Panic vo vzťahu

Príspevok v téme: Panic vo vzťahu
taxis2398

Dobrý deň.
Ešte nikdy som sa s nejakým problémom neobracal na fóra a diskusie ale tak chcel som to skúsiť. Mám priateľku s ktorou už chodím takmer 6 mesiacov. Naš vzťah sa vyvynul z dlhoročného kamrátstva keďže sme bývalí spolužiaci . Všetko je super , vidíme sa takmer každý deň stále sa objímame, stískame ,bozkávame jednochu ju proste ľúbim . Hovrím jej to aj dosť často. Vzťah je dynamický, chodíme na výlety do baru a stále sa smejme . No je tu jeden problém s ktorého už mám depky a to že som panic . Ona mala už pred tým niekolko vťahov a z toho jeden taký vážny a dlhodobý a to 5 ročný takže už má čo to za sebou . Občas máme vždy na seba take sexuálne narážky a ja tu hru hrám sňou proste srandujem a tvárim sa že nič . Ale ked proste ležime spolu v posteli a cítim že mám šancu začať sa snou milovať tak sa zlaknem a väčšinou len pri sebe zaspíme . Proste je to divné ale bojím sa snou mať sex pretože sa bojím neuspechu . Čo sme tak akurat spolu zažili bolo tulenie a ´´hra s rukami´´ do štastného konca . Ale viem že by už proste chcela asi aj viac ale nechcel by som nejkým blbým krokom o ňu prísť lebo ju fakt neskutočne milujem . Má niekto podobnú skúsenoť alebo radu ktorá by mi pomohla ? Ďakujem .

BJ_2

To niesu krestanske keci, kazde nabozenstvo to tak ma, este aj mnoho duchovnych, ktori su len proste na duchovnej ceste poznania, a nevyznavaju ziadne nabozenstvo ani Boha. AJ primitivne kmene, aj cela zivocisna risa, to pouzivali iba na plodenie deti.
Jedine, kto to tak nema, je sodoma-gomora a tato ... "civilizacia"

Zehlicka

Gerin - ona uznáva sex LEN za účelom plodenia detí. Teda oženíš sa, splodíš 2-3 detí a začenete spolu žiť ako penzisti, v 30tke, teda žiaden sex, žiadna výpomoc, nič. Alebo sa spoľahneš na im povolené metódy kontroly počatia, sú tak spoľahlivé, že s nimi do 40tky dosiahneš odhadom 9-10 detí. Ale u niekoho to funguje, ak má žena pravidelnú ovuláciu a presne vie kedy.

Gerin

BJ, netrep tieto krestanske hlody. On sam chce sex! Keby ho nechcel, tak tu nepise....Bozky a stiskanie su pekne intimne ale co z toho, ked nevedia usta otvorit a porozpravat sa? Keby mu neslo o sex, tak tu nepise...cize neviem z ktoreho sveta si, ale do tejto temy nepatri tvoj krestansky prehnany pohlad

BJ_2

Nesuhlasim, vobec sa nikam neponahlaj. Sex vo vztahu nieje dolezity, je to vymysel tejto demonickej spolocnosti. Dolezita je laska, a prave ta intimita, to stiskanie a bozky... teda prava laska. Sex je len na plodenie deti, tak to bolo od nepamati a tak to od nas ziada Boh. Su to nizke pudy, ktore skodia duchovnemu zivotu, laske, a aj detom.
Nenechaj sa oklamat, je to v pohode. Mozete ist takto spolu az do manzelstva, vynechal by som aj to onanovanie. Nechaj si to az potom, ked budete chciet deti. Pri kazdom sexualnom styku hrozi otehotnenie, to by si mala uvedomit hlavne zena. Ale aj muz by mal byt rozumny a dodrziavat toto dolezite Bozie prikazanie, ze vo vztahu sa zamerat len na lasku. Vela stastia Ti prajem.

Lary

Nikto učený z neba nespadol .Presne ako napísala Marunka veď určite sa spolu aj rozprávate a nechodíte len za zábavou.Komu sa màš zdôveriť ak nie osobe ktorej dôveruješ s ktorou to myslíš vàžne aj do budúcna atď.Určite to nebude fungovať tak že teraz ti niekto niečo poradí ty sa to naučíš a budeš milenec kasanova.Skôr si myslím že máš čo iný nemajú a vela dievčatám by sa páčilo ťa zasvätiť do tajov sexu.Navyše sex partnery sa aj tak musia zladiť a až potom to je to pravè orechovè.Môže to byť 1,druhý ,tretí krát slastné aj dobrè .Ale aby to bolo naozaj naj treba mať spolu niečo odsexované.Tak je najvyšší čas začať.

Marunka

A akým blbým krokom by si o ňu mal prísť? Prečo ste sa za tú dobu o tom nerozprávali? Či rozprávali? Ľúbiť a mať vzťah neznamená len chodiť do baru, túliť sa....je to o dôvere a hĺbke toho vzťahu, je to o intimite, že sa dokážete o hoc čom porozprávať, že sa nebojíte hovoriť o svojich strachoch....
Čo sa týka samotného sexu, nemáš sa čoho báť. Sú to veci, ktoré máme v sebe, nemusíme sa učiť kam čo strčiť :D Čo sa týka potom kvality sexu, to sa naučíš....Ale treba komunikovať! Pýtaj sa jej, čo sa jej páči, ako sa jej to páči, skúšaj, hľadaj...