Silná laryngitída u dcéry! Pomoc

Príspevok v téme: Silná laryngitída u dcéry! Pomoc
Nikoleta008

Mám 6-ročnú dcérku, ktorá má dlhodobý problém. Býva často chorá, má oslabenú imunitu. V noci sa náhle budí, má suchý dráždivý kašeľ nazvala by som ho štekavým, je zachrípnutá alebo jej úplne chýba hlas, škriabe ju v krku a má výtok z nosa. Vzduch sa snažím dostatočne zvlhčovať, dala som jej obklad, dávam jej tekutiny... Vedeli by ste mi poradiť ako jej ešte viac uľahčiť. Existuje nejaký sirup? Čo používate vy?

gabona1

My sme mávali laryngitídy, viem čo to je, prešla som si tým u dvoch detí, tretie to našťastie nemalo. Pár krát sme boli aj v nemocnici hospitalizovaní. Treba určite mať fenistil kvapky a calcium sirup doma po ruke. My sme mávali aj kortikoidné čípky, ale tie že sa teraz nedajú zohnať, čo je veľká škoda. Držte sa.

Imola_489

U nás pomáhalo pootvárať dokorán okno na izbe a cez soľná lampa. Obdobie laryngitíd sme úspešne skončili v 3. rokoch, odvtedy máme pokoj. Z laryngitídy dieťa "vyrastie". Hlavne, aby ste sa nedali zlákať všelijakými prípravkami od rôznych firiem, lebo to je vyhadzovanie peňazí. U nás, keď sa naši známi dozvedeli, že malý má laryngitídy, tak mal každí, kto pracoval u nejakej firmy zázračný prípravok.

tetableta

Ahojte mamicky. My sme boj s laryngitidou uspesne ukoncili. Starsia dcerka ju mavala pravidelne od 1. roka kazde 3 mesiace. O par mesiacov bude mat 4, u Dr. sme neboli vyse roka a pol. Viac napisem v maily.

Kycera

Netreba Ti už poradila. A SPRÁVNE!!! : ) Pomáha chlad, chlad, chlad...
V zime napr. záchvat kašľu zastavíš tak, že hlavu dieťaťa vystrčíš von cez okno. Imunitu dúfam riešite s lekárom?!

Marosko-n

Vychoval som 5 deti a ani jeno nebolo pre pochybenie imunity u lekára za 15 rokov.
Ako to šlo?
Jednoducho. Vtedy svet ešte nechýroval o BLV liečivej vode- 80 roky
Od 3 mesiacov ssme dávali deťom denne 1 žltko v mliečku s medíkom a z rozpučený strúčkom cesnaku., potom keď mali 5- a viac rokov tak si zvykli surový cesnak, strúčik jesť same.
Dnes keď pileme len BLV liečivú vodu , cesnak používame len do jedla . Prejde zima. leto ani nevieme čo je to cesnák, ale 1 - 2 vajíčka zjeme v koktejli denne.
Takže môžete naučiť deti na cesnak , ale dávajte denne 1-2 žltka, sú na imunitu ! Prípadne Vám poradím

ZuzanaPP

Ja som dávala synovi kalciový sirup a vanilkovou prichutou. Skus. Mozno pomoze aj vam. Prajem skore uzdravenie