Vichy Normaderm

Nippen

Normaderm je ucinne a pomaha ale znovu je to chemikalia a dost silna, ak to pouzijete na tvari tak sa to dostane vsade aj do oci aj do ust je to dost priebojne lebo hlbkovo uvolnuje pory a zastavuje zapal, ktory tam vznika a ktory nasledne sposobuje akne.

Je to urcene na kratkodobe uzivanie, pri dlhodobom to moze sposobit viac skody v organizme, ak mate dlhodobe problemy mali by ste sa nad sebou zamysliet a uvedomit si, co robite zle. Vsetko co sa objavi na kozi moze symbolizovat problem, s ktorym sa vysporiadava pecen a ta sa moze vysporiadavat so stravou, ktoru jej pravidelne davkujete a nemenite stravovacie navyky. Jedla, ktore mozu zatazovat pecen su napriklad palmovy olej, kokosovy olej, glukozovo fruktozovy sirup, cukor, potraviny z lepku, rozne lacne cokolady, stuzene tuky, sladkosti ktore su priemyselne spracuvane a su nezdrave a dali bby sa najst aj ine zlozky. Treba hlavne citat zlozenie potravin.

Misch

Ahojte,nemate niekto zaujem o Vichy Normaderm hlbkovo čistiaci gél?Mne nesadol a tým pádom ostalo viac ako trištvrte flaštičky.Cena v lekárni bola 11 eur,predam za 6 eur.

Venronika

ahojte, ja som mala neskutocne problematicku plet, a pouzivala som len vyrobky od koznej doktorky, co mi vobec nepomahali, potom som skusila vichy normaderm, a asi po dvoch mesiacoch som nemala ziadne akne, , plet som mala uzasne dokonalu, mam hyper senzitivnu pokozku a vichy bolo jedine co mi ju nedrazdilo, ale po 5tich rokoch pouzivania to uz prestalo pomahat kedze koza sa navykla na to zlozenie, tak som mala dvojrocnu prestavku kedy som skusila Mary Kay, Biodermu, Avene, a moja plat bola hrozna, po vsetkych troch znackach potom som sa vratila k vichy a zase som spokojna, je to uzasny rad kremov, nevysusje, krasne stahuje pory, ak mate vyrazku, tak zarucujem do dvoch dni je po nej , ale zase je pravda ze zavisi od typu pleti....nie je to lacna zalezitost ale ani draha nastastie, nieco medzi ...

Stacy

Ahojte, ja som si zakúpila a vyskúšala výrobky z Vichy normaderm, ale moja pleť je tak citlivá že neznesie žiadnú pleťovú kozmetiku :-( Ak by ste mala niektorá záujem o tieto výrobky napíšte mi na lmpp@centrum.sk

Kvetinka5576

Ja som si ho po kupila,lebo mi ziadne lacne kremy nepomahali na problematicku plet. Ostala som vsak neskutocne sklamana, Za tie peniaze co som do toho investovala som cakala viac. Kozmetika AB je ucinejsia ako toto. Vobec nijaka zmena k lepsiemu, este som mala pocit ze je to horsie ako tie lacnejsie kremy.

Cicci

ja som mala tiez z normadermu krupicu na tvari, moc mi nerobil dobre. hovori sa ze vichy je dobra kozmetika na neproblemovu plet. ale asi kazdemu inak robi. ja pouzivam odvtedy uz iba certifikovanu kozmetiku, o ktorej viem na slovensku poznam len jednu a v nemecku to je cislo jedna. takze ja som spokojna s tym co mam, viem ze ku vichy by som sa uz urcite nevratila :-)