Čo by ste robili na mojom mieste lebo ja túžim už lne po smrti

Príspevok v téme: Čo by ste robili na mojom mieste lebo ja túžim už lne po smrti
v koncoch

mam 31 a uz som stratila vsetku nadej na lepsi hodnotnejsi zivot. Doteraz som nemala frajera, som skareda a muzom nepritazliva chcu ma len opilci ked maju vypite, nikdy ma nikto nepobozka. nepomiloval, nikdy nepocitim co je to byt tehotna aj ked toto by nebol asi problem nechat sa nabuchat nejakym alkoholikom ci bezdomovcom ze? Ale potom netuzim az taka zufala po dietati niesom. Ako viem aj ja poznam zeny ktore maju viac ako ja rokov a su stastne aj tak aj ked nemaju rodinu cize muza a deti, su stastne lebo nasli zmysel zivota v nicom inom alebo ich taky slobodny zivot bavi ale ja medzi tieto stastne zienky nepatrim a tuzim uz len zomriet. Nikto ma nema rad, nikto po mne netuzi, nikdy ma nikto nepozval na rande, nepritiahol ma k sebe, neobjal okolo pasa tak milenecky, vasnivo nepobozkal a nestrcil jazyk do ust, nepovedal milujem ta a chcem si ta vziat. Nikdy nikto a teraz viem ze ani sa to nikdy nestane. Som proste nie idealna zena najma vzhladom pre muzov. Nikdy ani na skole som nikoho nepritahovala. Mam 31 a som v koncoch. Uz nemam chut zit, nemam preco zit, nemam dovod zit, nemam buducnost, nemam perspektivu, nemam ciel. Skusala som zoznamky, pokec, FB, chodila som medzi ludi, na festivaly, podujatia, koncerty, zabavy, grilovacky, cestovala som, kupila som si bike, korcule, ze niekoho stretnem tam lenze vsetci akoby boli sebou zaujati a nik sa ku mne neozval. Chodila somsama a uz nechodim lebo samu ma to nebavi. Aj ked mi pohyb robil dobre ked som prisla domov opat ma obklucil smutok a zufalstvo zo samoty. Chcela som psa ale byvam s mamou a jej druhom a oni to neschvalili. Ani praca ma uz nebavi, chodim ako bez duse, len smutok je mojim spolocnikom. Nebavi ma rano vstat a mat silu sa obliect do prace, nebavi ma to uz ani tam. Najradsej by som dala vypoved lebo mam strasnu nechut do prace a to tam robim uz 6 rokov. Hm co bolo pred 6 rokmi... to som bola este plna nadeje ze sa moj zivot zlepsi k lepsiemu. A teraz? Som na dne. Nik ma nema rad. Nikomu nechybam. Preco mam este zit? Ved ani vlastna matka ma nema rada podla toho ako sa ku mne casto sprava. Ja uz vazne nemam ziadny dovod tu ostat. Pomyslala som nad samovrazdou ale nemam odvahu to urobit. Najlepsie keby existovali najomni vrahovia aby ma niekto rychlo zabil. Tak velmi by som to ukoncila. Len toto je uz moj ciel. Poviete si mas len 31 ale nie, nic sa uz nezmeni, po tolkych snazeniach vidim ze sa veci nepohli dalej. Nic sa nezlepsilo. Je zo mna osamela troska ochotna zomriet. Kiez by ma niekto zabil. Ano surove a drsne napisane ale je to tak. Len v tom vidil ciel a riesenie. Teraz je vonku krasne a je piatok a ja? Sedim doma a premyslam nad smrtou. Druhi si ziju lebo maju dovod a ja som sama so svojou samotou. Ani pes po mne nestekne lebo aj tomu som ukradnuta. Nedavajte mi falosne nadeje. Uz v ziadnu neverim. Zisitila som ze nikomu niesom dost dobra.

norm

Moja rada pre autorku temy:

- daj sa do poriadku. Zacini pravidelne dodziavat starostlivost o svoje telo.
- zmen jedalnicek a zacni cvicit. TRVALO.
- urob si rekapitulaciu financii a pouvazuj nad zmenou prace, za lepsie platebnu. Hladaj, ako sa to da
- pozri sa, co sa ti na sebe nepaci a skus to zmenit
- ak si nespokojna s nejakymi crtami tvare, vela vie urobit licenie. Skus si pozriet na webe niektore odlicene zeny, ci modelky. Aj by si sa ich zklakla, ake su bez licidla.
- ak je ozaj nieco, co t robi problem - trebars nos, tak si setri na operaciu a daj si ho prerobit.

Tym, ze prestanes ist pod dobrej ceste, do ciela nedojdes. Rozmyslaj co robis, ako to robis a skus to inak. Trebars uplne opacne, ak sa ti zda, ze to robis zle. Bahnenim v problemoch si nepolepsis. Ak ti nieco nejde, to neni dovod, aby si prestala, ale dovod, aby si viac pridala.

