Kúra na chudnutie od Albertovej - prosím len seriózne odpovede

Príspevok v téme: Kúra na chudnutie od Albertovej - prosím len seriózne odpovede
Tee

Druhý mesiac užívam kúru na chudnutie od dr. Albertovej. Bola som u nej na komplexnom vyšetrení, čakala som, že kilá pôjdu dole rýchlejšie. Mám značnú nadváhu aj problémy so štítnou žľazou. Doktorka mi povedala, že žiadne expresné chudnutie u nej nemám čakať že dôležité je aby som bola zdravá a dobre sa cítila. Že kilá pôjdu dole ale bude to postupné inak by mi to vraj ublížilo (beriem lieky na srdce). Som toho názoru, že skôr mi ubližuje 75-kilová nadváha (celkovú váhu tu radšej nebudem písať, je extrémna). Úbytok štyri kilá za šesť týždňov mi pri mojej váhe pripadá strašne málo. Okrem toho sa mi zdá že za posledné dva týždne som schudla len kilo. Cítim sa trocha lepšie ale začínam mať obavy koľko to takto potrvá. Dúfala som, že za rok sa nadváhy zbavím. Viem, že dôležitý je aj pohyb, ale momentálne na to nemám silu. Nohy ma jednoducho neunesú zvládnem len najdôležitejšie úkony. Veľa toho cez deň nenachodím aj keď mi doktorka kázala hýbať sa čo najviac. Som na ID už sedem rokov. Viackrát som kvôli váhe ležala v nemocnici pretože v mojom prípade sa nejedná o množstvo jedla ktoré by som skonzumovala. Nie som hlupák, chápem že dôležitá je liečba, že sa musím dať zdravotne do poriadku a že váha sa potom postupne zníži ale ak sa dá chcela by som to aj nejako urýchliť. V tomto smere sa ale s doktorkou neviem dohodnúť, ona je dosť upriamená na tú zdravotnú stránku a niekedy mi to pripadá ako keby sa nedokázala vžiť do toho ako sa človek cíti s toľkými kilogramami. Nedá sa ísť nikam, nemám priateľov, debatujem iba s rodičmi alebo cez internet s neznámymi ľudmi. Celé dni len čítam, začala som študovať na druhej VŠ ale aj to je problém absolvovať víkendové prednášky. Niekedy som už úplne zúfalá. Prosím ak je tu niekto kto sa u nej liečil s takýmto problémom napíšte ako to prebiehalo. Potrebujem nejaké povzbudenie, nie výsmech a nadávky. Nie som človek ktorý sedí od rána do večera pri stole a pchá do seba jedno jedlo za druhým. Mne stačí zjesť aj jablko, aj to môj organizmu strávi inak než u zdravého človeka. Takže ma prosím nezaraďujte medzi tých ktorí sa prepchávajú, nie som taká.

Brigita232

Mila Tee a ked si roky zrala ako prasa a rucickala vahy sla pomaly len hore, vtedy si mala bedakat. Ked si nasla konecne niekoho , kto ti chce pomoct a ozaj uz ide vaha len dole /a pochybujem ze cvicis../ teraz budes bedakat, viem, ze si nebola zvedava na taketo komenty, ale patri ti to.

Aknes

Tucna, záleží od toho čo vlastne očakávaš. Pani Albertová sa zameriava hlavne na zdravie a preto si myslím že aj liečba obezity bude u nej u každého pacienta iná. Ja ale z vlastnej skúsenosti viem, že váha sa vždy trocha upraví smerom do optima. Aj v prípade, že tam nejdeš s nadváhou ale s nejakým iným zdravotným problémom.

Tucna

Mohol by o tom niekto napísať troška podrobnejšie? Pochopila som že to asi nebudú lieky rovno na chudnutie ale čo všetko tá kúra zahŕňa?

Timian

To aj s chudnutím tam ludia chodia? Bože, tak to ja nedostanem termín asi nikdy. A telefóny neberú. Ako ste dostali termín? Písali ste na mail priamo dr. Albertovej alebo na to centrum? Vie mi niekto poradit? Písala som už dvakrát a zatial žiadna odpoved. Kolko treba čakať na odpoved?

