krčná a drieková chrbtica

Príspevok v téme: krčná a drieková chrbtica
melissa

ak je už MR potvrdené poškodenie stavcov v krčnej a driekovej chrbtici a tlačia na miechu, s tým, že neurochirurg by už aj odporučil operáciu, je možné tento stav zvrátiť infuziami, injekkciami, liekmi, rehabilitáciou..., alebo je to len oddialenie operácie??? Prosím, poraďte. Problémy mám už 2roky, doetar som brala len lieky protizápalové a proti bolesti, absolvovala rehabilitáciu, bolesti sa zhoršili, ale hlavne hybnosť a blokovanie krčnej a driekovej chrbtice, z čoho potom vyplývajú nepríjemné bolesti aj v inej časti tela, trpnutie...

RNG

Zialbohu nie celkom, ludia sa daju dlho balamutit. Z toho zije marketing a reklama. Ale pravda predsa len raz musi vyplavat na povrch.

RNG

Nie vsetko, co je drahe s velkou reklamou je dobre.
Ano, treba ist za tym a v tych davkach, ako to bolo vyskumom dokazane.

kvalita

Nie všetko,čo je lacné je aj dobré. Treba skúšať overené a odskúšané.Lebo
10 x lacné a neúčinné sa nakoniec ukáže
drahé a preplatené

RNG

Tam je dost tazko nieco spravit.
Ale aspon ciastocne regeneracia je vzdy mozna, ked dame telu potrebne latky. Za pokus to urcite stoji
Ja by som zobral 3x3 g rybacieho oleja 2 gramy MSM, 1.5 gramu glukosaminu a dobru zmes na kosti, napr bone reinforcer a spirulinu na lepsiu absorbciu mineralov.
Bolest pomoze zmiernit MSM krem
A specialne cviky, trakcia a podobne. Teplo tiez pomaha.
najdi si dobry a lacny zdroj doplnkov na Google.sk. Hladaj pod doplnky, MSM krem ,spirulina, atd

lea

Ja som skusala uz vsetko. Infuzie a lieky nula bodov. akupunktura trosku, ale nakolko sa jedna o mechanicke poskodenie (protruzia 5 mm), pomohla len ciastocne. Co objektivne pomohlo je cvicenie, poctive kazdodenne, pod odbornym vedenim. Tiez mi stav vyrazne zlepsilo aplikovanie USG priamo na postihnute miesto. teraz som po ozone 10 dni, uvidim..