Ananas v konzerve-ma nejaky ucinok na chudnutie?

silvia37

Pozor na konzervy
Pri redukčnej diéte s prevahou ananásu sa odporúča skonzumovať až tri kilogramy ananásu denne na rozličné spôsoby, no v žiadnom prípade nesiahajte po inom, než čerstvom. Konzervovaný je plný cukru a má až o šesťdesiat percent menej vitamínov než čerstvý. Ani sušený ananás nie je ideálny, hoci pri iných diétach sa sušené ovocie odporúča ako náhrada sladkostí.

karioll

ananas ani nic ine nepomoze,ananas v konzerve je tak plny cukru,ze iba uchyl a debil ho bude jest.ked chces schudnut,zacni sa hybat

Strejdo

Jasneeee, delena strava a podobne sprostosti. Ale nikto tu nespomenul to najdolezitejsie, pravidelnu aerobnu aktivitu. Az taki ste pohodlni, ze najlepsie sa vam chudne upravou stravy??? Pekne si kupte korcule, alebo bicykel a makat pravidelne aspon tri krat do tyzdna!!!

majkaaa

A účinné chudnutie je také,ak sa začne pravidelne jesť,v troj-štvorhodinových intervaloch,menšie dávky,pravidelný pohyb. Vynechať viditeľne mastné jedlá,sladkosti. Efekt zaručený.

majkaaa

Konzervovaný ananás je obyčajný kompót,sladký,kde sa stratí všetok chudnúci efekt ananásu. Ak by si ho jedla denne,priberieš.Čerstvý ananás treba jesť.