Doc. MUDr. Pavol Sýkora

Príspevok v téme: Doc. MUDr. Pavol Sýkora
Jana_99000012

Zdravím všetkých.
Mám dcéru, ktorej zistili epilepsiu. Má 11 rokov. Začala som s ňou chodiť na neurológiu k pánovi MUDr. Sýkorovi, ktorý povedal, že je 70% šanca, že sa z toho dostane. Chcela by som sa spýtať, či niekto poznáte p. Sýkora ako detského neurológa a aké máte s ním skúsenosti? Ďakujem.

GOING

Pred 30-timy rokmi (rok 1989) boli poznatky klasickej školskej medicíny také a teraz sú pri Dn.Epilepsia iné čo sa týka diagnostiky a liečby.

Keď ste nevedela Vy a preto presne ani lekár čo odpadnutie spôsobilo tak postupoval tak aby chránil Váš mozog v budúcnosti
pred prípadným poškodením pri strate vedomia.

Vaša výpoveď je jednostranná, ako ste to vnímala Vy, pacient/neodborník z pamäte 13 ročného decka.

Ojojoj

Moje skusenosti s mudr. Sykorom ? NAJHORSIA vec aku som zažila !!! Je to uz 30 rokov, ale trauma na cely život . V 13tich som jeden jediny krát odpadla ( bez akych kolvek inych priznakov) a hned ma odpísal, ze epilepsia. 10 rokov som zrala lieky, bola obmedzovana , zo strachu rodicov, keby nieco... pravidelne kontroly, vratane nechutnych EEG a blikania do oci. Po dovrseni mojej 18ky, ma jednoducho odbil, ved uz som dospela, nech si hladam ineho lekara....casom mi zacali problemi, bolievala krcna chrbtica, trnuli ruky, zavraty atd...sok som zazila, ked mi neurologicka , ktorej som povedala, co ma trapi, plus od 13ky cim som si presla, tak mi oznamila, ze nemam a ani som nemala ziadnu epilepsiu !! Vsetko je z krcnej chrbtice, ktoru som v tom case mala ochabnutu a jediny liek je cely život cvicit a spevnovat svalstvo !! Pytam sa, k comu toto bolo dobre pan primar ? Do dnes mam neskutocny strach, co len trochu sa mi zatoci hlava, z lekarov ani nehovorim, psychika odrovnana. Po pravde, ved keby mi hned povedal, ze mam cvicit, co by z toho mal ? Ziadne body, ziadne prachy . Dnes mi je uz 43r, som mama , mam uzasneho muza, pracu, pravidelne uz 20 rokov poctivo cvicim, 4x tyzdenne, ak by som necvicila, inak by som mala zavraty, co sa mi uz nejeden krat stalo...keby som zila v tom, ze mam epilepsiu, nic z toho by nebolo realne....takze, ak mozem poradit, velmi dobre zvazte, ci sa rozhodnete pre dr. Sykoru.

Marosko-n

Epilepsia je vírusové ochorenie, ktoré napadlo mozog a nervovú sústavu človeka. V jednom prípade úspešne sme na epilepsiu použili GGW liečivu vodu spolu s Ružovým elixírom. GGW liečivá voda likviduje zápaly v celom tele a smrekový a ružový elixír odhlieňuje vírusi, baktérie a pomáha ich likvidovať. Treba to užívať dlhšie aby sa odstránili skryté zápaly nervov.

Culak Valerian

Som epileptyk od 18 rokov bez zachvatov uzivam Debakyn polovicku cez mesiac dostavam auru.Som prekonal nador semenika,oparaciu zlatej zily,zakrok z lejzrom krcovej zily.Sucasnosti mam problemi oblasti sexulity lebo epilepsia poskodila sexulitu.Moze te mi Prosim Vas poradit.Gmail.Valerian.Culak@Gmail.com