa prečítala, čo si všetko zažila:) Nemysli na minulosť ale na budúcnosť, a to ti pomôže. Musíš urobiť hrubú čiaru a začať novú etapu, uvidíš dá sa to zvládnuť, a hlavne sa neľutuj a neľutuj ani tvojho bývaleho. Prajem ti v živote veľa šťastia :))

mandydx

Takže - rozišla som sa so svojim priateľom, lebo som veľmi dlho uvažovala nad tým, čo mám v svojej situácií robiť. Rozhodla som sa, že s týmto novým mi je neuveriteľne fantasticky, má ma naozaj úprimne rád a má veľmi dobré srdce.
Môj priateľ však prijal správu o našom definitívnom rozchode veľmi zle, normálne mal slzy v očiach... Celý deň sa kvôli tomu trápim a vyčítam si, že som ho ranila. Každý mi ale hovorí, že rozchod je vždy bolestivý a vždy je niekto zranený. Ide mi len o moje šťastie a myslím, že keď nie som vo vzťahu šťastná, že mám právo na to, aby som z neho vyšla von...

Preto vás prosím o radu, ako sa dostať z tejto situácie, kedy si vyčítam, čo som urobila... Bojím sa, že to naruší môj nový vzťah...

evickaa

hm baby, neviete si vazit co mate. Zistite to az ked toho chlapa stratite a potom uvidite ze predsa len stal zato, no ale kazdy clovek sa uci na vlastnych chybach....myndydx-aspon svojho priatela neklam, a povedz mu na rovinu ze ho podvadzas, aky to ma zmysel klamat mu do oci, kazdy clovek si zasluzi vediet pravdu nie?

veronika16

ja ma tiez nieco podobne, priatela lubim..velmi ale vacsinu casu je odo mna velmi daleko....a taktiez vidim na nom chyby ale stale si poviem ze to ma snad kazdy ....raz som sa aj ja tak posmykla ..bozkaval som sa s inym ...neocakavala som ze to takto pride a tak rychlo a este co je asi horsie ze sa mi to no velmi pacilo...stretavame sa dalej uz len tak na kofolu, zacina mi byt dobrym kamaratom..vie aj o mojom partnerovi, dokonca mi radi...s priatelom sa nam to teraz upravilo trosku ale dost ma trapi svedomie.....velmi by sa rozzuril keby vedel com som spravila:( a mrzi ma to...citim sa byt taka zmetena teraz absolutn neviem co mam robit....asi to cele len tak nechat tak....a zabudnut, ale bojim sa ze sa to znova zopakuje, ze to bude opat len take spontanne a ze sa mi to opat velmi zapaci...len tak pre info je mi 18, nie 16:)

mandydx

Ahojte. No, tak malý update....
Spoznala som niekoho. Je strašne milý, párkrát sme sa stretli a vždy sme veľa spolu pokecali, našli si mnoho spoločných záľub, názorov... Na jednom stretnutí sa to prelomilo a začali sme sa bozkávať... Odvtedy sa stretávame cez víkendy (pretože pracuje v zahraničí na jednom projekte, tak chodí domov na víkendy). Vždy si zájdeme niekam na výlet a je nám spolu veľmi fajn. Je neskutočne príjemný a pozorný. Dosť sme sa vzájomne na seba naviazali, keď je preč, tak si stále vypisujeme a volám, aby sme si povedali, ako veľmi si chýbame a tešíme sa jeden na druhého.
O pár dní mu končí projekt v zahraničí a prichádza natrvalo späť. No, a moja otázka na vás znie - mám s ním byť? Ide o to, že mám pri ňom pocit, že to myslí naozaj úprimne, a zažívam niečo, čo som doteraz nezažila....
No, ale ešte stále oficiálne mám toho môjho priateľa, s ktorým som už niekoľko rokov... Síce sme spolu už asi 3 týždne neboli, občas si volávame a povedala som mu, že mám pochybnosti o budúcnosti nášho vzťahu.
Bola som s ním ale veľmi dlho a tak sa bojím znovu začínať nejaký vzťah... Neviem, či mám dosť odvahy sa naplno oddať svojim citom a pocitom a srdcu....