Ako osloviť babu

Príspevok v téme: Ako osloviť babu
menma

Zdravím, hned sa ospravedlnujem, že si zakladám novú tému, no neviem čo robiť dalej. Nad mojím problemom sa asi vela ludi zasmeje no aj tak to risknem a snad mi niekto poradí.

Ide o to že sa mi páči baba,zo školy chcel by som sa s nou zozámiť ale vôbec neviem ako... dopredu hovorím že niesom moc sebavedomý typ ktorý nakrača pred babu a začne ju nejak baliť...alebo nejak začať rozhovor... s kamarátmi sa bavím normálne v škole tiež niesom až tak tichý niekedy prave naopak ale ako nahle sa jedna o toto tak som totalne hanblivý bojím sa proste "nemam" gule V škole sa vidíme len na chodbe, aj to tak 15 sekund za den, 3 dni v týždni.. neviem kde býva.Tiež sa pomne tak občas pozrie ale to je všetko aj z jej aj s mojej strany neni to ten typ baby ktorá je vyrečná atd.. skorej mi príde ako introvertka. Ona FB nemá to by som sa snad odvažil jej napisať ale nemá ani fb ani pokec. Chcel by som sa s nou aspon zoznamiť nie hned ako frajerku ale proste spoznať aka je zaujima ma skôr jej povaha ako vzhlad. Neviem čo dalej teraz cez prazdniny dost často o nej uvažujem rozmýšlam ako by som sa s nou spojil do kontaktu lebo takto musim čakat mesiac a pol na to aby som ju zase mohol vidiet 15 sekund v škole... citim sa trochu trápne je to taký pubertiacky problem ale potrebujem radu v tomto nemam žiadne skúsenosti.. za akukolvek radu ďakujem.

MajkyOhYeah

a zabudol som pripomenut, ze ber ju ako seberovnu. Myslim tym ako obycajnu holu, nie ako princeznu!!! Ak to budes prehanat s komplimentami, ak budes priliz mily a chapavy a budes sa jej vnucovat, tak ta posle kadelahsie...urcite ti povie nieco v zmysle ze ta berie ako kamarata, ze nechce riesit vztahy alebo ine kktny. Chapes? :)

MajkyOhYeah

menma...Ak nemas sebavedomie tak na to zabudni...Ale tym ta nechcem ponizovat a uz vôbec nie demotivovat. A ako ju oslovit? Oslov ju na zaklade toho, ci ti da neverbalny signal, napr. dlhodoby ocny kontakt, usmev...Tak vies ze sa toho môzes chytit. No v prvom rade si vypestuj sebavedomie! Je to nutnost. Musis mat najprv rad sam seba, a az tak ta bude môct mat rada nejaka ina.

ahaaaaaa

Tvoj najvacsi problem je ze sa na zenu divas ako na zenu a nie ako na cloveka.. chapes? Zena je len clovek tak ako muz nie nejaka zvlastna bytost .. proste snou normalne pokecaj jak s kamoskou ci kamosom ze serus co jak dlhsie ta vidavam na chodbach a pravdupovediac si ma na prvy pohlad zaujala.. akoze necem teraz na teba posobit nejak divne ci co nvm ci sa ti to stava casto ze ta takto oslovia cudzi chlapci.. ale musel som to skusit :D rad by som ta poznal si mi sympaticka a tak.. ...... nuz a chlapce caro spociva v tom ze ked ta odfajci a uribiz teba cudaka abo co tak ty sa nemas zaco hanbit lebo si bol uprimny odvazny a slusny to si uvedom.. a ked sa voci takym kvalitam zachova s vysmechom abo niecim podobnym tak je to instabitch ktora nestoji za nic.. ak ti rocnakym tonom slusne odpovie ze ze nema zaujem abo ze ma sraca ze sorry tak aspon vies na com si no a potretie ak prijme tak pohoda.. a zavolaj ju dakde aby to nevyzeralo formalne .. proste vodna faja caj chill pripadne bowling prpste sa knej spravaj jak keby to bola tvoja kamoska abo sestra tvojho kamosa sa ti bude lahsie komunikovat budes spontanny hlavne necakaj v nic nedufaj v nic proste bud sa to vyvynie abo ne ale dievca ta aspon uvidi pohodoveho zabavneho a vypne pri tebe proste no stress a ziadne trapne baliace hlasky ci narazky .. sarkasticke poznamky az ked sa budete lepsie poznat a vzajomne sa doberat.. to tak nejak spontanne pride flirt ked uz tak neverbalny .. pohlady atp.. zlom vaz

miki26

Do septembra skús sa zoznámiť radšej každý deň s jedným dievčaťom a až potom pristup ku tej chceš. Osloviť ženu nie je nič zložité, viac menej stačí ju sledovať, čo má pri sebe a burlivá debatka je hneď.. Źeny netreba oslovovať len s vidinou vzťahu, sú ženy ktoré skrývajú aj ďalšie dievčatá. Trebárs oslovením jednej slečny spoznáš časom 1-2 ďalšie dievčatá z jej okruhu, pri mimoriadne úspešných ženách je to ďalších 5-10 dievčat...

zujka

Suhlas, zbytocne stracas cas so zenami v tvojom veku.Su to este deti a chodia radsej v tlupách s kamarátkami a riesia uplne hovadiny.

wreck

vycihas ju ked pojde na zachod. pockas pred dverami. ked otvori, nahodis usmev a povies: "cau, srala si?"

nejako nebola prilezitost, takze nemam vyskusane, ale su typy, na ktore to moze zabrat. lebo oceni odvahu, moment prekvapenia alebo napaditost. ale takych typov je skor menej. musis ju aj ty vediet trosku odhadnut. chce to taku specificku osobnost na jej strane. zeny celkovo su velmi haklive na seba. spomenies v suvislosti s nou nieco, co ona vidi uplne inak a hned je ohen na streche.

zaver: vo vseobecnosti neodporucam, ale za urcitych okolnosti to moze fungovat ako pick up lajna (no pun intended), tak som to sem musel dat.

:-)