Institut Esthederm dobra volba?

patrikdi

ahojte viem ze to sem nepatri ale mam len 13 a velky penis a neviem kolko bude este rast sa mi smeju ked sa prezliekame na telesnej ze co tam mam a tak a neviem co bude dalej

silsil

Ahoj, mňa Institut Esthederm sklamal, všade čítam len samé ovácie, tak reku, skúsim, nie je to najlacnejšie, ale hádam sa oplatí. Najskôr som si kúpila sérum (neviem presný názov), a musím povedať, že v porovaní s inými sérami v podobnej cenovej kategórii (esteé lauder som vyskúšala, clinique, ysl, shiseido), nezaznamenala som žiadnu, ale fakt žiadnu účinnosť. Nič. Nestačilo mi to, zhruba po pol roku som sa okašľala druhý krát, kupila som si "replumping" liftinový krém na chudšie typy tvárí, v hlúpej nádeji, že mi to vyčaruje bacuľaté líčka. Mesiac som sa mazala, zvyšok mám dodnes niekde v šuflíku. Samozrejme, účinok žiadny, ak nerátam vyhádzanú, podráždenú pleť. Toľko moje skúsenosti s IE.

AgiDM55

Tak ja som už čo sa týka kozmetiky vyskúšala snáď všetko možné, a koľko to stalo peňazí ani nehovorim kde väčšina z tých krémov skončila u kamaratiek alebo spotrebovala som to používaním na nohy. Moja pleť je tak trochu "fajnovka" nemôžem hocičo nanu natrepať. Jeden kamarát mi práveže poradil spomínaný Esthederm, cenovo sa mi zdal drahší ale keď si spomeniem koľko zbytočnej investície išlo na krémy ktoré som nepoužívala tak som si povedala stojí to za to. Ako preve som vyskúšala krém Hydra systém a na tento nedám dopustiť je to najlepsi krém aký som kedy mala! Teraz som začala používať krém s kyselinou Hylarunovou po zime mám suchu pleť ... plus krém na očné okolie. Kozmetika je naozaj veľmi kvalitná som veľmi spokojná, inú kozmetiku už nehľadám našla som to čo som hľadala!

Erika567

Mam velmi dobre skusenosti s touto kozmetikou. Mam 35 rokov a este stale sa trapim s vyrazkami. Pouzivala som rozne kremy aj z lekarne ( vichy, bioderma) tiez na lekarsky predpis napr. Acnatac a pod. Nic mi vsak neprinieslo zlepsenie a prave naopak zacala ma plet stipat a objavili sa mi cervene a suche mapy na tvari. Tuto kozmetiku pouzivam od septembra a vidim neuveritelne zlepsenia. Ide o drahsiu zalezitost preto si objednavam vyrobky postupne zo zahranicnych eshopov -beautybay. Nedam dopustit na serum Cellular concentrate fundamental serum. Aspon 2 x tyzdenne hlbkovy cistic porov (gentle pore cleanser) a rozjasnujucu masku ( lightening buffing mask). Teraz na zimu som mala hyaronic cream ale manzel si skoro cely vynicil. Uvazujem aj o kupe pripravkov na oci.

Mary007

ahojte, skusala som vsetky mozne znacky kozmetik, ci drahe alebo lacnejsie, isty cas som si myslela, ze cim drahsie, tym lepsie. Az som natrafila na jednu lekarsku kozmetiku, kde si robia kremy sami. Musim povedat, ze nikdy som nemala plet lepsiu a cenovo je to dostupne pre kazdeho. Aj ked nemaju krasne obaly, to mi je jedno. Aby som nebola obvinena, ze robim reklamu, kto bude chciet, tomu napisem kde som to objavila :)

Mollyyy

Ahoj, použivala som pár mesiacov esthederm, podla mna nič moc a za tie peniaze. Prešla som na produkty od Medik8, cenovo si myslím že su dostupnejšie a maximálna spokojnosť, mám krásnu pleť, produkty si objednávam na www.mvcosmetics.sk . Vyskúšaj ak ešte nie si rozhodnutá. pa