co mam robit?

biba

Ahoj,Sabrina. Obavy vraj treba mať až po 2 rokoch neúspešných pokusov o otehotnenie. Neviem síce, koľko sa snažíte vy, ale je pravda, že by sa mal dať vyšetriť aj partner - aspoň základné veci, aby ste si boli na istom, a ak bude všetko ok, tak je to potom naozaj už len o psychike. Neviem či veríš na psychotroniku a systém liečby, ktorý hovorí, že všetky zdravotné problémy vyplývajú z toho, ako sa človek, ktorý ich má, správa, ale ak áno, tak vedz, že problémy s otehotnením sú prejavom toho, že človek má strachzo života - ani nie tak z toho bábätkovho, ale zo svojho. Treba mať rád samého seba a veriť, že všetko chce svoj čas. Nebojovať s tým. Držím palce.

petrana

hlavne pred milovaním nemyslite na to, že či sa to podarí, alebo nie, ale riadne si to užite!!! Dôležitá je psychika, a treba sa naladaiť na to, že sa to podarí, a bude to krásne.

damaxy

na dietatko su daja ak ty si v poriadku,treba vyšetrit manžela.Možno to ešte príde.Posledná nádej je asistovaná reprodukcia.Mám známu na 2 krát im to vyšlo.Hlavu hore.