Problemy s akne

olnere

Tabletky na akné - derminax.lv Dnes uplynú 2 mesiace od začiatku mojej liečby a účinky sú naozaj uspokojivé. Zmizli aj tie hrozné vyrážky. Veľmi odporúčam.

uch

Ak trpis akne ver mi masticky a kremy ti nepomozu mozno antibioticke na predpis od dermatologa ale ak ti mozem poradit zamysli sa akne na kozi sa cloveku vyhodi ak je problem vo vnutry tela cize ten vnutorny problem sa prejavi skrz pokozku v tvojom pripade formou vyrazok... Ries to vnutorne a zmiernuj priznaky aj cez vonkajsok. Mne sa osvedcila pupalka dvojrocna v lekarni kupis tablety s vytazkom a pridanym vitaminom. Odporucala by som ti pit aj nejake caje bylinne na cistenie krvi napriklad repikovy caj. Osobne bylinne caje zboznujem hlavne mysi chvost alebo alchemylku. Aplikovat by si si mohol nejaku mast napriklad zinkovu, sudokrem, tee tree olej je toho proste velmi vela ale ako som povedala najprv to ries vnutorne vela stastia ?

Hynek M

Zdravim, ja jsem si koupil modru hlinu jeste v Rusku pocas pracovne cesty, poradil mi to jeden rusky kolega a moc mi to pomohlo. Mam problemy s akne vice nez deset let a tohle byla fakt pecka. Da se to zakoupit klasicky v eshope i u nas v Cr a taky na Slovensku.

Valcajk

Mne tiez velmi pomohla od akne krem modra hlina od Sibircanky (sibircanka.sk), ktora sa tu spominala. Momentalne mam od nich uz tretiu krem a musim povedat, ze som velmi spokojny.velmi mi to ocistilo chrbat, ktory som mal doslova posiaty cervenymi pupakami