Ludia sa ku mne strašne škaredo správajú

Príspevok v téme: Ludia sa ku mne strašne škaredo správajú
Marhul0va

Ahojte,
už dlhé roky ma trápi ako sa ľudia ku mne správajú. Je to podmienené tým, že som pekná a tým pádom pre nich aj sprostá a strašne si ku mne dovolujú - klamú mi, smejú sa na mne, no proste zle sa ku mne chovajú. Ja nie som žiadna arogantná pipuška, aj keď mnohí kamaráti mi už povedali, že pôsobím tak, že skôr tých ludí odháňam, ale pritom je to len tým, že som dobrák od kosti a strašne ma trápi ako sa ku mne chovajú. Aj sa obraňujem, hold skončim najhoršie aj tak ja a toho ktorý mi robí zle lutujú, že čo som to ja za príšeru. Už ma to fakt nebaví. Ľudia sa zvyčajne nechcú ani so mnou baviť, len dajú uštipačnú poznámku teda skôr baby, ale aj niektorí chlapci a ostatní chalani pri mne myslia len na jedno a o nič iné im nikdy nešlo, veľa krát som sa už sklamala a prišla na to, že si so mňa robili iba srandu a doma majú svoje priatelky. Nikdy som ešte nemala priatela a to mám už 25, len nevydarené namotávky po ktorých som sa cítila aj tak ako najväčšia chudera keď som sa dozvedela ako ma zas kto oklamal. (viem zas mi tu niekto napíše, že sa mám spamatat a neveriť ludom, však neverim ani moc, ale zas to si uz fakt nikdy nikoho nenajdem ked sa uplne do seba uzatvorim pred tymi ich klamstvami a srandami na moju osobu). Je mi uz z toho vsetkeho zle, poznam baby ktore su svinuchy a maju chlapov, robia si s nimi co chcu a ja stale nic, je pravda, ze som pekna, ale zas som neni uplna hlupana taky normal, len proste ludia nas maju za sproste a iba na sex. Je pravda, ze mam kamaratov ktorym sa pacim, ale su to iba kamarati, nic ma k nim netaha a nasilu vo vztahu nechcem byt a vobec nechcem byt vo vztahu s niekym kto mi mozno vyhovuje ako kamarat ale to je vsetko, ta iskra tam neni. A ked sa mi niekto paci zistim ze ma namotal a oklamal a doma ma frajerku.
Som uz zufala z toho, aj ja by som strasne chcela priatela, proste stretnut niekoho kto ma bude brat normalne, bez posmeskov, bez toho aby chcel iba jedno a hlavne kto to bude mysliet so mnou uprimne + este by tam mali byt aj nejake sympatie z mojej a iste ze aj s jeho strany. Aach ako zavidim kamoskam, ktore su take priemerne ale peknee, alebo ja neviem co, ale chlapi po nich idu, robia pre ne vsetko a oni ich striedaju ako ponozky. Mate to niektora takto? Mate s tym skusenosti a rady ako to cele zvladnut a nezblaznit sa naozaj z tych ludi?

bagration

OMFG ludia, nevidite, ze cela tema je vymyslena? :D tato "kraska" tu ani raz neprispela odvtedy... V skutocnosti je skareda a cele si to vymyslela na vyvolavanie vasni...

strniskovy

Mozno ze si namyslena a tak aj namyslene posobis na ludi ale mozno si len pekna a pritom skromna. Poznam namyslene pekne a skromna a skutocbost je taka ze tie skromna pekne maju vacsie problemy najma so zenami lebo tie jej zavidia jej krasu a preto ju ohovaraju kde sa da a hadzu na nu spinu len aby jej uskodili aj ked pred nou to hraju na najlepsiu priatelku ale za chrbtom ju ohovoria ved oni si dovod najdu. Zase s muzmi maju ten problem ze ti co vedia ze ju mat nikdy nebudu bud su zenati, maju frajerku alebo ich dana slecna odmieta jej budu stazovat zivot, robit prekazky, ohovarat tiez a za chrbtom jej nadavat do ku*iev a p*ce. Tie namyslene si to svojim spravanim aj zasluzia ale tie symoaticke mile pekne lutujem.

Peter96

Správaj sa k druhým tak, ako chceš, aby sa oni správali k tebe.
Povedz im to do očí, nech vedia, čo si o nich myslíš, buď k nim úprimná. Povedz im pravdu. A keď chceš muža, tak hľadaj a nestrácaj nádej. Všade sú dobrí aj zlí ľudia, len treba hľadať. Musíš sa naučiť rozlišovať medzi dobrými a zlými, bo ťa znova oklamú.

vaporwave

""- men largely ignore you when ugly, or ask you out as a joke or as an undercover secret fuck buddy. horrible, but true. men will marry/date an ugly/average woman however. if you're beautiful though, men may also ignore you but because he assumes you're taken, high-maintenance, bitchy, etc. if he does ask you out, he's usually a player, married, or is drunk and feeling confident. beautiful women can get married also, it's just a little harder to find people who love them genuinely instead of just for their good looks.

