operacia kolena bojim bojim

Príspevok v téme: operacia kolena bojim bojim
jakub789

dobry den, buducu stredu ma caka operacia kolena, poskodeny meniskus pri uraze. Este nikdy som nebol v nemocnici a neviem co ma caka. Precital som si viacero prispevkov ale viac mi to asi uskodilo ako pomohlo, zacal som sa viacej bat.
Prosim napiste mi co vsetko ma caka, bojim sa ze im odtial pred operaciou ujdem ked dojde na lamanie chleba :D
(ano aj takito su chlapi)
Nejdem na jednodnovu kliniku ale klasicky do statnej nemocky a 2 dni by som tam mal byt, neviete ci ja dlhsie? mozu nastat komplikacie?

alicazazrak

Opytaj sa svojho lekara co ta bude operovat- mne dalipo operacii pumpu, ktora ti kanylou presne zavedie na miesto rany lieky od bolesti, a pumpuje pravidelne.
Objednavala som to v lekrani, tak sa skus na to spytat. Prebiehalo to potom celkom bezbolestne, prave preto ze som necitila take obmedzenie ako iny kvoli bolesti.

cccaa

Ahoj, ak ti mozem poradit, zacni uz dnes uzivat vysove davky vit. C, ktore pomahaju rychlo zahojit rany a hlavne klby, pretoze okolo treba vela kolagenu a ten sa vytrara za pomoci vit. C.
Mam to odskusane na sebe. Citala som kdesi, ze v Japonsko pred operaciu davaju vysoke davky vit C, aby sa doliecovanie urychlilo.
Nemusis sa bat, ze si uskodis, ak budes jest vela vit C, prebytok vycuras. Pretoze operaciu mas co nevidiet, zacni dnes a daj si denne aj 8000 mg. Kup si 1000 alebo 500mg a rozdel si to na cely den. nekupuj si vit C s predlzenou posobnostou, staci obycajny.

Iiiii

Ja som už taký tučný, že mi kolená vôbec neslúžia. Chcel ma operovať jeden profesor, ale ja som mu povedal, že nech kašle na to. Mne by po jednej špacírke v parku kolená aj tak prestali znovu slúžiť.
Toto nemá zmysel, keby že išlo o koróziu pečene, tak nepoviem, ale kolená?! Na čo je to dobré?! F.ck knees, f.ck shoulders, f.ck that bit.ch, f.uck girls, fu.ck boys, fuc.k Bigie. F.uck.
www.youtube.com