vzťah

Príspevok v téme: vzťah
nataška

Poradte mi! Mám 23 rokov, za sebou dva nezávazné vzťahy. Problém je v tom, že vždy, ked sa zoznámim s nejakým sympatickým chalanom, začneme si písať, oťukávať sa a podobne, páči sa mi...no počase sa doslova stiahnem do svojej ulity, zhnusí sa mi a tým to končí. Je možné, že ani sama neviem čo chcem? Pretože takto to bolo u mňa asi 4krát. Pripadám si nenormálna. Aj teraz som si ´niekoho našla´, je zlatý, rozumný, má naozaj záujem, páči sa mi...ale zasa to začína,zasa začínam rozmýšlať nad tým, o čom to vlastne je, ako nám to bude spolu klapaťa podobne. Má niekto podobné zážitky, ako ste to riešili??

nikita1

ja mam taketo stavy stale. proste ja s chalanom viac ako dva tyzdne nevydrzim. musim ho vystriedat. obcas si pripadam ako stetka. ale s kazdym som nespala. vlastne som spala iba s dvoma ;) ale aj tak. je to vsetko o pudoch podla mna:D...alebo neviem o com ale je to v psychike urcite...

Soraja

nataška ja som tiez v puberte mala taketo stavy, ze s ami asi kazdy chalan znechutil po istom case, ale ak natrafis na toho spravneho, urcite sa to uz enstane, ver mi. Len sa do nicoho netlac, ak nechces niekoho, tak sa do nicoho nenut.

yo3hi

ja ti na to poviem iba jedno Ty sama nevies co chces.. v zivote musis vediet co chces a ist za tym.. mozno ze si aj inak orientovana ..

arriela

no mne sa to stavalo bezne,ked som bola este v puberte..tiez mali chalani o mna zaujem a ja som ich balila,provokovala..a ked uz naozaj doslo k nejakemu tomu vztahu,zachvilu som to ukoncila,lebo sa mi tiez tak povediac "zhnusili".preto som mala prvy ozajstny vztah az v 17,jednoducho pri jednom chalanovi sa to nestalo..uz davno s nim nie som,ale odvtedy ma uz toto netrapi:)

elablue

Moja zlata len sa ty toho chalana drz lebo takych uz vela nebyva tak aby si potom nelutovala.No tak mne sa take nestalo ze by sa mi niekto bez priciny zhnusil sak ked sa k tebe pekne sprava tak v com je problem?Pocuj nechcem sa ta dotknut ale co ked si na baby?