roztoce

dada

aj moja dcéra má alergiu na roztoče a velmi jej pomáha prípravok z Finclibu ktorý sa volá Allermin,aby som sa presnejšie vyjadrila tak alergia zmizla asi po 3 mes.užívaní.

colina

Ano treba mať paplony a vankuše protialergicke a preť 2krat do roka.
Pračku vzduchu tieš použivame a nekupovala som žiadne ponukane na trhoch alebo od dilerov ale v zdravotnickych pomockach.
/wentu/.Treba brať do uvahy velkosť miestnosti.

vlasta

Pre alergikov je vhodne mat doma cisticku vzduchu. Je to certifikovany pristroj pre alergikov , ktory zabija vsetky drobne ciastocky prachu, plesne, virusy a pod. Kontakt 0907 669444

colina

Ano roztoče su problém.Len jedno nespravte že odstranite všetko kde sa roztoče držia
/zaclony,koberce,../treba mať a často prať.Potrebujete tzv.lapač prachu a roztoče.Nesmiete vetrať periny na slnku vtedy sa množia.Len v zime aby vymrzli.

marka

Aj ja mam podoby problem,nakolko mojmu synovi diagnostikovali alergiu na prach.Po konzultácii s lekarkou,ktorá mi odporučila kupit synovi madrac,paplon...som naštívila zopár obchodov a poradili mi madrace nie molitánove.Skus si pozriet stranku www.materasso.sk a mozno si tam niektory aj vyberies.Aj ja sa momentalne rozhodujem ,ktory kupit synovi madrac.(musi mat ozipsovatelný potah,aby sa dal prat a postel musí mať rošt,aby sa vetrala-dychala...Marka