Peter96

Kamarátka ma potešila slovami: " To je od teba pekné " a teda mal som tú náladu Vám dať zopár krásnych a povzbudivých slov. :)
Ďakujem aj ja ;)

Slniečko Dia

Kremienok aj Teba mám rada☺️ Si dobrý človek a tiež ťa nepoznám, no ťažko vysvetliť ako to cítim. Dobrú noc

kremienok

Dia Peter nacom vy dvaja ficife aj ja chcem :-D
Ako napisat niekomu na fore cudziemu ze ho mas rada bez toho aby si ho poznala je odrb
Hlavne ten vas optimizmus na lepsie zajtrajsky nech je nakazlivy :-P

zivot je svina

Koľkí z Vás, ktorí ste sa vyjadrili ste zažili niečo podobné ako autorka témy? Asi málokto, alebo dokonca nikto. Ja mám o niečo menej rokov, ale zažívam čo si podobné. Ono je to aj o tom, že taký človek sa ani nemá s kým porozprávať, nemá nikoho kto by ho pochopil. A tie vaše rady, že sa nemá ľutovať, má na sebe makať, ale ona to skúsila a neprišlo nič iné, stále je na tom istom. Tak ako má mať sebadôveru a usmievať sa na celý svet, keď v živote ju postretlo len málo pekných vecí.
Bohužiaľ, na tomto skaranom svete, kde sa ľudia riadia krásou a žijú pre peniaze sú aj ľudia, ktorí krásny nie su a ani materiálne zabezpečený a ľudia nimi pohrdajú.

Peter96

Slniečko: Veľmi si mi potešila tvojou starostlivosťou o dušu zranených.
Bodaj by tu bolo viacej ľudí, kto by ťa podporoval. Sme tu pre teba, chceme ti čo najlepšie. Naše šťastie vyplynie z toho tvojho :)
Nezabúdaj, že po každej neprávosti nastane nový a lepší zajtrajšok.
Ja by som ti moju knižku aj poslal, keby som mal tvoju adresu. Venoval by som ti ju ;)
Dnes sa nám zdá byť život nafigu, no nikdo nevie, či zajtra ťa nečaká nový začiatok, lepší život. Neopúšťaj nás prosím, urobíš nám všetkým bolesť na duši.

Veľa šťastia prajem každému a začnite budovať lepší svet. Staňme sa príkladmi spravodlivého spoločenstva ľudí. A usmejte sa prosím, bo čím väčšia tma vo svete, tým aj jasnejšia a lákavejšia bude pravda. ;)

Slniecko Dia

Ahojky.Pýtaš sa čo by sme urobili na Tvojom mieste, tak tu máš moju odpoveď. PROSÍM NEROB TO! Je viac dovodov prečo nie. V prvom rade, ani po smrti Tvoja duša nenajde ešte dlho pokoj. Nie ak by si si ho sama vzala, je to niečo na čo nemáš nárok a ak by si to spravila, Tvoja duša bude ešte dlho bludiť a nebudeš štastná. Človek nie je len telo, nezabúdaj na to, ale to tu teraz nechcem rozoberať, je to nadlho, no vážne ak si myslíš že 'potom už bude dobre' tak to ani náhodou. Drahá moja, musíš pozbierať všetku silu čo Ti ostala, ( viem že si už veľakrát skúšala a investovala silu do roznych aktivít atd a fakt sa snažila ) lebo ty si oveľa silnejšia ako si myslíš a vieš čo? Aj oveľa krajšia ako sa vidíš a potom aj iný ťa tak vnímajú , lebo to zo seba vyžaruješ, ale pritom ty si krásna bytosť, ktorá len túži milovať a byť milovaná. Vravíš, že ťa nikto nemá rád a to tiež určite nie je pravda, napríklad ja Ťa mám rada:) Je nádherné ako túžiš po láske a čo všetko si do toho investovala a keď sa výsledok nedostavil, si veľmi zranená a nebaví ťa život... Mám ťa rada aj preto aká si citlivá a vnímava ty ani netušíš aka si krásna vo svojom vnútri a nie len to si iná a výnimočná! Prajem si a verím že raz na to prídeš nevravím že to bude ľahká cesta, to najhoršie už máš zasebou moja, je čas zmeniť všetko trápenie a začať žiť nový život. Súhlasim s pripspevkami niektorých ľudí kt. Ti radili prečítať si nejaké knihy a tiež začať sa viac hýčkat taktiež by som zmenila farbu vlasov alebo strih, niečo nové radikálnejšie, proste nová ty a možeš začať vlasmi napriklad;) Toto nie je ani spolovice mojka čo som Ti chcela napísať ale netuším či si to vobec prečítaš tak budem čakať na odpoveď a ak áno ešte ti napíšem. Tak papa zlatko, drž sa mi myslím na teba a posielam veľke objatie cmuky