genitalny herpes

Príspevok v téme: genitalny herpes
nestastnica

dnes mi zistili genitalny herpes :( je to velmi bolestive a zahanbujuce..nechapem z čoho to mam..mam len jedneho staleho sexualneho partnera ktory to nikdy nemal..očividne to bude asi s mojej "užasnej" oslabenej imunity (kiežby sa mi to vyhodilo radšej na ustach). chcem sa spýtať, či keď to mam počas menštruácie, je lepšie použivať tampony alebo vložky..normalne použivam tampony ale bojim sa že si infekciu možem preniesť nejak hlbšie..ale vložky su velmi neprijemne čo i len sa pohnem ma to omína a bolí..najradšej by som nemala ani žiadne spodné prádlo..viete mi niekto poradiť?
a prosím ak tu je niekto s podobným problémom nakazili ste svojho partnera?? ja som z toho velmi nešťastná nechcem aby to odomňa dostal :(

Janka5916

Ahoj
Cesnak ako mozes po troche si daj, + citronovu stavu, raz za cas saunu, natieranie oreganovym olejom som neskusala, aj listova zelenina je dobra.
tieto videa su gratis pozri si ich
-odkaz odstránený-

-odkaz odstránený-

aj horuca voda v aquaparku lieci

skus mi prosim poslat foto teraz ked ho mas a potom ked ho vyliecis na mail patricia.fisher223@gmail.com

a napis prosim co vsetko si pouzila
chcem spravit propagacnu stranku o liecbe herpesu

takze hlavne zeleninka

pekny dnik

janka )

Messje

Aj chlamydia je pohlavna choroba a dostavaju ju vacsinou ženy nielen premesenim pri pohlavnom styku.Zena dostane chlamydie ked berie aj len silne antibiotiká. Ale...kedze sa prenasaju pohlavnym stykom ,su upozornene abstinovat.

neviem111111

messje, podla mna je ten uryvok mierne vytrhnuty z kontextu alebo si ho chybne interpretujes. vsetky herpesove virusy ak sa uz nimi nakazis (ano, nakaza musi prebehnut), ho uz mas navzdy, akurat v tebe moze dlhe roky driemat a nemusi sa prebudit k zivotu. ale infekcia/nakazenie musi prebehnut vzdy. a jedina cesta je pohlavne. www.hpl.sk

Messje

Neviem111
Precitaj si este raz co som skopirovala.Ten virus mozem mat ja aj ty aj tvoja mama.Staci nam ochoriet a vyplava von.To nie je ze ho musis dostat a on v tebe drieme. Ty ho mas.Len ked ho uz zobudis,nesmies mat pohlavny styk lebo ho prenesies na partnera.Preto sa to zaraduje medzi pohlavne choroby.

neviem111111

no lenze ak je on jej jediny sexualny partner, nakazit sa musela od neho. ci uz ide o neveru alebo nie, inak to nejde.

Messje

Neviem111
Mozes ho mat aj ty a staci ti oslabit imunitu a...praaask.
Dievca teraz po tych vsetkych bubakoch co tu dostala mozno nepravom obvinila priatela z nevery.
Pritom sa pytala na nieco uplne ine.
Toto sa tu robi casto.Miesto odpovede na otazku sa ludia upaluju ako bosoraci ci bosorky. V tomto pripade uplne nevinne

neviem111111

messje, ano, virus drieme v bunkach, ale nejako sa nim nakazit musela. ale je pravda, ze mi nedoslo, ze ona pise, ze on je jej prvy sexualny partner a opacne to tak nutne byt nemusi, takze z neho sa mohol stat prenasac este pred ich vztahom.

Messje

Ano...hovori sa tomu pohlavna choroba pretoze sa prenasa pohlavnym stykom.Ale nemusi ju hned dostat pohlavnym stykom.
Preto teraz ziadne sexualne radovanky kym sa nevyliecis.A odporucila by som aj partnerovi nieco preventivne.Moze to u neho vypuknut neskor a nezbavite sa toho lebo si to budete podavat

Messje

Neverila som tomu ze to musela hned dostat od "neverneho" partnera a tak som ...ano ...googlila
Nestastnica
Nemusela si to dostat od partnera lebo ti bol neverny
Tu citaj
Vírus spí v nervových bunkách ako Šípková Ruženka a čaká na vhodný podnet, ktorý ho aktivuje,“ vysvetľuje doktorka Eva Škutilová z Dermatovenerologickej ambulancie v Podunajských Biskupiciach. Najčastejšie ho prebudí stres, menštruácia, nedostatok spánku, vitamínov, drastická diéta, ale napríklad aj obyčajná nádcha. Opakované infekcie však už nebývajú také búrlivé ako prvá návšteva u vás.

Genitálny herpes je po chlamydiach druhá najčastejšia pohlavne prenášaná choroba. Spôsobuje ho vírus herpes simplex typu 2 a štatistiky hovoria, že ho v sebe nosí tridsať percent z nás. Nie vždy sa však naplno prejaví. „Niekedy ľudia ani nespozorujú, že infekciu prekonali a môžu nakaziť partnera. Objaví sa im malý pľuzgierik, ktorý sa rýchlo zahojí a oni ďalej žijú v presvedčení, že sú zdraví. Často si potom v ambulancii musím vypočuť obvinenia z nevery a žiarlivostné scény, lenže tu je veľmi ťažké hľadať vinníka,“ priznáva odborníčka.