- when ugly, people occasionally tease you but you're mainly ignored. people might rudely laugh at you. otherwise, you're invisible. if you're beautiful, people will ignore you too but you can feel their eyes on you though...watching you, whispering stuff about you. they're either flat out rude to you or freakishly nice. like all up in your personal space, male or female.

- ugly women are usually taken seriously. their personality and humor can help make friends and get partners. people don't assume you slept with anybody to get a good job. they believe in your intelligence, skills, etc. however oddly enough when you're ugly people refuse to believe you could have creative talents such as singing/acting/etc. (ex: Susan Boyle when she surprised everybody with her beautiful singing)

if you're stunning, people will tease you constantly like you're an adorable puppy or a five-year old or something. people assume you're not smart, even though you may have proved otherwise...people twist your words alot, try to find flaws in you more often. for example, you could be a sweet beauty but say one wrong negative thing and people blow it out of context. your feelings aren't taken seriously, like beauties can't have problems.

- unattractive and stunning women both seem to have a hard time landing jobs. i've experienced it on both ends. ugly women usually fare better in careers where looks don't matter however.

gorgeous ladies have it harder. no matter what the job is, if you're with a female interviewer, you're probably not going to get it sadly.

being average-looking is the best bet, or slightly above average. which many people are. hence, why so many people seem to have their shit together, love lives, friends, marriages, etc."""

vaporwave

tu je nieco k tvojmu problemu:
halloftheblackdragon.com

"A married man has absolutely nothing to lose in terms of rejection, he doesn’t care, he just wants a chance at some beautiful “strange” that he would not step to as a single man. I see it all the time, dude gets married to average looking, supportive chick then runs out as many fine women as he can on the side because the fear factor is nil." (toto sa da snad aplikovat aj za "len" zadanych bez uradnych dokladov..)

" Many guys will step to you expecting you to go into bitch mode and when you don’t then they will assume that you open your legs a whole lot."

aj v sekcii komentov je to zaujímavé, hlavne ten jeden ze podobné správanie sa deje aj tým podpriemerne atraktívnym ..

Sevrin

Marhul0va ukáž foto. To, že si pekná si možno myslíš len ty. A možno si naozaj pekná, ale v tom prípade možno na druhých pôsobíš nejako vyslovene zle. Neexistuje, aby 25 ročná pekná žena, súca na vydaj, mala problém si zbaliť chlapa. Neexistuje! Tam musí byť nejaký vážny problém z tvojej strany. Ženy v tvojom veku sú pre chlapov najzaujímavejšie, pretože sú najvhodnejšie na založenie rodiny. Ale to, že si nikdy nemala normálny vzťah, je dosť divné. Nie dosť, ale veľmi.

celebrita FB

Bolo by ti treba zvýšiť sebavedomie, lebo väčšinou práve k nesebavedomým babám sa chlapi a vôbec ľudia správajú tak, že ich neberú vážne a posmešky si z nich robia. Ale taká je dnes doba, minimálne si z toho vezmeš také ponaučenie, že nakoľko sa ti to nepáči, keď to tebe robia iní, nebudeš sa aspoň ty k iným ľuďom tak správať (pokiaľ si to teda tiež robila alebo robíš :)).
...Mne sa už tiež stalo, že som počúvala posmešky na moju adresu od všelikoho, ale brala som to tak, že jedným uchom dnu a druhým von. Po prve asi preto, lebo mám nízke sebavedomie a po druhé lebo som šašo, že si aj sama zo seba urobím posmech. Nevážim si samú seba a čo môžem potom čakať od iných? Už som si zvykla.
...Ktorí si robia posmešky a šaškárne, tých aj tak nezmeníš. Tak buď si na to zvykneš, alebo sa im vyhneš a radšej sa rozhodneš tráviť čas s inými, ktorí také veci nerobia.

exwhyz

Najprv by si si mala premyslieť, že čo ideš robiť, ako to ideš robiť a prečo to ideš robiť. Ty najprv konáš a až potom rozmýšľaš, lebo ťa na to okolie upozorní. Keď ich budeš provokovať, tak sa ti to raz aj podarí a tebe sa to aj podarilo. Ak to chceš, tak pokračuj ďalej, ak nie, tak s tým prestaň. Múdrejší ustúpi.

Taro

Hm.. asi to bude spôsob tvojho vyjadrovania v čom bude problém, skus sa nad tým zamyslieť... pretože nemyslím si že musíš byť zrovna arogantná ale spôsob tvojho vyjadrovania tak môže pôsobiť na človeka ktorému tak pripadáš na pohlaď, hlavne sa skus prezentovať o niečo skromnejšie a vyťahuj intelekt nie fyzické atribúty.

marcipanii

A este si napisala, ako zavidis tym priemernym kamoskam, priemerne??! A ty si nejaka nadpriemerna uzastna zena??! To je uz fakt vrcholne namyslene,, oni mozno priemerne budu, ale to ty si podpriemerna, a tak sa k tebe aj spravaju,, a mozno predsa len aj hlupa, ked nieco take napises,, ziadny inteligentny clovek by toto nenapisal