Ako ho slusne odmietnut?

Lary

Nieco ti mozno pomôze ................................Prepáč ale neklapalo by nám to.....
Ak mám byť ùprimná k sebe aj k tebe tak nemožem rozvíjať a ani zotrvávať v našom vzťahu.
Ťažko sa mi hovorí o tom ale z mojej strany neviem opätovať tvoj zàujem o mňa.
Asi necìtim to čo by sa odomna očakàvalo a keďže nechcem aby si bol sklamaný tak radšej navhujem aby sa naše cesty rozišli.

Xyza

Mesačný princ.K tomu odmlcaniu som dospela casom.Ked som nejakemu muzovi povedala-prepac,myslim si,ze sa k sebe nehodime.Alebo,ze nepreskocila u mna iskra.Nic k nemu necitim.Tak sa nedali odbyt. Vraj nech im dam este sancu.Cas. Ako keby nechceli pochopit,co im hovorim.Tak som sa naucila ostat ticho.Odmlcat sa.

Mesačný princ

Xyza a čo keď nemá maturitu alebo je nízky??? :O

Nie vždy stretneš ideálneho človeka ale je to základná slušnosť a veľa sa zo svojej reakcie naučíš. Netvrdím, že som niečo podobné nespravil ale vždy som tomu dotyčnému povedal dôvod.
Ono vieš, teraz si predstav, že by si spoznala ideálneho partnera a on by sa ti po prvom rande odmlčal? Čo by si si myslela? A keby sa ti to opakovalo?

Je veľa kritérií, ktoré majú ľudia na druhých a sami sú často nekritický...Aj ja som taký, ale učím sa. Nie vždy sa zadarí a nie vždy odhadnem situáciu, ale nerobím ľuďom to, čo nechcem, aby som sám zažil.

sob rudolf

Xyza, neradím ti, aby si toho muža skritizovala a ponížila až pod čiernu zem. Ale trvám na tom, že s pravdivou odpoveďou ďalej zájdeš. Hoci áno, slušná a citlivá argumentácia vyžaduje viac námahy.

Xyza

Sob rudolf. Pravda nie je vzdy spravne riesenie.Co mu mam povedat? Si vyssi od kybla,ty krpec? Si starsi od mojho otca.Vrat sa do hrobu? Napisem,ze hladam VS a prihlasi sa muz,ktory nema ani maturitu? Mam pokracovat dalej? Tak po stretnuti sa im uz viac ani neozvem.