Macickine brusko po kastracii Foto

Katka 58

Dobrý deň prajem,
to stvrdnuté bruško je pravdepodobne reakcia po zákroku, opuch, naša mačička to mala vo veľkosti slivky cca po 10 dňoch, boli sme u veterinára a dali jej injekcie - proti opuchu a antibiotiká.

pat123

Neboj sa, to sa vstrebe, moja to mala asi mesiac, pri určitej polohe tela to bolo vidno. Tiež som sa bala, ze to bude pruh alebo roztrhnute vnutorne sitie. Pomaly to zmizlo a uz ma pomaly aj zarastene brusko.

domidomi123

Mohlo sa aj stat, ze ma pruh. Ked vyskakovala, mohlo sa jej to pretrhnut a teraz to tlaci na kozu. Potom treba znova operovat. Ale to asi nie, vyzera to presne tak isto ako mala aj nasa.

domidomi123

S mojou som bola nedavno a tiez sa jej stalo to iste. Je to nahromadena tekutina. Povedali mi, ze ak sa to do tyzdna nezacne zmensovat, tak mame prist. Ale zacalo sa. Uplne zahojenie moze byt aj niekolko tuzdnov :) tiez sa jej to tak po 5 dnoch zacalo robit a nejake 4 to puchlo. Potom uz sa to zmensovalo :) tak jej to sledujte par dni a ak sa to nezmensi, tak tekutinu vytiahnu striekackou:)

Biela Kobra

Dobry den, v tom strede sa to nehoji, malo by to vyzerat lepsie a urcite bez hnisu. Nemali by ste ist uz zajtra ist na vyberanie stehov? Najlepsie bude, ked kontaktujete svojho veterinara, lebo po sviatkoch je to uz neskoro. Na internete si najdite clanok Ako prezit kastraciu macky - neda sa mi pridat link, tam najdete starostlivost o pooperacnu ranu.