Mimomenštruačné krvácanie

Príspevok v téme: Mimomenštruačné krvácanie
moňa

Ahojte! Neviem ako ďalej! Stále mám bolesti v bodbrušku, bolesti prsníkov a k tomu do ružova až do červena výtok. Môže to byť mimomenštruačné krvácanie? Teraz chodím ku gynekológovi na sono kôli folikulometrii lebo chceme s manželom druhé dieťatko. Spomínala som mu, že mám tento problém, no nejak sa k tomu nevyjadril. Z hľadiska sona je tam všetko vporiadku až nato, že folikul bol na 16 deň MC iba 18mm. Cytológia bola tiež vporiadku! Beriem už 4 mesiac Duphaston kôli úprave MC.Ten krvavý výtok mám len posledné 2 mesiace, ale tie bolesti som mala už pred braním Duphastonu a to počas celého MC. Poraďte mi niekto prosím! Má niekto podobný problém? Moňa

rosaura

mam 40rokov a prestalasom mat menstruacie us 3 mesice ale niesom tehotna lensom krivacala a vicistili mi matenicu achcem vediet ci este budem dostat dalej alebo som pestala dakujem za otpoved

Laurina22

Ja nechapem preco si pytate odpoved na fore?Pochopte,ze zenske telo je neskutocne zlozite,kazda ma inak nadstavene hormony,iny cyklus.Zdvihnite sa a chodte k lekarovi!

Akekolvek krvacanie mimo menstruacie normalne nie je,to by mala kazda inteligentna zena vediet.

zdravie14

Gulička môže isť skutočne o poranenie v pošve počas vašich sexuálnych hier ale môže to byť aj ranka na krčku maternice.
Mohla sa tiež rozkrvácať pri mechanickom dráždení. Môže sa to stať aj pri pohlavnom styku. Môže ísť aj o ovulačné krvácanie.
Tých možno vecí je viac a najlepšie na ne odpovie gynekológ.

zdravie14

Gulicka bolo to len spinenie alebo krvacanie? Spinenie je trosku zamazana vlozka od krvi a krvacanie je dve vlozky a viac.

gulicka

dobrý deň prajem.ja mám problém s mimomenštruačným krvácaním ktoré sa objavilo po sexuálnej hre s partnerom. konkrétne po prstovaní.Dostala som to po prvykrat. napadlo ma či to nemôže byť spôsobené nadmerným dráždením prípadne zaškarbnutím... veľmi sa bojím aby to neboli príznaky niečoho vážneho. chystám a aj ku gynekologovi ael najskôr by som sa rada informovala len takto lajcky. Ďakujem.

zdravie14

Yvettka pravdepodobne ide o hormonalnu nerovnovahu spojenu so zacinajucim klimakteriom. No v kazdom pripade by ste mali ist na gynekologiu. Mozno bude potrebne vycistenie maternice kvoli vykokemu endometriu.

Yvettka

Dobry vecer prosim vas neviem co mam robit,nebrala som dva mesiace lieky po ktorych som vzdy dostala menzes celych 19 rokov a teraz som to dostala ale bojim sa ze to nieje menzes pretoze to mam velmi silne co som nikdy nemala. mam 4 deti 46 rokov.

erykah

ahojte poradíte mi niekto?no od včera mám bolesti v podbrušku a menšie špinenie,teda krvácam takú tmavú krv..kupila som si ženský čaj,no po nom som začala viacej krvácať a bolesti tiež neustupovali,ale menzes som už mala.neviete čím by to mohlo byť alebo čo je to?ak niekto mal z vás takéto problémy,poradte mi...dakujem..erika