Kykyna

Tee ja som teraz pri druhej kúre o pár dní končim a až teraz sa to pohlo. Nesleduj to tak a neváž sa každy deň ja som velmi spokojná že som sa na to dala dlho som váhala lebo je to časovo náročné. Kedže ale moja kolegyna takto schudla 30 kil a stale je kočka tak som sa aj ja odhodlala. Už teraz sa dobre citim aj ked som schudla len dve kilá ale verím tomu a idem dalej. Nemáme inú šancu ked už sme si to takto pos-rali hlavne že sme sa spamatali.

Vaha

Nemala som takéto problémy, ja som začala chudnuť prakticky hned pri prvej kúre. A išlo to celkom plynule. Pochvalujem si to že som po schudnutí už nepribrala. Volačo sa v tom tele muselo zmenit lebo už sa mi vobec neukladá tuk ako predtým.Najviac ma ale potešilo že sa cítim menej unavená.To dávam do spojitosti práve s tou liečbou. Pred liečbou som mala 96 kilogramov a nakolko mám len 162 centimetrov tiež to bolo dost. Teraz sa už štvrty rok držím na 65. Výkyvy sú len také že nejakých pár dekov počas sviatkov alebo cez dovolenku ked nevarím a doprajem si troška viac zmrzliny. Ale to o pár dní skočí naspeť.
Určite je to u každého iné podla toho či si zdravá alebo máš len nadváhu. Aj ked niektorý hovoria že aj nadváha je choroba a asi na tom niečo bude. Ja som tiež predtým skúšala všelijaké kúry a ten jojo efekt bol vždy zaručený. Tuto naštastie sa to nestalo.
Ak ti môžem poradit z vlasnej skúsenosti tak hlavne vydrž. Ako vo všetkom aj tu su ludia ktorý to vyskúšajú a za chvílu sa na to vykašlú. Ale trpezlivost fakt prináša ruže a pri chudnutí to platí asi dvojnasobne. A myslim že pri takej vahe ako pišeš ked už sa ti jedná hlavne o zdravie inakšiu šancu ani nemáš.

Janica055

Tee : rada by som sa s Vami skontaktovala napr. mailom, ak mate zaujem, dajte mi odpoved. Mam nejake skusenosti s ubytkom vahy

Redance

Neviem veru kolko máš kíl ale odhadujem tak na 140. A to by bolo teda ozaj dosť. Ja som mala tiež dosť veľkú nadváhu ale až takto veru nie. Velký prínos táto kúra má v tom že sa ti zmení metabolizmus a ked sa ti podarí tie kilá zhodiť tak potom už nepriberieš. To som predtým nepoznala lebo všetky moje odtučnováky vždy skončili ešte dalsšími kilami navyše. Ja som zo začiatku vobec nechudla asi až tak od štvrtého mesiaca. Takže som mala čo robit aby som vydržala lebo zo začiatku nebola motivácia kedže kilá neišli dole. Ale potom sa to spustilo. Len musíš dost vynechat ovocie lebo obsahuje vela cukru. Ja som práveže jedla dost ovocia myslela som, že je to tak dobre. Ked som sa preorientovala na zeleninu tak už začínali kilá klesat. Ale strava musí byt pestrá aby ti nič nechýbalo. Snaž sa jest hlavne menej čo sa pri tej liečbe dá lebo necítiš tak hlad. A ako ti tu už radili určite sa musíš hýbat lebo len ked sa ti rozpohybuje organizmus tak sa začnú spalovat aj tuky. Telo musí mat dost kyslíka a to bez pohybu nejde. Možeš ležat na chrbte a bicyklovat nohami naprazdno alebo predpažovat upažovat vzpažovat.... Cvikov je vela ktoré sa dajú robiť aj posediačky. Ale aj tak sa snaž aj chodit postupne to pojde lahšie. Je to škoda že si sa dostala až na takúto váhu lebo zhodit tolko kil bude trvat dlho. Pani Albertová ti nedá nič škodlivé to si možeš byt istá ale práve preto to pojde pomaly. Ale nevzdávaj sa! Liečba u nej neni pre každého lebo dnes chcu ženy schudnut desat kíl za týžden bez ohladu na nebezpečenstvo.