Som nezadaná - divná pre okolie?

Príspevok v téme: Som nezadaná - divná pre okolie?
EasyGlow

Zaujíma ma názor zadaných aj nezadaných ľudí. Mám 26 rokov a asi pol roka dozadu som sa rozišla s priateľom po 6 rokoch chodenia. Prestal mať ku mne úctu ako k žene, ja som zas na neho naliehala aby viac komunikoval atď...Nebola v tom tretia osoba. Od rozchodu sa kamoši a rodina ku mne správajú ako k niečomu, čo sa vymyká normálu. V rodine som najstaršia zo sesterníc a bratrancov, čiže mi neustále opakujú ako sa prvá nevydám, ako ma predbehne o dva roky mladšia sesternica a tak. Nikdy neviem čo na to povedať, šak nech sa každý žení a vydáva kedy chce, čo sa s tým mám :D
Kamoši ma nezavolajú už tak často vonku, vraj sú v partii samé páriky a oni nechcú aby som pri nich trpela....Asi ma nepoznajú alebo čo, ale nikdy som netrpela medzi párikmi preboha! Môj priateľ nebol z nášho mesta a koľko ráz som bola vonku s partiou bez neho...a prežila som to krásne :D Ďalej čo mi ľudia robia je, že ma neustále chcú s niekym dávať dokopy, neustále ma ktosi ľutuje, označuje slovom "chudiatko", ako keby som bola smrteľne chorá :D Je to tak ponižujúce...pritom ja som v pohode, rozišli sme sa v dobrom a nie som nešťastná, ani smutná..len to nikto nechce rešpektovať. Každý vie lepšie ako sa ja cítim.
Vy zadaní, vy to tiež robíte?? Že neustále niekomu nechutne dohadzujete frajerov a máte blbé narážky na to, že je niekto sám?
Nezadaní, vy tiež zažívate čo ja? Či len ja mám divných ľudí okolo seba??

Mesačný princ

majto - so Slovenským platom by si žiadneho nenarazila. Načo jej posielaš všetky peniaze a nie si s ňou. Si chodiaci bankomat :D Ale tak aspoň si uži ten výlet :)

majto

Divokavoda. Ja sa staram o rodinu. Makam ako debil v nemecku. Zenu som nikdy nepodviedol. Kazdy den som bol s nimi v kontakte. Nic im nechybalo. Mozno ze iba ja..ale mali v podstate vsetko. So slovenskym platom by to kde bolo. A napriek tomu si moja manzelka narazila chlapa. Takze aj zeny su zmije. A poriadne.

trimko

Mozno trpis len nejakym komplexom a sama seba sa snazis presvedcit , ze je to normalne. Klames len seba, aj ked sa tu najdu ludia, co ti pritakavaju a tvrdia, ze je to inteligencia. Nenechaj sa oklamat.

Divokavoda

Ahoj mila autorka je vidno ze si velmi inteligentna a fajn kocka ono dnes ked si zena uvedomi ze je schpna sa o seba postarat tak zisti ze chlapa ani nepotrebuje ved ked dojdu problemy aj tak na ne ostane sama na deti tiez ostane sama muz nema problem vymazat ta zo zivota kedy mu to vyhovuje. Najst dnes hodnotneho partnera cestneho je zazrak. Vacsina len podvadza a hra ako sa im to prave hodi. Nedaj aa okolim do nicoho tlacit a ked si budes hladat partnera velmi vyberaj a spoznavaj co mas pri sebe.si fajn baba drzim palce

majto

Presne tak. Vonku je zivot. Ale vies ja pridem po dvanastich hodinach z prace na hotel a som rad ze vobec som. A net je pre mna v nemecku oddych. Prajem ti nadhernu buducnost a vela skvelych ludi okolo seba. Pa.

EasyGlow

Tak tak Majto :) Nema zmysel sa v tejto teme vrtat donekonecna, odpovede som dostala za co som vdacna, ale dost bolo, mne sa nechce sediet pri nete. Vonku je zivot, nie na fore :) I tebe vsetko dobre :)

EasyGlow

Majto, nechce sa mi tu uz chodit, uz niet nad cim diskutovat, vsetko bolo povedane :)
Dakujem vsetkym za povzbudive slova a nazory :) :)