Chcem získať priateľku spat

Príspevok v téme: Chcem získať priateľku spat
Milos96

Ahojte.chcem vas poprosit o radu.s priateľku sme spolu boli rok.cely nas vzťah bol úžasný az pokial sa priatelka nezačala meniť.zacali sme sa menej stretávať az to skončilo tak ze mi oznámila ze ju uz nas vzťah nenapĺňa a ze je koniec.rozisli sme sa pred 3 mesiacmi no den co den na nu myslim a chyba mi velmi a milujem ju stale.neviete mi poradit ako ju mozem získať spat?ci je to vobec mozne?dakujem za vsetky rady

Setname

Na tento koment v jednej teme si vzdy spomeniem, ked tej svojej chcem volat... ;)

Paplon 08.02.2017 09:51:46
.....Je taka vynimocna a ina uz nebude ? Nestracaj cas s ludmi ktori vahaju ci s tebou byt a netlac sa nikomu do zivota je moje heslo. Treba byt v tychto veciach razny a tvrdy aj k sebe aj k tej druhej osobe. Neprosikat netlacit necakat.

Ak mate byt spolu, tak budete, kazdopadne v normalnom svete to ma fungovat tak, ze ked chcela ona koniec, musi byt ona ta, co pride prva... ak nechodi, tak to nechce. Aj keby bola ako hanbliva aneviem co vsetko, proste ak ta ma skutocne rada, tak jej musis stat za to, aby sa premohla a prisla, ak to nerobi, nestojis jej za to. Hlavu hore, stretnes novu ;)

fukusama

MP vies co je tvoj problem? Prestan verit filozofickym blabolom, ktorymi sa utesujes vo svojej nestastnej realite. Sa nakopni a makaj. Viac realizmu a pragmatizmu by sa ti zislo, potom by si mal aj lepsi job, prachy a zenu. Idealisti su dnes out. Mozes plakat, nadavat, bojovat, alebo sa prisposob, ak chces nieco mat.

Autorovi: ked chces, skus, ale len raz. Budes vediet na com si a ze sa mas pohnut dalej, vpred.

Mesačný princ

0vecka - zmenou čoho? Založ tému, nech nespamujeme :D

Len píšem, že ak nejakí ľudia k sebe patria, tak sú spolu. Ak nie, tak môžu robiť čo chcú, aj tak sa rozídu.

Setname

moja to chcela tiez ukoncit, ale boli sme stale v kontakte, "nechcela ma stratit", ale nechcela byt ani so mnou. Nikdy nepovedala, ze definitivny koniec. No a co myslis, kam to vsetko viedlo? ... Tak ako to uz tu zaznelo, na vztah treba dvoch.
Ja by som tiez velmi rozmyslal, ci sa jej ozvat, ale naco ? Keby nieco chcella, tak sa ozve snad sama, to sa jej treba doprosovat ?.. No a ak je taka, ze aj by chcela, ale nema sa k tomu, tak co s tym ? Spravis prvy krok ty a je vysoka pravdepodobnost, ze zas budes len trpiet, ze ta odmietne. Ja tu svju mam strasne rad, strasne by som to chcel vsetko spat, ale veril by som jej uz, ze o mesiac zas nezdupka ? dokazal by so v tom vztahu byt zase stastny ? Ak to padlo a ona neprenasa hory aby bola zasa s tebou, tak jej za to nestojis. Nechaj to tak ;) Hladaj stastie inde. Na svete je spusta lepsich zien a spusta zien, co budu radi s tebou kedze vdaka svadbe ziskaju obcianstvo :D Zenu najdes ;)